Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Acer 5920'liler Derneği

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: xsalix
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> Cevap: Acer 5920'liler Derneği Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
LordGunthar

6 Temmuz 2007; 20:57:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: BarışNet

quote:

Orjinalden alıntı: LordGunthar

burdaki yuklu zaten.. benim asil derdim forceware yukliyeyim ki aa falan actirabileyim desteklemeyen oyunlarda fln, yoksa zaten burdakinin ayni versiyonu (nisanda cikmis, cok eski deil) yuklu suan ama hic nvidianin gpu kontrol yazilimi fln yok. Gerci bilmiyorum nvidianin forcewareinde oyle ozellikler var mi ama vardir saniyorum, atininkinde var cunku..

Hocam birşey sorucam.. forcewareyi kurarken eski driveri kaldırıyormusun ?

yooo kaldirilcak miydi? oyle deniym bakym

tsk

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2007; 21:17:49 

Hocam eski driver'i kaldır,sonra yeniden başlat.Yeni driver'i öyle kur.

Şöyle ayrıntılı bir inceleme bekliyorum,çok şık bir makina

LordGunthar

6 Temmuz 2007; 21:21:00 

yaptim yine ayni hatalari veriyor :/ islemciniz 32 bit degil dio hatalardan biri 64bit versiyonunu indiriorm driverin belki o olur neblym anlamadim gitti.

endersoyuince

6 Temmuz 2007; 21:27:42 

his version resolves eNet Management 2.6.3003 always showing the message that WLAN is disconnected. Also, resolves no available Wireless AP in the Russian and Greek versions of Windows Vista™.

http://www.acerpanam.com/synapse/forms/portal20.cfm?recordid=4187&formid=3394&website=AcerPanAm.com/au&siteid=8116&words=all&keywords=&areaid=12

bakalım bir de bunu deneyeceğim o ms patchi de tek başına bir işe yaramadı. bir de sistem iiyce allak bullak oldu xp driverları patch felan
bugün 3. ve inşallah uzun bir dönem için son defa olarak bir imajdan vista daha kurup bütün herşeyi en baştan öyle deneyeceğim.

barışnet arkadaşım senin benim ki gibi bir bağlantı sorunun oluyor mu?yoksa saniyeler içinde bağlanabiliyor musun?

şimdide imaj için girdiğim şifreyi kabul etmiyorrrrrrrrrr kafayı yiycem

The Soul Of BMW.
endersoyuince, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
& DH PSP Topluluğu & DH NOKİA N SERİES KULÜBÜ
BarışNet

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2007; 21:28:23 

quote:

yaptim yine ayni hatalari veriyor :/ islemciniz 32 bit degil dio hatalardan biri 64bit versiyonunu indiriorm driverin belki o olur neblym anlamadim gitti.

Nasıl birşey bu yaf

Din bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir.
Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye muhalif değiliz.
Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyor,
kaste ve fiile dayanan taassupkar hareketlerden sakınıyoruz.Mustafa Kemal ATATÜRK
BarışNet

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2007; 21:30:30 

quote:

Orjinalden alıntı: endersoyuince

his version resolves eNet Management 2.6.3003 always showing the message that WLAN is disconnected. Also, resolves no available Wireless AP in the Russian and Greek versions of Windows Vista™.

http://www.acerpanam.com/synapse/forms/portal20.cfm?recordid=4187&formid=3394&website=AcerPanAm.com/au&siteid=8116&words=all&keywords=&areaid=12

bakalım bir de bunu deneyeceğim o ms patchi de tek başına bir işe yaramadı. bir de sistem iiyce allak bullak oldu xp driverları patch felan
bugün 3. ve inşallah uzun bir dönem için son defa olarak bir imajdan vista daha kurup bütün herşeyi en baştan öyle deneyeceğim.

barışnet arkadaşım senin benim ki gibi bir bağlantı sorunun oluyor mu?yoksa saniyeler içinde bağlanabiliyor musun?

şimdide imaj için girdiğim şifreyi kabul etmiyorrrrrrrrrr kafayı yiycem

hocam bende makina yok !
Ama LordGunthar'ın ki sorunsuzca bağlanıyormuş..
bence herşeyi baştan al ! tek o ms patchını kur !

kaste ve fiile dayanan taassupkar hareketlerden sakınıyoruz.Mustafa Kemal ATATÜRK
LordGunthar

6 Temmuz 2007; 21:33:35 

quote:

quote:

Nasıl birşey bu yaf

anlamadim gitti, o sslerini verdigim 2 hatayi verio surekli.. simdi de standart vga graphics adapter dio vista ekran kartimiza iyi mi acerin sitesindekini indiriyorum insallah bari o olur da eski haline doner en azindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordGunthar -- 6 Temmuz 2007; 21:34:57 >

BarışNet

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2007; 21:40:05 

quote:

quote:

quote:

Nasıl birşey bu yaf

anlamadim gitti, o sslerini verdigim 2 hatayi verio surekli.. simdi de standart vga graphics adapter dio vista ekran kartimiza iyi mi acerin sitesindekini indiriyorum insallah bari o olur da eski haline doner en azindan.

hadi ya kuramadın mı tekrar neyse kendi sitesindeki olur idare et böyle yarın daha geniş araştırma yaparız Ekran kartı forumunda Hadi iyi aksamlar

LordGunthar

6 Temmuz 2007; 21:50:00