Arkadaşlar işim gereği haftada 10 15 pc ye format atıyorum. eminim birçoğunuz biliyodur hızlı kurulum cd lerini. Takıyosun başlatıyosun o kendi bitiriyo.
bana bu xp nin link i lazım bilen gören duyan varsa mailim: evren_xxx@yahoo.com.tr yada pm atın.
Cd yerine bir kere temizce kur sistemi, sistemi kurar kurmaz yedekleme programı ile yedek al. Sonra bir daha xp yüklemek yerine yedek programını çalıştırarak sistemi ilk yüklenmiş haline döndürebilirsin.
Figo Kardeş önerin güzel, mantıklı gibi görünüyor Ben bunu aylardır deniyorum ANCAAAAK, bu aldığın yedeği sadece aynı konfigurasyonlu pc'ye sorunsuz geri yükleyebiliyorsun. bu yedeği başka konfig.pc'ye yüklemek için yüzlerce yol denedim O L M U Y O R Her seferinde HATA mavi ekran'ı veriyor. Hatta bu HDD'i başka konfig. bir PC'ye bile taksan aynı hatayı veriyor... Birkaç denememde Sadece güvenli kipte zorla çalıştırabildim...
quote:
Orjinalden alıntı: Figo
Cd yerine bir kere temizce kur sistemi, sistemi kurar kurmaz yedekleme programı ile yedek al. Sonra bir daha xp yüklemek yerine yedek programını çalıştırarak sistemi ilk yüklenmiş haline döndürebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmaxi -- 23 Temmuz 2007; 5:24:08 >
Merhaba bu konuda Acronis True İmage Workstation çözüm sunuyor. Programı kurduktan sonra, Universal Restore eklentisini de kuruyoruz. Ondan sonra image alarak konfigrasyon kısıtı olmadan image'ı geri yükleyebiliyoruz. Ancak enterprise sürümü olmayan XP'yi başka pc'ye yüklersek çalışmayacaktır. Çünkü aktivasyon sorunu oluşur. Yani Enterprise sürümü xp'de işe yarıyor. Oem lisans xp'lerde işe yaramaz. Çünkü Upgrade yapınca lisans iptal oluyor. Box Lisansta ise tek bilgisayara upgrade yapsanız bile universal restore ile image'ı geri yükleyebilirsiniz.