Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Kısa Yoldan Para Kazanma (Mesleklere Ayrılmıştır)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Knight Online >> KO Genel >> Kısa Yoldan Para Kazanma (Mesleklere Ayrılmıştır) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fdeniz_93

4 Temmuz 2007, 23:26:55  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Son zamanlarda fazlasıyla konu açıldı,nasıl para kazanabilirim diye.Umarım bu topicde yanıtını bulursunuz
[Yararlı olduğuna inanıyorum üst konu olması iyi olur]

İşte yöntemler :

Mage

Mageler 33 olana kadar gerçekten çok zor dönemler geçiriyor desek yeri.Çünkü ilk alan büyüsü 33 levelde açılıyor.33 olduktan sonra oynadığınız serverin 1.sine girip Moradon'a gidin.Ordan da Delos'a ışıınlanın (Delos sadece 1. serverlarda oluyor çünkü).Şidmi gittiğiniz yer ufak bi kale içi.Ordan çıkın dümdüz gittiğinizde bir kale görürsünüz.Kaleye girdiğinizde sola sapın.Ufak bir köprü var.Onu geçin ve önünüzde bir kapı olcak.Üstüne sol tık ardından sağ tık yapın.Çıkan menüden Abyss Dungeon seçeneğini seçin (zaten sadece o var).Buraya girdiğinizde göreceğiniz ilk şey yeşilimsi wormlar (Cave Leach) olcak.Bunları 33 skilliyle kesin (toplu halde dolaşanları kesin 33 skili bu işe yarıyor).Kestiğiniz wormların bazılarından ender olarak "Abyss Gem" düşer.Bunlar piyasada en aşağı 500 K'ya satabileceğiniz taşlardır.Bunlardan 20 tane çıkarırsanız en azından 10 M paranız olur 1 günde

Aşağıda bazı önerilerle bu işi daha kolay yapabilirsiniz ;

• Abyss Dungeon'a geceleri saat 1-2 gibi giremeye çalışın.Kimse olmadığı için daha kolay Abyss Gem çıkarırsınız.
  • Abyss Dungeon'da diğer karakterler sizi öldürebilir.Exp veya para kaybetmezsiniz.İlk katta tekrardoğarsınız.
  • Üst katlara çıkmak için ordaki aslana benzeyen heykeli kulllanın.
  • Üst katlara çıktıkça (3. kattan itibaren) yaratıklar zorlaşmaya başlar.
  • Abyss Gem'in fiyatı serverlara göre değişir.
  • Üst katlardan birinde (kaçıncı kat olduğunu bilmiyorum NPC'ler var.Oradan pot vb alabilirsiniz.

Şimdi para kazandık ne yapacağız ?Yapacağımız çok basit ticaret.4-5 gün bu işlemi yaptıktan sonra elinize nerden baksanız 40-50 M para geçer.Bu parayla yapılabilecek en güzel iş +5 cleaver alıp (2,5 - 2 M'ye pazarda bulursunuz daha pahalısını almayın) bunları Magic Anvil'de +7 yapmak.10 tane +5'ten en az 4'ü +7 olur.+7'leri 10 M'den (en düşük fiyat) pazara koysanız elinize 40 M para geçer.Yani kârınız en az 15 m.Yalnız ticaret sabır işidir baştan söyleyelim.Birkaç haftada en az 2 gb toplarsınız bu yöntemle.

Rogue

Rogueler lvl 30 olduktan sonra (Asasin veya Archer farketmez) kendi ana kalelerine (Luferson veya El Morad Castle) gidip Asga Village'ye (bu insanlar için orclarıonkini bilmiyorum bilneler özelden bana söylesin ) ışınlanın.Burdan iki yol görürsünüz.İnsanlarda saber toothlu bir yol vardır.Bu yola değil arkanızda kalan yola gideceksiniz.Yani iki dağ arasında kalan yol.Burdan dümdüz gidin,sağa sapmayın.Bir giriş görürsünüz.Kapı yok.Kısa duvarları olan bir bölge.Girin buaraya.İlk gördüğünüz ufak tefek kırmızımsı yaratıklar KOBOLDlar olacak.Bunlar kesin içlerinden 500 ile 1000 noah arası para düşer.Birkaç saatte 1-2 M toplarsınız.eğer kendinize güveniyorsanız biraz ileride BUGBEARlar var.Onlardan 1000 - 1200 noah para düşer.Biraz daha sağlamdırlar dikkat edin.

