Şimdi Ara

Stalker 2 için sessizlik bozuldu! Kısa bir oyun içi fragman yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir sessizliğe bürünen ve herhangi bir haber çıkmayan STALKER 2: Heart of Chornobyl için kısa bir oynanış/motor içi video yayınlandı. GSC GameWorld tarafından geliştirilen oyunun yayınlanan bu yeni fragmanında karakterimizi bir enerji içeceği içerken görüyoruz. İçeceği içtikten sonra bir anlık kamera sarsılıyor.

Stalker 2 için yeni oynanış videosu Xbox etkinliğinde gelebilir

Sorunlu geliştirme sürecine sahip olan kıyamet sonrası açık dünya hayatta kalma oyunu STALKER 2: Heart of Chornobyl şu anda geliştirilmeye devam ediyor. Başlangıçta 2022 yılı içerisinde çıkış yapması planlanan ancak 2023'e ertelenen oyunun bu yıl çıkması hedefleniyor. Ancak açık olmak gerekirsek oyunun 2024 yılına kayması muhtemel.

Bildiğiniz üzere GSC GameWorld, Ukrayna merkezli bir ekip. Yaşanan Rusya/Ukrayna savaşı sebebiyle topraklarını terk etmek durumunda kalan ekip STALKER 2: Heart of Chornobyl üzerinde elinden geldiğince çalışmayı sürdürdüklerini bildiriyor. 

Öte yandan tahminlere göre Haziran ayında yapılacak olan Xbox Showcase'inde (canlı yayın etkinliği) STALKER 2 için genişletilmiş bir oynanış videosu gelecek. Ancak bu durum sadece tahminden ibaret.

Kısa oyun içi fragman 

• Yok abi senden beklentiyi sıfırladım ben. Çerez fiyatken pre-order yaptım ööööyle duruyor anca. Zerre umudum kalmadı gene sen Putin mutin der ağlarsın 2031'e ertelersin oyunu..
  • adamlar savaştan cıktı bilader az saygı gösterin. Bence yine hakkını verecekler yeter ki aceleye gelmesin, bekliyoruz.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Bari Türkçe oyunları korsan oynamayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microzortun hiç bir oyununa güven kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun grafikleri downgrade olmuş gibi bana geldi. Microsoft yine xbox series x büyük ihtimalle dinamik 4K 30 FPS olarak grafik kalitesi düşürülmüş şekilde bu oyunun çıkacağını tahmin ediyorum. Fakat grafik harici hikaye ve oynanış olarak beklentiyi verecek mi? Çıkınca belli olur. Ama işin içinde Microsoft olduğu için beklentiyi düşük tutmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Wayne18 -- 6 Mayıs 2023; 23:28:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

adamlar savaştan cıktı bilader az saygı gösterin. Bence yine hakkını verecekler yeter ki aceleye gelmesin, bekliyoruz.

Savaş mavaş yokkende gördük kanka, ayak o işler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22

Bari Türkçe oyunları korsan oynamayın

Türkçe oyuna saygım sonsuz, Param olunca satın alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bruce Wayne18

Bu oyunun grafikleri downgrade olmuş gibi bana geldi. Microsoft yine xbox series x büyük ihtimalle dinamik 4K 30 FPS olarak grafik kalitesi düşürülmüş şekilde bu oyunun çıkacağını tahmin ediyorum. Fakat grafik harici hikaye ve oynanış olarak beklentiyi verecek mi? Çıkınca belli olur. Ama işin içinde Microsoft olduğu için beklentiyi düşük tutmakta fayda var.

İlk videoya'da baktım bence gayet aynı gözüküyor doku kalitesi falan, Sen hava durumunun, gece-gündüz farkının oluşturduğu ambians farkına kanmışsın.. Bir oyunda yağmur bile yağsa grafikleri çok değiştiriyor. Ondan dolayı çıkmadan bilemezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.