Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: YENİ NOKIA "5310 XPRESS MUSIC"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: YENİ NOKIA "5310 XPRESS MUSIC" Sayfa: <<   < önceki  11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Zeomix

10 Eylül 2008; 22:25:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Zeomix

cevp veren arkadaşlar teşekkürler bişi daha sorcam benim bir arkda bu telefonu aldıtuşlaruı hiç rahat ddeğil görüntüsü fln kötü diyor ne deriniz...

Shadowcat

11 Eylül 2008; 1:19:16 

Telefonu aldığımdan beri muhtemelen 6000-7000 arası mesaj attım ve hiçbir rahatsızlıkla karşılaşmadım açıkçası...

Görüntüsü ise; ben çok beğeniyorum, ince ve güzel duruyor, eski nokia'lar gibi cıvıl cıvıl renklerde de değil siyah genel itibarıyle...

Nike

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Eylül 2008; 17:03:09 

quote:

Orjinalden alıntı: okko

arkadaşlar en son alanlar telefonu piyasadan nekadar aldınız acaba

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=97093
350-380 arası normalde

"Savaş satranç gibidir: Rakibin şahını mat etmek için kaleler ve piyonlar feda edilebilir..." I Love You E.W
Nike

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Eylül 2008; 20:02:03 

http://www.youtube.com/watch?v=rzzZVvN86G4

www.ktunnel.com yapıştırıp izleyin bu kit ne kadar acaba?? Ayrıca çalan şarkının ismini bilen varsa yazsın lütfen

"Savaş satranç gibidir: Rakibin şahını mat etmek için kaleler ve piyonlar feda edilebilir..." I Love You E.W
redbull35

13 Eylül 2008; 19:37:28 

1 ay önce yeğenime aldım fakat 7 ve 9 tuşlarının yanına kasaya basınca şarkı değiştiriyor bu normal mi ilk defa garantili bi telefon aldık o da böyle çıktı birde 1 ay dolmadı fatura tarihinden itibaren değişim isteyebilirmiyiz

==>redbull35<==
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
girdap7

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 20:18:28 

Opera hakkında:

Arkadaşlar bende bu telefonu yeni aldım gayet güzel bir telefon. neredeyse 3 yıldır kullandığım 6630 dan sonra bu telefon elimde tüy kadar hafif kalıyor. kocaman elleri olan biri olarakta avucumda kayboluyor diyebilir, sırf bu özelliği için aldım zaten. versiyon güncellemesi ile seste artış oldu.

şuana kadar tek problemim "opera mini" programı ile internete bağlanmamıyorum. bunun nedenini bilen varmı.
ağ ayarları ile ilgili bir hata veriyor. normal internete bağlanmada sorun yok ama ben bu opera programını denemek istiyorum.

opera ile nasıl bağlanacağımı bilen biri varsa beni aydınlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 13 Eylül 2008; 20:49:19 >

Palit 512 mb HD 2600xt Super İnceleme
------------------------------------------
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ 65nm (2100Mhz @ 2600Mhz)... ASUS M2A-VM 690G ... 2GB DDR2-(667Mhz @ 870Mhz)
Linux003

13 Eylül 2008; 21:10:02 

quote:

Orjinalden alıntı: girdap7

Opera hakkında:

Arkadaşlar bende bu telefonu yeni aldım gayet güzel bir telefon. neredeyse 3 yıldır kullandığım 6630 dan sonra bu telefon elimde tüy kadar hafif kalıyor. kocaman elleri olan biri olarakta avucumda kayboluyor diyebilir, sırf bu özelliği için aldım zaten. versiyon güncellemesi ile seste artış oldu.