Birkaç öneri.

• Yanınızda bolbol mana ve can potu bulundurun.Lazım oluyor.
  • Wolf kullanmadan canavarlara özellikle BUGBEARlara bulaşmayın.
  • Hepsi de siz öyle beklerken saldırabilir.Adamı iki dakka bırakmaya gelmez.
  • Pot harcamaktan kaçınmayın harcadığınız para fazlasıyla geri döner (aşırıya da kaçmayın)

Diğer bir yöntem 46 olduktan sonra Cleaver görevi açılıyor.Bu görevi yapanlar sonunda +5 Cleaver kazanıyor.Bunları ister satın ister biriktirin +8 yapın öyle satın veya kullanın.Yalnız bu göreve sadece party ile giriliyor diye biliyorum.BU yüzden sıksık yapılması biraz zor.Arkadaşlarınızla anlaşıp ardarda yapabilirsiniz.Herhangi bir sınır yok.

Priest

En kolay para kazanan sınıf.Ama o parayı kazanana kadar baya pir level atlamanız gerekiyor.59 kere level atlıyıp en az 60 level olacaksınız.Her işin bir zorluğu vardır değil mi .Priestler 720 lik can potu yaparak 5-6 k'dan satıyorlar.Böylece çok iyi para kazaıyorlar.
Yapmamız gereken level 60 olmak.60 olduktan sonra Luferson'a veya El Morad Castle'ye gidiyoruz.İlk uğrağımız olan Sundries'e gidip oradan Prayer Of Love alıyoruz (ilk sayfa).Daha sonra pot aldığımız yerden yapacağımız 720'lik pot sayısı kadar ve aldığımız Prayer Of Love kağıdı kadar en ucuz can potlarından alıyoruz.Daha sonra da İnn Hostes'e bu aldıklarımızı bırakın (banka).
Şimdi Inn Hostesin yanında bir NPC var Priest ..... diye.Ona tıklayın.Azıcık İngilizce'yle işlemimizi tamamlıyoruz.Evet 720'lik potlarımız hazır.Afiyetle için,satın veya çöpe atın,o size kalmış .

DN: Prayer Of Love ve aldığımız en ucuz pot sayısı eşit olmalı.Daha önce bu işlemi hiç yapmadığım için daha fazla bilgi veremeyeceğim.

Diğer bir yöntem ise oyundaki tabiriyle "Rezzer" olmak.Ölen insanların ".?. taş rezzz" diye bağırdığında ne demek istediğini bilmiyorsanız söyleyelim.Rezzer arıyorlar.Söyledikleri rakamsa yanlarında bulundurdukları "Stone of Life" sayısıdır.Peki bu rezzerler ne yapar ?Bunlar ölen adamı para ve item karşılığı tekrar diriltirler (!).Bu işte çok iyi para vardır söylemek lazım.Bazıları para vermez o ayrı konu.Onlara oyunda istediğiniz şekilde sövün birşey demezler .

Warrior

Warrior = 1. Savaşçı
2. Pot canavarı,doymak bilmeyen pot iştahı sahibi (oyunda böyleler gerçekten)

60 - 70 arası bir Warrior bir günde yüzlerce pot harcar.Bunların parasını siz düşünün artık.Warriorlar için de en mantıklısı Roguelerin yaptığını yapmak.Veya boss kesip düşen itemlerle para kazanmaya çalışmak.Kolay değil açıkçası.Kimseye tavsiye etmem Gb alacak gücü yoksa warrior açmak.

KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR.KENDİM BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIM.

UMARIM YARDIMCI OLMUŞTUR.ÜST KONU OLURSA VEYA SS OLURSA İYİ OLUR GİBİME GELİYOR.EĞER SİZİN DE BİLDİĞİNİZ BİR YÖNTEM VARSA EKLEYEYİM.

Edit : Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdeniz_93 -- 4 Temmuz 2007; 23:35:57 >

A ®h Pozitif

Karaktere Gözat

4 Temmuz 2007, 23:32:12  

herşey eksik roguelerde cleaver görevi nerdE?

