Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: YENİ NOKIA "5310 XPRESS MUSIC"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: YENİ NOKIA "5310 XPRESS MUSIC" Sayfa: <<   < önceki  11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TurboSK

26 Eylül 2008; 13:59:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

işte sitesinde 399 yazıyor istinyeparkda gördüm dün 325milyon yazıyodu sitesi güncel değil heralde?

TurboSK

27 Eylül 2008; 13:46:19 

bugün baktım capitole 372 milyon teknosada ? istinyedeki fiyat niye düşük anlamıyorum ?

hanii_ball

27 Eylül 2008; 15:23:41 

telefonun versiyonunu yükselteyim dedim böyle bir hata geldi yardımcı olurmusunuz?
[image]http://img227.imageshack.us/my.php?image=asdaho5.jpg[/image]
tnsl

27 Eylül 2008; 15:53:35 

bataryanın yetersiz olduğunu söylüyor

hanii_ball

27 Eylül 2008; 16:05:26 

teşekkür ederim
Nike

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Eylül 2008; 16:08:15 

E51,5320 ve 5310 arasında kaldım en sonunda inceliği beni cezbettiği için 5310'a karar kıldım yurt dışından alacam umarım pişman olmam

"Savaş satranç gibidir: Rakibin şahını mat etmek için kaleler ve piyonlar feda edilebilir..." I Love You E.W
D4rKRoGu3

27 Eylül 2008; 17:24:48 

arkadaşlar bgn 5310 aldım arka kapağı açamıorum yardım

uzunince

27 Eylül 2008; 20:13:31 

kamerası yavaş deniyor nesi yavaş acıklayabilirmisinz?

hanii_ball

27 Eylül 2008; 20:50:27 

5 aydır kullanıorum tek kötü yanı kamerasında iş yok
limitsizim

28 Eylül 2008; 0:58:32 

quote:

Orjinalden alıntı: uzunince

kamerası yavaş deniyor nesi yavaş acıklayabilirmisinz?

Bakış açısına göre kötü kamera misal nokianın yeni modellerine göre tabiki kötü ama 2 mp kameraler içinde en düzgün çekenlerinden biri denedim bazı 2 mp tellerle bazısı çizgilema yapıyor kimi solgun çekiyor en düzgün çekenlerden biri 5310 birde inceligi olsun tasarım olsun çok karızma telefon tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 28 Eylül 2008; 0:58:13 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
egeli1981

28 Eylül 2008; 3:00:40 

Telefonu çıktığı ay içerisinde aldım.

Hala versiyon 3.63.

Bu güne kadar yoğun mp3 dinlemelerime rağmen herhangi bir sorun yaşamadım.

Toplamda 107 saat konuşma,,5000 küsür mesaj kullandım.

Versiyonu güncelllemem de anlayacağınız gibi ne duraklama nede restart yaşamadım.

Yıllardır çok fanatik bir rock müzik dinleyicisi,,wolkman ve mp3 player lerin en yakın takipcisi olarak tek söyleyebileceğim ; ben böyle kaliteli berrak bir kulaklık sesi görmedim..!

Dış sesteki düşüklükten şikayetci değilim çünkü titreşim kullanıyorum.buda güncelleme yapmamamın nedenlerinden biridir.

Güncellemememin bir diğer nedeni de telefonumdan o kadar memlunum ki bi aksilik istemiyorum.

TELEFON + MP3 PLAYER (hemde en babasından) = 5310 diyorum

şimdi 2. telefon olarak e66 düşünüyorum..1. olamaz çünkü 5310 sadece bir telefon değil ;)

şarj yoğunda 2 günü(mp3 dinlersem,,1 saat civarı konuşursam),,normalde(sadece 20-25 dk konuşma ve 20-25 dk mp3) 4 günü rahat buluyor

Kasa hala stabil,,oynama yok ve çatırdamıyor.

wi-fi gibi daha çok iş telefonu serilerinde yer alan özellikleri istemiyorsanız doğru yerdesiniz.

