Şimdi Ara

Acer Aspire 5920 Derneği (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.905
Cevap
33
Favori
899.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler alet gayet iyi, Vista x64 Ultimate kurdum doğrudan, Avast antivirüs var. Acer'in ıvır zıvırını startup'tan kaldırdım bilgisayar uçuyor şu an. Aldığımdan beri 0 takılma.
  • beyler biraz alakasız olacak ama xp 64 bit de xp driverları farkederi mi ? farkederse xp 64 bit driverlarını bulabileceğim bi yer var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Force_User

Acer Aspire 5920 Derneği

İlgin için çok teşekkürler arkadaşım ben üst kısmın SS'ini istemiştim ama olsun bu da yeter.
  • beyler bu adam bana telefonda yarın gel ürünü değiştirelim ben sana vistayı kurdum başka bi makineye recovery cdsini de çıkardım dedi ben garanti belgesi, vs gibi belgelerimi getireyim mi dedim adam gerekyok dedi şimdi bi kaç soru sorcam
    1-)bu adam bana kullanılmış malzeme verirmi?
    2-)ben adamın aynı özellikleri verip vermediğini kesin olarak nasıl öğrenebilirim?
    3-)sizce ben sıfır hiç kurulmamış makine mi talep edeyim?
    4-)yeni makinenin bilgilerini bu adam diğer makinede olduğu gibi bi kağıda yazması gerekmiyo mu benden kağıt istemeyince ne olcak bana elimde bozuk makinenin kağıdı olcak ne yapmalıyım?
    beyler bu adam bi hile yapıp yine başıma dert açmasın malum çarşamba bitiyo 7 gün değişim hakkı bana yardım edin sizce ne yapayım.Yardımların için teşekkürler force lütfen bu konudada bana yardım et ne yapayım
  • @ibrahimtengiz
    x64 driver kullanabilmen için işletim sistemininde 64 bit olması gerek dolayısıyla bir işe yaramayacakları gibi çalışmazlarda

@teknolojil09
    Daha önce verdiğim puan ekranıyla aynı rakamlar var ve aynı şekilde üst kısmı ondan alt kısmını verdim sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: sange

beyler bu adam bana telefonda yarın gel ürünü değiştirelim ben sana vistayı kurdum başka bi makineye recovery cdsini de çıkardım dedi ben garanti belgesi, vs gibi belgelerimi getireyim mi dedim adam gerekyok dedi şimdi bi kaç soru sorcam
    2-)ben adamın aynı özellikleri verip vermediğini kesin olarak nasıl öğrenebilirim?
    4-)yeni makinenin bilgilerini bu adam diğer makinede olduğu gibi bi kağıda yazması gerekmiyo mu benden kağıt istemeyince ne olcak bana elimde bozuk makinenin kağıdı olcak ne yapmalıyım?
    beyler bu adam bi hile yapıp yine başıma dert açmasın malum çarşamba bitiyo 7 gün değişim hakkı bana yardım edin sizce ne yapayım.Yardımların için teşekkürler force lütfen bu konudada bana yardım et ne yapayım

1) Verebilir, kapagın ustundeki jelatinine kadar herşeyini kontrol et
    2) Kapağı kaldırdığında sağ alt köşede özelliklerin listesi var, kutudada yazar ama aletten bakman daha garanti
    3) Kurulmamış talep et bence
    4) Her türlü belgeni götür iade işlemlerini yaptır, daha sonra yenisini al. İlk faturanı iptal ettiklerinden emin ol.

Biraz oyun yapmaya çalışıyor gibi duruyor. İade yap direk olarak sonra tekrar al 0 bir tane. Fiyat farkı olayına dikkat et birde fark ödeme.

• Bence de 3D mark 06 skoru çok iyi 6600GT'nin 2 katı resmen
  • quote:

quote:

beyler bu adam bana telefonda yarın gel ürünü değiştirelim ben sana vistayı kurdum başka bi makineye recovery cdsini de çıkardım dedi ben garanti belgesi, vs gibi belgelerimi getireyim mi dedim adam gerekyok dedi şimdi bi kaç soru sorcam

1) Verebilir, kapagın ustundeki jelatinine kadar herşeyini kontrol et
    2) Kapağı kaldırdığında sağ alt köşede özelliklerin listesi var, kutudada yazar ama aletten bakman daha garanti
    3) Kurulmamış talep et bence
    4) Her türlü belgeni götür iade işlemlerini yaptır, daha sonra yenisini al. İlk faturanı iptal ettiklerinden emin ol.