Abit Aw9d-Max |E6550 g0 Revizyon |Zalman Cnps9700NT ||512 MB 256 BİT HD3850 x2 | 2x2 Ocz Reaper KİT | 1.5 TB HDD |GlacialPower 650w PSU | Feel Hurricane 2 | Aerogate 2 |
_Tyrex_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Temmuz 2007, 23:32:26  

quote:

Orjinalden alıntı: fdeniz_93

Son zamanlarda fazlasıyla konu açıldı,nasıl para kazanabilirim diye.Umarım bu topicde yanıtını bulursunuz
[Yararlı olduğuna inanıyorum üst konu olması iyi olur]

İşte yöntemler :

Mage

Mageler 33 olana kadar gerçekten çok zor dönemler geçiriyor desek yeri.Çünkü ilk alan büyüsü 33 levelde açılıyor.33 olduktan sonra oynadığınız serverin 1.sine girip Moradon'a gidin.Ordan da Delos'a ışıınlanın (Delos sadece 1. serverlarda oluyor çünkü).Şidmi gittiğiniz yer ufak bi kale içi.Ordan çıkın dümdüz gittiğinizde bir kale görürsünüz.Kaleye girdiğinizde sola sapın.Ufak bir köprü var.Onu geçin ve önünüzde bir kapı olcak.Üstüne sol tık ardından sağ tık yapın.Çıkan menüden Abyss Dungeon seçeneğini seçin (zaten sadece o var).Buraya girdiğinizde göreceğiniz ilk şey yeşilimsi wormlar (Cave Leach) olcak.Bunları 33 skilliyle kesin (toplu halde dolaşanları kesin 33 skili bu işe yarıyor).Kestiğiniz wormların bazılarından ender olarak "Abyss Gem" düşer.Bunlar piyasada en aşağı 500 K'ya satabileceğiniz taşlardır.Bunlardan 20 tane çıkarırsanız en azından 10 M paranız olur 1 günde

Aşağıda bazı önerilerle bu işi daha kolay yapabilirsiniz ;

• Abyss Dungeon'a geceleri saat 1-2 gibi giremeye çalışın.Kimse olmadığı için daha kolay Abyss Gem çıkarırsınız.
  • Abyss Dungeon'da diğer karakterler sizi öldürebilir.Exp veya para kaybetmezsiniz.İlk katta tekrardoğarsınız.
  • Üst katlara çıkmak için ordaki aslana benzeyen heykeli kulllanın.
  • Üst katlara çıktıkça (3. kattan itibaren) yaratıklar zorlaşmaya başlar.
  • Abyss Gem'in fiyatı serverlara göre değişir.
  • Üst katlardan birinde (kaçıncı kat olduğunu bilmiyorum NPC'ler var.Oradan pot vb alabilirsiniz.

Şimdi para kazandık ne yapacağız ?Yapacağımız çok basit ticaret.4-5 gün bu işlemi yaptıktan sonra elinize nerden baksanız 40-50 M para geçer.Bu parayla yapılabilecek en güzel iş +5 cleaver alıp (2,5 - 2 M'ye pazarda bulursunuz daha pahalısını almayın) bunları Magic Anvil'de +7 yapmak.10 tane +5'ten en az 4'ü +7 olur.+7'leri 10 M'den (en düşük fiyat) pazara koysanız elinize 40 M para geçer.Yani kârınız en az 15 m.Yalnız ticaret sabır işidir baştan söyleyelim.Birkaç haftada en az 2 gb toplarsınız bu yöntemle.

Rogue

Rogueler lvl 30 olduktan sonra (Asasin veya Archer farketmez) kendi ana kalelerine (Luferson veya El Morad Castle) gidip Asga Village'ye (bu insanlar için orclarıonkini bilmiyorum bilneler özelden bana söylesin ) ışınlanın.Burdan iki yol görürsünüz.İnsanlarda saber toothlu bir yol vardır.Bu yola değil arkanızda kalan yola gideceksiniz.Yani iki dağ arasında kalan yol.Burdan dümdüz gidin,sağa sapmayın.Bir giriş görürsünüz.Kapı yok.Kısa duvarları olan bir bölge.Girin buaraya.İlk gördüğünüz ufak tefek kırmızımsı yaratıklar KOBOLDlar olacak.Bunlar kesin içlerinden 500 ile 1000 noah arası para düşer.Birkaç saatte 1-2 M toplarsınız.eğer kendinize güveniyorsanız biraz ileride BUGBEARlar var.Onlardan 1000 - 1200 noah para düşer.Biraz daha sağlamdırlar dikkat edin.