Yakışıklılığını anlatmaya bile gerek görmüyorum,,artık 5310 u heryerde görebilirsiniz.anlatmaya gerek yok o sizi çekecektir :)

benim favorim kırmızı ;) daha bi ihtiraslı sanki :D

Saygılarımla.

imzada neymiş:)
Nike

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Eylül 2008; 11:39:35 

quote:

Orjinalden alıntı: egeli1981

Telefonu çıktığı ay içerisinde aldım.

Hala versiyon 3.63.

Bu güne kadar yoğun mp3 dinlemelerime rağmen herhangi bir sorun yaşamadım.

Toplamda 107 saat konuşma,,5000 küsür mesaj kullandım.

Versiyonu güncelllemem de anlayacağınız gibi ne duraklama nede restart yaşamadım.

Yıllardır çok fanatik bir rock müzik dinleyicisi,,wolkman ve mp3 player lerin en yakın takipcisi olarak tek söyleyebileceğim ; ben böyle kaliteli berrak bir kulaklık sesi görmedim..!

Dış sesteki düşüklükten şikayetci değilim çünkü titreşim kullanıyorum.buda güncelleme yapmamamın nedenlerinden biridir.

Güncellemememin bir diğer nedeni de telefonumdan o kadar memlunum ki bi aksilik istemiyorum.

TELEFON + MP3 PLAYER (hemde en babasından) = 5310 diyorum

şimdi 2. telefon olarak e66 düşünüyorum..1. olamaz çünkü 5310 sadece bir telefon değil ;)

şarj yoğunda 2 günü(mp3 dinlersem,,1 saat civarı konuşursam),,normalde(sadece 20-25 dk konuşma ve 20-25 dk mp3) 4 günü rahat buluyor

Kasa hala stabil,,oynama yok ve çatırdamıyor.

wi-fi gibi daha çok iş telefonu serilerinde yer alan özellikleri istemiyorsanız doğru yerdesiniz.

Yakışıklılığını anlatmaya bile gerek görmüyorum,,artık 5310 u heryerde görebilirsiniz.anlatmaya gerek yok o sizi çekecektir :)

benim favorim kırmızı ;) daha bi ihtiraslı sanki :D

Saygılarımla.

Kulaklık olarak hangi modeli kullanıyorsunuz ?

"Savaş satranç gibidir: Rakibin şahını mat etmek için kaleler ve piyonlar feda edilebilir..." I Love You E.W
d_v_a87

28 Eylül 2008; 11:44:25 

quote:

Orjinalden alıntı: TurboSK

1.02 diye biliyorm sar değerini

sar değeri fazla biraz dünya sağlık örgütü 0.6 dan fazla olanlardan uzak durun diyor.
bende e250 var samsung 0.41 w/kg değeri o yüzden çekiniorum değiştirmeye

acronis sağolsun
uzunince

28 Eylül 2008; 19:30:53 

arkadaslar hala soruma net bir cevap alamadım bende suan w810i var. 5310 un kamerasını ve erkan kalıtesini kıyaslayabilecek her 2telefonuda kullanmıs yada bilen, bana somut iyiliğini yada kotuluğunu soyleyebilecek biri varmı?

hakanbiyoloji

28 Eylül 2008; 22:34:32 

quote:

Orjinalden alıntı: D4rKRoGu3

arkadaşlar bgn 5310 aldım arka kapağı açamıorum yardım

Telefonun arka kısmında bulunan "NOKIA" yazısının "N" harfinin hizasına bastırarak aşağı doğru çekersen kapak açılır. Sanırım biraz nazik bastığın için açamıyorsun
hakanbiyoloji

28 Eylül 2008; 22:36:51 

quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

E51,5320 ve 5310 arasında kaldım en sonunda inceliği beni cezbettiği için 5310'a karar kıldım yurt dışından alacam umarım pişman olmam

Telefonu yurt dışından alacaksan product kodu farklı olacaktır. Dolayısıyla yeni çıkan versiyonları yüklerken dilin ingilizce olma ihtimali çok yüksektir. Buna dikkat edin. Tabiki bu durumu NSS programıyla product kodunu değiştirerek halledebilirsin.
ilkerring

28 Eylül 2008; 23:21:51