Biraz oyun yapmaya çalışıyor gibi duruyor. İade yap direk olarak sonra tekrar al 0 bir tane. Fiyat farkı olayına dikkat et birde fark ödeme.

tamam kurulmammış talep etcem peki fatura iptal işlemi filan önemli değil mi bu yazılı olacak işeleri bana bi söyleyebilirmisin tekrar teşekkürler force

• Fatura iptal çok önemli, senin ürünü iade ettiğine dair bir belgen olmalı elinde. Daha sonra bu işlemler hallolduktan sora yeni ürünü al. Birde elinde arızalı raporu bulunursa teknik servisten sağlam olur durum. Rica ederim.
  • BIOS Update deneyeniniz var mı acaba?
  • quote:

Fatura iptal çok önemli, senin ürünü iade ettiğine dair bir belgen olmalı elinde. Daha sonra bu işlemler hallolduktan sora yeni ürünü al. Birde elinde arızalı raporu bulunursa teknik servisten sağlam olur durum. Rica ederim.

tamam yarın fatura iptal yaptırayım birde adam vistayı filan kurdum dedi ama yarın sıfır istesem(kurulmamış)adam olmas öyle şey diyemez değil mi yani ben sıfır kurulmamış talep edebilirim değil mi?
  • @Force_User
    Katkılarından dolayı çok teşekkürler
  • force_user birşey sorucam 3 sayfa okudum fazla waktim yok kusura bakma belki söylemişindir..
    sendeki alette turbo memory war mı 250 gb 2,2 ghz 5400 rpm ? ve nerden aldın ankaradan bana uygun bir yer söylerseniz sevinirim eskisehirdeyim golda war burda ama zamanım olsada gidip sorsam ankaraya gitmek daha mantıklı geliyor neyse iyi aksamlar tesekkurler hocam 15ine kadar bekleyeceğim
  • Bu arada 5+1 konusunda açıklık getirmek istiyorum, kimse yanlış yönlendirilmiş olmasın. Alette 3 giriş var, siyah, pembe ve mavi. Yani 5+1 sistem BAĞLANAMAZ. Ama ses kartı 5 kanallı sanırım (7de olabilir), yani uygun kulaklık ile 5 kanallı ses alabilirsiniz. Yani 5 kanallı ses çıkış özelliği var 5+1 bağlama özelliği değil. Ses sistemi bağlamak isteyenler ekstradan bir kart alamk durumundalar harici olarak satılan. Yada bir alternatif daha var, çeşitli kablolar aracılığıyla bilgisayardan stereo ses almak mümkün. Hoparlörlerin tümünden ses geliyor fakat surround değil stereo oluyor. Logitech x530 kullanıcıları başlığı altında anlatılıyor bunun nasıl yapılacağı.
  • quote:

quote:

Fatura iptal çok önemli, senin ürünü iade ettiğine dair bir belgen olmalı elinde. Daha sonra bu işlemler hallolduktan sora yeni ürünü al. Birde elinde arızalı raporu bulunursa teknik servisten sağlam olur durum. Rica ederim.

tamam yarın fatura iptal yaptırayım birde adam vistayı filan kurdum dedi ama yarın sıfır istesem(kurulmamış)adam olmas öyle şey diyemez değil mi yani ben sıfır kurulmamış talep edebilirim değil mi?

Asıl adamın yaptığı iş değil, ben belki vista kurmayacağım Linux kuracağım. Karışamaz. Kullanıcı kendi ayalarını seçerek kendi yüklemeli. Eğer ık mık ederse buyur gözünün önünde ben kurayım vistayıde. Çok diretirse iade yap ürün alma. Git başka mağazadan al yada dükkan sahibi yada şefi gibi yetkili biriyle görüş.

@Scor
    Rica ederim

@BarışNet
    Turbo Memory şu ana kadar gördüğümüz yok. Aradık taradık bulamadık. Özellikler saydığın gibi 2.2 2 gb ram 5400 rpm 250 gb HDD falan filan. Ben İstanbuldayımi, Mecidiyeköy eksenden aldım. Ankaradan bilmiyorum oturan arkadaşlar yardımcı olsun

• force bir şey sorcam bu ekran kartının bağımsız belleğini bios dan öğrenebilirmiyim?(seninkinde kaç yazıyor)
  • benım normal pcde de 3 çıkış var onun ayarını ses kartının sürücüsünden yapıyosun bende tümleşik ses kartı var ama onu 5+1 olarak ayarladım şuan x-540 ı o şekilde kullanıyorum bunun aynısını dizüstü içinde yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih407 -- 31 Ağustos 2007; 22:49:46 >
  • quote:

quote:

quote:

Asıl adamın yaptığı iş değil, ben belki vista kurmayacağım Linux kuracağım. Karışamaz. Kullanıcı kendi ayalarını seçerek kendi yüklemeli. Eğer ık mık ederse buyur gözünün önünde ben kurayım vistayıde. Çok diretirse iade yap ürün alma. Git başka mağazadan al yada dükkan sahibi yada şefi gibi yetkili biriyle görüş.

@Scor
    Rica ederim

@BarışNet
    Turbo Memory şu ana kadar gördüğümüz yok. Aradık taradık bulamadık. Özellikler saydığın gibi 2.2 2 gb ram 5400 rpm 250 gb HDD falan filan. Ben İstanbuldayımi, Mecidiyeköy eksenden aldım. Ankaradan bilmiyorum oturan arkadaşlar yardımcı olsun

hımm para iadesi yaptırabilirmiyim böyle hakkım var mı?

• Bağımsız bellek 256 eminim ama biosta varmıydı emin değilim. Olması muhtemel.
  • quote:

Bağımsız bellek 256 eminim ama biosta varmıydı emin değilim. Olması muhtemel.

burda niye böyle yazıyor;http://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/notebooks/a_c_e_r/acer_home_notebooks/acer_aspire_5920g602g25mn
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.