Birkaç öneri.

• Pot harcamaktan kaçınmayın harcadığınız para fazlasıyla geri döner (aşırıya da kaçmayın)

Priest

En kolay para kazanan sınıf.Ama o parayı kazanana kadar baya pir level atlamanız gerekiyor.59 kere level atlıyıp en az 60 level olacaksınız.Her işin bir zorluğu vardır değil mi .Priestler 720 lik can potu yaparak 5-6 k'dan satıyorlar.Böylece çok iyi para kazaıyorlar.
Yapmamız gereken level 60 olmak.60 olduktan sonra Luferson'a veya El Morad Castle'ye gidiyoruz.İlk uğrağımız olan Sundries'e gidip oradan Prayer Of Love alıyoruz (ilk sayfa).Daha sonra pot aldığımız yerden yapacağımız 720'lik pot sayısı kadar ve aldığımız Prayer Of Love kağıdı kadar en ucuz can potlarından alıyoruz.Daha sonra da İnn Hostes'e bu aldıklarımızı bırakın (banka).
Şimdi Inn Hostesin yanında bir NPC var Priest ..... diye.Ona tıklayın.Azıcık İngilizce'yle işlemimizi tamamlıyoruz.Evet 720'lik potlarımız hazır.Afiyetle için,satın veya çöpe atın,o size kalmış .

DN: Prayer Of Love ve aldığımız en ucuz pot sayısı eşit olmalı.Daha önce bu işlemi hiç yapmadığım için daha fazla bilgi veremeyeceğim.

Diğer bir yöntem ise oyundaki tabiriyle "Rezzer" olmak.Ölen insanların ".?. taş rezzz" diye bağırdığında ne demek istediğini bilmiyorsanız söyleyelim.Rezzer arıyorlar.Söyledikleri rakamsa yanlarında bulundurdukları "Stone of Life" sayısıdır.Peki bu rezzerler ne yapar ?Bunlar ölen adamı para ve item karşılığı tekrar diriltirler (!).Bu işte çok iyi para vardır söylemek lazım.Bazıları para vermez o ayrı konu.Onlara oyunda istediğiniz şekilde sövün birşey demezler .

Warrior

Warrior = 1. Savaşçı
2. Pot canavarı,doymak bilmeyen pot iştahı sahibi (oyunda böyleler gerçekten)

60 - 70 arası bir Warrior bir günde yüzlerce pot harcar.Bunların parasını siz düşünün artık.Warriorlar için de en mantıklısı Roguelerin yaptığını yapmak.Veya boss kesip düşen itemlerle para kazanmaya çalışmak.Kolay değil açıkçası.Kimseye tavsiye etmem Gb alacak gücü yoksa warrior açmak.

KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR.KENDİM BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIM.

UMARIM YARDIMCI OLMUŞTUR.ÜST KONU OLURSA VEYA SS OLURSA İYİ OLUR GİBİME GELİYOR.EĞER SİZİN DE BİLDİĞİNİZ BİR YÖNTEM VARSA EKLEYEYİM.

Edit : Düzeltme

saol
fdeniz_93

4 Temmuz 2007, 23:33:22  

Ekliyorum hemen Cleaver görevini...Ama yeni başlayanlar için açtım zaten.

EMRE KAPTAN

4 Temmuz 2007, 23:33:42  

çok saolda benim bildigim priestler 62 lvlde pot basabiliyorlar

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
fdeniz_93

4 Temmuz 2007, 23:36:50  

ben 60 diye biliyorum.Forumlarda da öyle gördüm.

uAslAnkara

Karaktere Gözat

4 Temmuz 2007, 23:37:02  

quote:

Orjinalden alıntı: EMRE KAPTAN

çok saolda benim bildigim priestler 62 lvlde pot basabiliyorlar

haır 60 lvl olunca master açmasa da pot yapabilir

fdeniz_93

4 Temmuz 2007, 23:39:04  

Warriorlarda para kasma yöntemi var mı ?

