Şimdi Ara

## Thermaltake'den Yeni Güç Kaynağı: Litepower 400W ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Thermaltake'den Yeni Güç Kaynağı: Litepower 400W ##


    Özellikle kaliteli kasa ve soğutma çözümleri ile tanıdığımız Thermaltake'in güç kaynağı üretimi yaptığını da bilmeyen yoktur herhalde. Firma özellikle ilk hazırladığı güç kaynağı serileri ile kullanıcılarını pek memnun edememesine rağmen özellikle Toughpower serisi güç kaynakları ile ciddi bir başarı elde etti.

    Thermaltake son olarak Litepower serisi adını verdiği yeni bir güç kaynağı ailesi ve bu aileinin ilk üyesi olan Litepower 400W'yi gün yüzüne çıkardı. Firma yeni seri ile birlikte kullanımı kolay, komplike olmayan ve direk ihtiyaçlara yönelik olarak hazırlanmış çözümleri kullanıcılarına sunmayı hedefliyor. Hatta gelen bilgilere göre yeni seri güç kaynakları ile özellikle giriş seviyesini hedefleyen Thermaltake önemli bir pazar payı elde etmeyi de umuyormuş.

    Litepower serisinden çıkan ilk güç kaynağı olan Litepower 400W, RoHS, CE, UL, CUL, TUV, FCC, CB, ve BSMI gibi günümüz modern güç kaynaklarında olması gereken tüm sertifikalara da sahip gibi görünüyor. İsminden de anlaşılacağı üzere 400W'lık güç sunan yeni psu, ATi ve Nvidia'nın ekran kartlarında kullanılmak üzere bir adet PCIe konnekötörüne de sahip. Ayrıca iki adet +12v hattına sahip olan güç kaynağı ek olarak 2 SATA ve 6 adet te Molex konnektörünü de beraberinde getiriyor. Bu sayede güç kaynağı donanım güncellemeleri içi bir noktaya kadar esneme imkanı da sağlamış oluyor.

    12cm'lik termal kontrollü fanı ile yeterli ve sessiz soğutmayı sağladığı da ifade edilen güç kaynağı, Over Voltage Protection (OVP), Over Current Protection (OCP), Short Circuit Protection (SCP) ve No Load Operation Protection gibi güvenlik teknolojilerine de sahip.

    Thermaltake yeni hazırladığı ve çokta güvendiği yeni güç kaynağı ile özellikle giriş seviyesinde kullanıcıların tercih listesinin tepesine yerleşmeyi hedefliyor. Çok kısa bir süre içerisinde pazara sunulması beklenen güç kaynağının fiyatı hakkındaysa net bir bilgi bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 4 Temmuz 2007; 19:01:56 >



  • Güzel olabilir özellikle sessiz olursa
  • az güç gerektiren pcler için kullanışlı olabilir
  • ben 550w glacialpower aldım geçen, asus psu durduk yere bozulunca. bu kadar sessizini görmedim şimdiye kadar. internette yazı yazdığım zamanlarda yani bilgisayara yük bindirmeyince fanı çalışmıyo tam bi sessizlik oluyo. termel kontrolünü yukardaki psu'yada koymuşlar. sessizlik için ve fanın ömrü açısından çok iyi bi özellik. aslı faslı küçük bi devre fan olan her yerde olması gerekli. bu 400w psu için diyeceğim feel gibi everest gibi 650w olduğunu idda eden psu'larla bu 400w thermaltake'yi mukayese etmeye gerek varmı
  • sessiz olacağından eminim, diğer modelleri de sessiz olarak biliniyor. ayrıca efektif 400 watt olduğundan eminim, ortalama her sisteme yeter.
  • bende hep acaba hissi uyanıyor Thermaltake de!
  • Kasaları mükemmel, PSU olarak diğerlerini bilmem de bendeki azcık ses yapıyor 20db gibi. Normalde duyulmaz ama uyuzluk değil mi kardeşim kulağı dayayınca duyuluyor Ama kalite olarak cidden iyi tereddüt etme yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 4 Temmuz 2007; 22:02:00 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: max975

    bende hep acaba hissi uyanıyor Thermaltake de!


    banada teneke gibi görünüyor bütün ürünleri
  • walla thermaltake 680watt alcaktım son anda karar değiştirdim ve forumdan mehmet abiden 600wat psp epsilon aldım. Süper bişey. Kasamın içindeki hava akımı bile artıı. işlemcim 3-4 derece daha soğuk ve c2d 6420'yi 4,00 yaptım:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.