Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Acer Aspire 5920 Derneği

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> Cevap: Acer Aspire 5920 Derneği Sayfa: <<   < önceki  44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
leiath

30 Ağustos 2007; 16:01:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hdd 5400 rpm vatandaki eleman inatla dedi.. ekran kartıda 256 mb gereksiz bi soru... cihaz çok f\p oranı iyi bi cihaz aldığıma memnunum beklemeye değdi..

PhantomX

30 Ağustos 2007; 16:58:42 

256 mb ekran kartı. 5400 rpm iyi oldu hakkaten. Vista Ultimate x64 yükleme zamanı geldi
cod3nam3

30 Ağustos 2007; 17:22:45 

http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=314 kullanılan disk hakkında bilgi dorğusu hızlı bir disk ama malesef sesli ve hızlı olmasına bağlı olarak titreşim dediğiniz olay meydana geliyor olabilir.Bu arada forumda bakıyorum herkez western digital hdd olan modeli arıyor bunu nerden aldığını sorarak değil bizzat satın alacağınız yerden kesin bir bilgi olarak isteyin eyer bu bilgiyi veremiyorlar ise size malesef orası sizin dizüstü sistem almanız için yeterli bir satıcı değildir.

balikadamlarinisevin

30 Ağustos 2007; 17:23:01 

quote:

Orjinalden alıntı: leiath

hdd 5400 rpm vatandaki eleman inatla dedi.. ekran kartıda 256 mb gereksiz bi soru... cihaz çok f\p oranı iyi bi cihaz aldığıma memnunum beklemeye değdi..

ne için gereksiz bir soru? Ardına koyduğun "salakmısın" tadındaki üç noktada beni benden aldı

Birçok web sitesinde 512 MB diye lanse edilmiş.

Hala laptop'un ne olduğu belli değil, görüldüğü gibi alıcıların 5400 rpm çıkmış her ne kadar 4200 rpm diye yazılmış olsa da sitelerde.

Bence seninki "gereksiz" bir çıkış olmuş

o değilde çok koymuş lafın bana gerçekten onu anladım ben

aezeren

30 Ağustos 2007; 17:35:12 

quote:

Orjinalden alıntı: balikadamlarinisevin

quote:

Orjinalden alıntı: leiath

ne için gereksiz bir soru? Ardına koyduğun "salakmısın" tadındaki üç noktada beni benden aldı

Birçok web sitesinde 512 MB diye lanse edilmiş.

Hala laptop'un ne olduğu belli değil, görüldüğü gibi alıcıların 5400 rpm çıkmış her ne kadar 4200 rpm diye yazılmış olsa da sitelerde.

Bence seninki "gereksiz" bir çıkış olmuş

o değilde çok koymuş lafın bana gerçekten onu anladım ben

aslında bende yabancı sitelere mavi bilgisayara ve hddnin 5400 cıkmasına bakarak sormustum,256mb olduu kesinmi simdi

The Soul Of BMW.
aezeren, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

sange

30 Ağustos 2007; 17:53:32 

of of bende aldım ama adama orda dedim bi açarmısınız?(çankırıdan 5.02 saat sürüyor mağaza)adam tamam dedi bataryayı taktı neyse güç tuşuna bastı normal yükleme yapmaya başladı ön yüklemeden neyse ön yükleme %100 e geldi pat bastı tekrar güç tuşuna gerisini sen evde yüklersin dedi neyse gece 10:37 de geldim eve açayım yükleyim dedim şunu bi baktım hata veriyo win disk cannot read falan restart ctrl+alt+delete diyo sonra akşam yaklaşık 7-8 defa aradım kimse yok neyse dedim bugün sabah 9 da aradım yine kimse yok nihayet 11 de adam çıktı aynen anlattım sonra bana recovery cd ile düzeltilebileğini söyledi göndercek bakalım yarın ama sizce ne olur artı ben şimdi yenisini isteme hakkına sahipmiyim?bir de şu soruyu soruyorum kendime ordaki teknik eleman böyle olacağını nasıl bilmez yani o kadar bekle sen bi de bu çıksın başına ...