MavimsiDünya
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

4 Temmuz 2007, 23:45:01  

60 üstü heal olan her priest yapar
harDeath
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Temmuz 2007, 23:45:44  

bence gerekli bir topic degil hatta ust konu olucak bir topic hic degil..bunlari hemen hemen herkes biliyordur..$imdi diceksin madem biliyorlar neden gelip foruma topic aciyorlar..forumda topic acanlar boyle senin bahsettigin 2-3m yani kucuk paralarla ilgilenmiyorlar..2-3m u herkes kazanabilir ztn..topic acanlarin amaci fazla para kazanmaktir..boyle 2-3m luk $eylerle ki$ilerin ugra$icagini sanmam..ama yine de emek vermi$sin..yazmi$sin..yine de te$ekkurler
fdeniz_93

4 Temmuz 2007, 23:50:38  

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

bence gerekli bir topic degil hatta ust konu olucak bir topic hic degil..bunlari hemen hemen herkes biliyordur..$imdi diceksin madem biliyorlar neden gelip foruma topic aciyorlar..forumda topic acanlar boyle senin bahsettigin 2-3m yani kucuk paralarla ilgilenmiyorlar..2-3m u herkes kazanabilir ztn..topic acanlarin amaci fazla para kazanmaktir..boyle 2-3m luk $eylerle ki$ilerin ugra$icagini sanmam..ama yine de emek vermi$sin..yazmi$sin..yine de te$ekkurler

yeni başlayanlar içi yapılmış bi topic bu

BreakBeaT

4 Temmuz 2007, 23:56:01  

30 lwl bi priestte pot yapabilir

DreaM

4 Temmuz 2007, 23:56:03  

rogue priest mage para kazabiliyolar ne güzel warrior sadece yiyici Aç işte bunlar

''Ahlâka dair bildiğim ne varsa futboldan öğrendim. Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi.''
Albert Camus
harDeath
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Temmuz 2007, 23:59:23  

warrior cok pot harciyabilir..ama belli bir lvldan sonra her bossu da kesebilir..ordan gelicek droplar pot parasini kar$ilamaz mi sizce?. . .
fdeniz_93

5 Temmuz 2007, 12:50:23  

quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzarap

ama çok para kazanamaz

Ke$meKe$

5 Temmuz 2007, 12:54:24  

quote:

quote:

ama çok para kazanamaz

30 lwl Priest 720 lik Potlardan Yapamıyor
60 Lwldeyken 720likler Oluyor (Böle Olması Lazım)

D:N: 720lik Olmayan Potları Zaten Kimse Almaz

peka

5 Temmuz 2007, 3:48:24  

yenı baslayanlar şölede yapablır ozman mesela bı esas charı priset yada mage rogue acar yanında bunlardan herhangı ikisini bu üç işide yapar daha cok işle ugrasır daha cok seyler yapar ben bu üç charın para kasma yöntemıı ile kendıme tıcaret ıcın gereklı sermaye olusturdum.yenı server acılınca mageler alan buyusu kullanarak abyss kasablırler sanırım en erken lvlde acılan para kasma yöntemı bu olsa gerek en azından pod parası cıkar

!!!
Penti

5 Temmuz 2007, 4:15:14  

Priest ler için bahsettiin yöntemde Priest in 60 tane skill i de Heal a vermesi lazım değil mi? Yani en az Complete Party Heal ı açması lazım. Yoksa ben mi yanlış biliyorum? (Ben Rogue um bu arada )

Chuck Schuldiner 1967-2001

aybars3691

5 Temmuz 2007, 4:25:32  

yetersiz yinede saol

server:ronark ıd:shalob(shalob artık hecklenmiştir görürseniz sövün) yeni açılan ilk serverda görüşmek ümidiyle
FuLLTiMeHaCKeR

Karaktere Gözat

5 Temmuz 2007, 4:46:46  

Emeğe saygı...

SSS yapılmasında fayda var.

EfeAYDIN

5 Temmuz 2007, 4:48:26  

hikaye bunlar keilan kes çok güzel takılar düşüyo ya orjinal ya da upgrade ederek sat ben böle bayaa para yapmıştım artık gerisi de ticaret yapma yeteneğine kalıyo!

Khoala

5 Temmuz 2007, 7:37:20  

içeriği zayıf ama doğru
bilinen şeyler ama tabiki emeğe saygı

Düşünüyorum ,Öyleyse VURUN!

E11-E45-E46-E47 Sosyalist
KeepOut

5 Temmuz 2007, 7:42:41  

zayıf ama uğraşmış çok emeğe saygıı

T.C.
İstanbul Üniversitesi
İktisat Fakültesi - İşletme Bölümü
jermaineoneal7

5 Temmuz 2007, 7:53:29  

quote:

Orjinalden alıntı:fdeniz_93
Rogue

Birkaç öneri.

