bende bu telefonu düşünüyorum aslında iphone yada bunu alıcam fiyatları aynı seviyede benim için iphone un en büyük artısı süper bir web browsera sahi olması ve o browseri kullanmak gerçekten eglenceli ve kolay ama öte yandan iphone çok uzun ve geniş taşıması ve elde tutması çok rahat degil o yüzden acaba bu ürünün vweb browseri nasıl biraz ondan bahsedebilirmisiniz birde wifi performansından
cihazın wifi performansı beni tatmin etmedi flash playeri yok o yüzden birçok siteyi açmıyor,daha önce nokia e60 kullandım wifi olarak çok daha iyiydi.wifi için alacaksan tavsiye etmem. diğer özellikleri çok güzel bu açığını fazlasıyla kapatıyor
hepsinden önce s710 u active sync ile senkronize ediniz.
ilk iki işlem kilit kırmak için...
risk sizindir. oluşabilecek hatalardan kimse sorumlu tutulamaz. bu arada arayüz harika oluyor wm6.1 ile bambaşka bir cihaza bürünüyor tavsiye ederim.. ama türkçe desteği yok.
benim ilginç bir sorunum var..daha doğrusu eminim bir yöntemi vardır da kurcalarken bulamadım. Derdim şu atıyorum sms ekranındaydım gelen kutusuna bakıyorum veya mesaj okuyorum herhangi bir tuşa basmazsam yaklaşık 6-7sn sonra telefon ana ekrana donuyor, bunu kaldirmanin veya bu sureyi arttirmanin bir yolu var mi?? uzun bir mesaji okurken insan herhangi bir tuşa basmıyor haliyle ama mesajı okuyamadan ana ekrana donuyor telefon ben mi bir şeyi değiştirdim acaba? her uygulama için bu boyle process explorer vs.
home screen( Tr kullanlar tema ayarının yapıldığı bölümde ) deki zaman ayarını yapman lazım... heralde sen 10 snye ayarlamışsın... onu 5 dk veya 15 dk ya alabilirsin sorun çözülecektir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 30 Mayıs 2008; 12:44:53 >
hepsinden önce s710 u active sync ile senkronize ediniz.
ilk iki işlem kilit kırmak için...
risk sizindir. oluşabilecek hatalardan kimse sorumlu tutulamaz. bu arada arayüz harika oluyor wm6.1 ile bambaşka bir cihaza bürünüyor tavsiye ederim.. ama türkçe desteği yok.
Ufaltılmış ön izleme resmi
Tema olarakta bunu bulabilirsiniz. Aslında bu temayı zaten ROM'a gömmüşler. İsteyenler için:
o tema wm6.1 in orjinal temasidir. yani roma gomulmus degil. bence senin verdigin tema boyle bir romdan cikartilmis. smartphone wm6.1 in orjinal temasidir. performasn olarak pek bi farklilik olmuyor. sahsen ben begeniyorum. eger azbucuk ingilizceniz varsa wm6.1 e gecip keyifle kullanabilirsiniz. tavsiyede ederim. ama ingilizce hic anlamam diyorsaniz bildigim kaariyla henuz wm6.1 turkce yok sp icin.
bu ROM'un icinde türkçe paketi varmış, zaten bir türk sormuş adam da var demiş..yalnız bu ROM bendekinden eski mi yeni mi nasıl anlayacağım ben? Hakkında kısmındayım Rom güncelleştirme sürümleri: 5.2.1622.18128 yazıyor eski mi bu yukarıdakinden yeni mi şimdi??