.
cod3nam3

30 Ağustos 2007; 18:09:51 

ctrl f10 veya sadece f10 gibi kısa tuşu vardı tekrar windows vista yüklemek için onu deneyin sange sorun fiziksel değil büyük olasılıkla yükleme sırasında bilgisayarın kapanması sonucu sistemin hasar görmesidir.Forum içinde araştırın otomatik kurulumun kısayol tuşunu bulacaksınız.Üzülmenize gerek yok

NOT:Diskiniz ani güç kesilmesinden zarar görmüş olabilir.Bu yüzden sorunsuz windows kursanız bile bir program yardımı ile diskinizi tarayıp sorun olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var.

tayfa__

30 Ağustos 2007; 18:41:24 

arkadaşlar şimdi eve geldim...exadan laptobumu almış bulunmaktayım ilk izlenim hemen söliyim inanılmaz bir alet..şu anda kurulumu yeni bitirdim..ses titreşim hiçbişey yok alet sanki çalışmıyo gibi ama tabi daha herhangi bir program yüklemedim..incelemeler devam edicek

The Soul Of BMW.
tayfa__, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
sange

30 Ağustos 2007; 18:43:07 

quote:

Orjinalden alıntı: cod3nam3

ctrl f10 veya sadece f10 gibi kısa tuşu vardı tekrar windows vista yüklemek için onu deneyin sange sorun fiziksel değil büyük olasılıkla yükleme sırasında bilgisayarın kapanması sonucu sistemin hasar görmesidir.Forum içinde araştırın otomatik kurulumun kısayol tuşunu bulacaksınız.Üzülmenize gerek yok

NOT:Diskiniz ani güç kesilmesinden zarar görmüş olabilir.Bu yüzden sorunsuz windows kursanız bile bir program yardımı ile diskinizi tarayıp sorun olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var.

onların hepsini denedim olmadı disk de problem olup olmadığını nasıl öğrenebilirim lütfen yardım

.
tarikaltuncu

30 Ağustos 2007; 18:43:39 

bios yüklenirken f11 e basınca windowsun tekrar kurulması lazım.umarım bi sorun çıkmaz .

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)
sange

30 Ağustos 2007; 18:45:48 

beyler herkes baksın biosdan ekran kartının kaç gösterdiğini benim ki :256

.
tayfa__

30 Ağustos 2007; 18:47:39 

bu arada sölemeyi unuttum.exadaki son laptobu ben aldım..zaten 3 gün önce ayırtılmıştı benimki stoktan..şu anda hazırda bekleyen 8 tane sipariş varmış..haftaya salı yada çarşambaya kadar gelmiycekmiş.sanırım o taraihten sonra tekrar stoklara giricek exanın

The Soul Of BMW.
ibrahimtengiz

30 Ağustos 2007; 18:47:53 

tayfa__ exadan aldıgını söledin. ben de ordan alıcam. sipariş verdim. yardın kargoya vercekler. nasıl hdd filan.. 5400 dimi... bir sorun yoktur inş.

naptınn tayfa__ yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtengiz -- 30 Ağustos 2007; 18:49:01 >
tayfa__

30 Ağustos 2007; 18:50:46 

valla 5400 rpm olduunu nasıl anlıycam bilmiyorm..az evvel hızlıca son2 sayfayı geçtim tam anlamadm bi daha okurum..kısa bir yol varsa anlamam için bekliyorm..hemen bakarım

The Soul Of BMW.
sange

30 Ağustos 2007; 18:51:05 

quote:

Orjinalden alıntı: tarikaltuncu

bios yüklenirken f11 e basınca windowsun tekrar kurulması lazım.umarım bi sorun çıkmaz .

malesef olmuyor

.
sange

30 Ağustos 2007; 18:53:15 

çok sinirlendim ve üzüldüm

.
sertacarslan

30 Ağustos 2007; 18:54:12