kamerası yavaş deniyor nesi yavaş acıklayabilirmisinz?
Bakış açısına göre kötü kamera misal nokianın yeni modellerine göre tabiki kötü ama 2 mp kameraler içinde en düzgün çekenlerinden biri denedim bazı 2 mp tellerle bazısı çizgilema yapıyor kimi solgun çekiyor en düzgün çekenlerden biri 5310 birde inceligi olsun tasarım olsun çok karızma telefon tavsiye ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 28 Eylül 2008; 0:58:13 >
Bu güne kadar yoğun mp3 dinlemelerime rağmen herhangi bir sorun yaşamadım.
Toplamda 107 saat konuşma,,5000 küsür mesaj kullandım.
Versiyonu güncelllemem de anlayacağınız gibi ne duraklama nede restart yaşamadım.
Yıllardır çok fanatik bir rock müzik dinleyicisi,,wolkman ve mp3 player lerin en yakın takipcisi olarak tek söyleyebileceğim ; ben böyle kaliteli berrak bir kulaklık sesi görmedim..!
Dış sesteki düşüklükten şikayetci değilim çünkü titreşim kullanıyorum.buda güncelleme yapmamamın nedenlerinden biridir.
Güncellemememin bir diğer nedeni de telefonumdan o kadar memlunum ki bi aksilik istemiyorum.
TELEFON + MP3 PLAYER (hemde en babasından) = 5310 diyorum
şimdi 2. telefon olarak e66 düşünüyorum..1. olamaz çünkü 5310 sadece bir telefon değil ;)
şarj yoğunda 2 günü(mp3 dinlersem,,1 saat civarı konuşursam),,normalde(sadece 20-25 dk konuşma ve 20-25 dk mp3) 4 günü rahat buluyor
Kasa hala stabil,,oynama yok ve çatırdamıyor.
wi-fi gibi daha çok iş telefonu serilerinde yer alan özellikleri istemiyorsanız doğru yerdesiniz.
Yakışıklılığını anlatmaya bile gerek görmüyorum,,artık 5310 u heryerde görebilirsiniz.anlatmaya gerek yok o sizi çekecektir :)
benim favorim kırmızı ;) daha bi ihtiraslı sanki :D
Bu güne kadar yoğun mp3 dinlemelerime rağmen herhangi bir sorun yaşamadım.
Toplamda 107 saat konuşma,,5000 küsür mesaj kullandım.
Versiyonu güncelllemem de anlayacağınız gibi ne duraklama nede restart yaşamadım.
Yıllardır çok fanatik bir rock müzik dinleyicisi,,wolkman ve mp3 player lerin en yakın takipcisi olarak tek söyleyebileceğim ; ben böyle kaliteli berrak bir kulaklık sesi görmedim..!
Dış sesteki düşüklükten şikayetci değilim çünkü titreşim kullanıyorum.buda güncelleme yapmamamın nedenlerinden biridir.
Güncellemememin bir diğer nedeni de telefonumdan o kadar memlunum ki bi aksilik istemiyorum.
TELEFON + MP3 PLAYER (hemde en babasından) = 5310 diyorum
şimdi 2. telefon olarak e66 düşünüyorum..1. olamaz çünkü 5310 sadece bir telefon değil ;)
şarj yoğunda 2 günü(mp3 dinlersem,,1 saat civarı konuşursam),,normalde(sadece 20-25 dk konuşma ve 20-25 dk mp3) 4 günü rahat buluyor
Kasa hala stabil,,oynama yok ve çatırdamıyor.
wi-fi gibi daha çok iş telefonu serilerinde yer alan özellikleri istemiyorsanız doğru yerdesiniz.
Yakışıklılığını anlatmaya bile gerek görmüyorum,,artık 5310 u heryerde görebilirsiniz.anlatmaya gerek yok o sizi çekecektir :)
benim favorim kırmızı ;) daha bi ihtiraslı sanki :D
Saygılarımla.
Kulaklık olarak hangi modeli kullanıyorsunuz ?
arkadaslar hala soruma net bir cevap alamadım bende suan w810i var. 5310 un kamerasını ve erkan kalıtesini kıyaslayabilecek her 2telefonuda kullanmıs yada bilen, bana somut iyiliğini yada kotuluğunu soyleyebilecek biri varmı?
arkadaşlar bgn 5310 aldım arka kapağı açamıorum yardım
Telefonun arka kısmında bulunan "NOKIA" yazısının "N" harfinin hizasına bastırarak aşağı doğru çekersen kapak açılır. Sanırım biraz nazik bastığın için açamıyorsun
E51,5320 ve 5310 arasında kaldım en sonunda inceliği beni cezbettiği için 5310'a karar kıldım yurt dışından alacam umarım pişman olmam
Telefonu yurt dışından alacaksan product kodu farklı olacaktır. Dolayısıyla yeni çıkan versiyonları yüklerken dilin ingilizce olma ihtimali çok yüksektir. Buna dikkat edin. Tabiki bu durumu NSS programıyla product kodunu değiştirerek halledebilirsin.