şuana kadar tek problemim "opera mini" programı ile internete bağlanmamıyorum. bunun nedenini bilen varmı.
ağ ayarları ile ilgili bir hata veriyor. normal internete bağlanmada sorun yok ama ben bu opera programını denemek istiyorum.

ayarlar yapılandırma ayarlarından tercih edilen erişim noktasını hangi operatörse ona göre wap değil internet yapın örnek Turkcell internet sonra tüm uygulamalarda varsayılan olarak etkinleştire basın ayrıca operanın ayarlarından da socket yazan bir ayar vardı yanlış hatırlamıyorsan onu da html yapın eger zaten htmlyse kalsın

insallah dogru hatırlıyorumdur

oxy53

13 Eylül 2008; 21:42:13 

acaba ucus modu varmı bunlarda bilen varmı

Trkklc

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 23:41:42 

Uçuş modu var arkadaşım..

Trkklc
oGuxXx*

13 Eylül 2008; 23:47:33 

arkadaşlar bnde yeni aldım telefonu fakat bazen konuşurken sesim karşı tarafa gitmiyor neden olabilir acaba yazılımdan mı kaynaklanıyor? güncelleyeceğim, olmadı garantiye vereceğim böyle bi sorunla karşılaşan var mı?
girdap7

Sisteme Gözat

14 Eylül 2008; 1:05:20 

quote:

Orjinalden alıntı: Linux003

quote:

Orjinalden alıntı: girdap7

Opera hakkında:

ayarlar yapılandırma ayarlarından tercih edilen erişim noktasını hangi operatörse ona göre wap değil internet yapın örnek Turkcell internet sonra tüm uygulamalarda varsayılan olarak etkinleştire basın ayrıca operanın ayarlarından da socket yazan bir ayar vardı yanlış hatırlamıyorsan onu da html yapın eger zaten htmlyse kalsın

insallah dogru hatırlıyorumdur

çok teşekkürler.
ayar gözümün önündeymişte yanlış yerde arıyormuşum :)

Palit 512 mb HD 2600xt Super İnceleme
------------------------------------------
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ 65nm (2100Mhz @ 2600Mhz)... ASUS M2A-VM 690G ... 2GB DDR2-(667Mhz @ 870Mhz)
placebo_as

14 Eylül 2008; 1:08:18 

quote:

Orjinalden alıntı: oGuxXx*

arkadaşlar bnde yeni aldım telefonu fakat bazen konuşurken sesim karşı tarafa gitmiyor neden olabilir acaba yazılımdan mı kaynaklanıyor? güncelleyeceğim, olmadı garantiye vereceğim böyle bi sorunla karşılaşan var mı?

hattan olmadığından eminmisiniz

oGuxXx*

14 Eylül 2008; 10:22:59 

ewt eminim başka hatlarda denedim
quote:

Orjinalden alıntı: placebo_as

quote:

Orjinalden alıntı: oGuxXx*

hattan olmadığından eminmisiniz

hakanlevent

Sisteme Gözat

14 Eylül 2008; 18:57:49 

yazılımsal degiil bu sorun donanımsaldır arkadasım servise gidiceksin

INTEL e2180@3GHZ 1333FSB/corsair 2GB XMS2 800MHZ CL5@CL4(4-4-4-12)/Gigabyte P31 DSL3/Zotac 9600gt synergy/ASUS 450 watt G-A45 psu/Lg dvd rw 48x/Lg 19''ws 2ms lcd/Logitech mp mouse/hp1510/Philips mms430 2,1/SonyEricsson K810i…
hakanlevent@MeKaN=Bursa/Osmangazi
karizmatikkarincayim@gmail.com
enokss

15 Eylül 2008; 0:51:49 

selam arkadaşlar ben bu telefonu ilk çıktığı zaman almıştım almıştım hala da kullanıyorum vede bu kadar sevdiğim beğendiğim başka bi model daha yok. vede hiçbi sorunuyla karşılaşmadım şu ana kadar, çok güzel bi telefon hiç düşünmeden alın ve güle güle kullanın...

onrzr

15 Eylül 2008; 2:11:14 

Bu telefonun video kalitesi 6300 la aynı mı? 176*144????

SemihTürk