Diğer bir yöntem 46 olduktan sonra Cleaver görevi açılıyor.Bu görevi yapanlar sonunda +5 Cleaver kazanıyor.Bunları ister satın ister biriktirin +8 yapın öyle satın veya kullanın.Yalnız bu göreve sadece party ile giriliyor diye biliyorum.BU yüzden sıksık yapılması biraz zor.Arkadaşlarınızla anlaşıp ardarda yapabilirsiniz.Herhangi bir sınır yok.

Artık goblinlerden para çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jermaineoneal7 -- 5 Temmuz 2007; 8:05:45 >

Tolga*

Karaktere Gözat

5 Temmuz 2007, 7:56:53  

daha kolay yollarını söleyim sana HER CLASS İÇİN FALLEN A GİDİN ABYS BLESSİNG ÇIKARTIN SATIN BU KKADAR.

Alp

5 Temmuz 2007, 8:10:32  

Uğraşmışsın dostum tebrik ederim :)

Arkadaşlar, Efendiler ve ey Millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler, Dervişler, Müritler, Meczuplar memleketi olamaz!En doğru, en hakiki tarikat, Medeniyet tarikatıdır!

sniper_town

5 Temmuz 2007, 8:14:26  

YANLIŞLIK WAR ÖLÜNCE EXPER GITMIOMUS 1 DENE BAKAM SOLid Binlerde

# sLh #

5 Temmuz 2007, 9:03:30  

quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

YANLIŞLIK WAR ÖLÜNCE EXPER GITMIOMUS 1 DENE BAKAM SOLid Binlerde

karşı ırka karşı demek istemiş

CoLoSis

5 Temmuz 2007, 9:19:32  

güzel SSS olsa iyi olur oyuna yeni başlayanlara rehber olur

fdeniz_93

6 Temmuz 2007, 20:56:05  

saolun arkadaşlar.bazıları okumadan eleştiriyor onların biraz daha okuması lazım
evet biraz zayıf ama yeni başlayanların bunları da bilmediğini varsayarsak fena değil aslında.
fallen angel demiş bir arkadaşımız fallen angeli herkes kesemez.kesen de 50 lvl ve üstüdür.

McRapT

6 Temmuz 2007, 21:35:13  

quote:

saolun arkadaşlar.bazıları okumadan eleştiriyor onların biraz daha okuması lazım
evet biraz zayıf ama yeni başlayanların bunları da bilmediğini varsayarsak fena değil aslında.
fallen angel demiş bir arkadaşımız fallen angeli herkes kesemez.kesen de 50 lvl ve üstüdür.

AsLında gb almayan -yeni başlayan- kişLre için biraz idare ediLbiLck yöntemLer.. Ayrıca şu "fallan angel" kısmını daha fazLa açıkLarsanız gayet yararLı oLur.. Örn ; Kaçıncı kat , desperation abyss , xxx yaratığının üst katı .. vs vs

IamLeadeR lwl:80 Shadow Vain Dies
S > 80 lvl assasin İZMİR.
geexer

6 Temmuz 2007, 21:37:10  

quote:

Ama parayı kıramaz

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)Eski Kullanıcı Adı: sorry_for_kill_you
fdeniz_93

6 Temmuz 2007, 21:45:15  

quote:

Orjinalden alıntı: McRapT

quote:

AsLında gb almayan -yeni başlayan- kişLre için biraz idare ediLbiLck yöntemLer.. Ayrıca şu "fallan angel" kısmını daha fazLa açıkLarsanız gayet yararLı oLur.. Örn ; Kaçıncı kat , desperation abyss , xxx yaratığının üst katı .. vs vs

fallen hakkında bir bilgim yok maalesef

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Knight Online >> KO Genel >> Kısa Yoldan Para Kazanma (Mesleklere Ayrılmıştır) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: ASUS Standı
Bir çok alanda oldukça başarılı ürünlere imza atan ASUS, Computex 09'da bütün marifetlerini sergiliyor!
Computex 09: Sapphire Standı
1 numaralı ATI ekran kartı üreticisi dünyanın ilk 1GHz ekran kartı ve yeni PSU!'larıyla Computex 09'daydı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız