Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap : Acer Aspire 5920 Derneği

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ayhancep
1 kayıtlı üye, 1 misafir
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap : Acer Aspire 5920 Derneği Sayfa: <<   < önceki  227 228 229 230 231 232 233 234 [235] 236   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ygtgdc

17 Ekim 2009, 17:26:33  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: a.saygili

Arkadaşlar birde bu PC'nin CPU'nın felan sıcaklığını ölçmek için hangi Proğramı Önerirsiniz. ?

Everest kullan derim sıcaklık değil her şeyini görebilirsin...
bluetooth için acer.com da bluetooth driverlerini indir sorunun çözülür muhtemelen...

engineering student.

ACER Aspire 5920G
Windows 7 Ultimate || Ubuntu 9.10
Intel® Core™ 2 Duo processor T7300 2.0GHz
4GB DDR2 || NVIDIA® GeForce™ 8600M GS || 320 GB HDD
a.saygili
Uzaklaştırılmış
10 gün cezanın 0 günü kaldı.

17 Ekim 2009, 20:45:17  

Sorunu hallettim teşekkür ederim.
motaba1

18 Ekim 2009, 1:59:31  

quote:

Orijinalden alıntı: motaba1

Arkadaşlar 5920g modelini 1 buçuk yıldır kullanıyorum ama ciddi anlamda artık vista dan gına gelmiş durumda ve bitirme projem için çok önemli olan bir prpgramı çalıştırmam Allah çalıştırmam diyor.bir ara xp kurmuştum sp2 ve sp3 ama gel gör ki sp3 bir anda çok yavaşladı çok anlamsız tekrar vistaya döndüm sonra tekrar sp2 yükledim bu sefer fan sesinden oda da oturamaz hale geldim sanırsınız uçak motoru çalışıyor kısmayı düşürmeyi denedim olmadı indirdiğim driverlar acerın kendi sitesinden indridkleirmdi. şimdi sizlere bir kaç sorum olacak
1-yükleyeceğim program ciddi anlamda ekran grafiği isityor ve kasıyor sanırım turbocacheyi kullanamıcam xp de çok fark eder mi performans açısından
2-fandan gelen sesi nasıl kısarım(örneğin sadece müzik çalıyor ama 5 tane oyun oynuyyormuşsun gibi fan sesi geliyor)
3-çok performans ya da çok özellik kaybı yaşar mıyım xp'de yaşarsam bunlar neler olur arkadaşlar?
Arkdaşlar acil yardımlarınız bekliyorum lütfen yardım yedin...

Arkadaşlar yardımmmm lütfen

The Soul Of BMW.
motaba1, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
süleyman_21

18 Ekim 2009, 3:54:27  

laptopumun bataryası bozulmuştu servise gönderdim tam 29. iş gününde yani 37. günde yeni bir bataryayı gönderdiler bana
tabi sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım gitti?
ama anladığım bişey var servislerin hepsi aynı
ama billgisayarımdan memnunum
1 ay içinde hem anakartı hemde bataryası bozuldu ikisinide değiştirdiler
umarım bidaha servis yüzü görmez

HAYAT PAYLAŞMAKLA GÜZEL
a.saygili
Uzaklaştırılmış

18 Ekim 2009, 13:04:21  

Pc'yi sabah 8'de açıyorum Gece 3'e - 4'e kadar hiç kapatmıyorum bir sorunla karşılaşırmıyım
suÇ

18 Ekim 2009, 13:07:03  

quote:

Pc'yi sabah 8'de açıyorum Gece 3'e - 4'e kadar hiç kapatmıyorum bir sorunla karşılaşırmıyım

En fazla bataryası ölür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 18 Ekim 2009; 14:47:34 >

"Dilini kaybetmiş bir millet,yok olmaya mahkumdur.."
Mustafa Kemal Atatürk

Gamertag :ENGIN ERTAN

Wiewsonic 22 inç lcd monitör
Acer aspire 5920g laptop

ygtgdc

18 Ekim 2009, 15:21:12  

quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

En fazla bataryası ölür

walla 2 bucuk yıldır kullanıyorum bu laptopu. download yaptıgımdan bazen 3-4 gün acık kalıyor.batarya 1 bucuk saat gidiyor maşşallah

engineering student.

ACER Aspire 5920G
D&T&S

18 Ekim 2009, 17:22:22  

Arkadaşlar 5920....t7500....8600GS.. modelini kullanıyorum ve WİNDOWS 7 yüklemek istiyorum. Bu işlerde acemiyim, dolayısıyla riskli geliyor bana

-Flash bellekte yüklü olan WİNDOWS 7'yi (D) sürücüsüne nasıl yüklerim. Setup dosyası var..

-Vista'nın recovery dosyaları zannedersem D' de bunlar silinir mi?

-WİNDOWS 7' yi silmek istediğimde (D) sürücüsünden nasıl silerim. Silme işlemi sırasında Vistanın Recovery dosyaları zarar görür mü?

-Laptop'un bütün fonksiyonları (blutooth, Wrieless, dokunmatik tuşlar v.s) Windows 7 'yi yükledikten sonra çalışırmı. Sorun yaşarmıyım

Arkadaşlar lütfen bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar yorum yapsın

Pentax K200D
Pentax SMC DA AL II 18-55
Pentax SMC DA 55-300
D&T&S

18 Ekim 2009, 18:34:53  

5920' nin recovery dosyaları sabit disk'in neresinde dir. Nasıl görebilirim

Pentax K200D
Pentax SMC DA AL II 18-55
Pentax SMC DA 55-300
suÇ

18 Ekim 2009, 21:48:04  

quote:

Orijinalden alıntı: ygtgdc

quote:

quote:

En fazla bataryası ölür

walla 2 bucuk yıldır kullanıyorum bu laptopu. download yaptıgımdan bazen 3-4 gün acık kalıyor.batarya 1 bucuk saat gidiyor maşşallah

1 bucuk ylıdır kullanıyorum ama bataryam 5 dkk. bitiyor şaka yapiyorsun heralde.

"Dilini kaybetmiş bir millet,yok olmaya mahkumdur.."
Mustafa Kemal Atatürk

Gamertag :ENGIN ERTAN

Wiewsonic 22 inç lcd monitör
Acer aspire 5920g laptop

a.saygili
Uzaklaştırılmış

19 Ekim 2009, 12:16:20  

quote:

quote:

En fazla bataryası ölür

Bide Çok mecbur kalmadığım müddetçe batarya takılı kullanmıyorum.
Sürekli prizde yani.
historyalp

19 Ekim 2009, 19:27:48  

Selam Ramlerimi yükseltmek istiyorum, 2*1gb ramlerin yerine maksimum 2*2gb 667 mhz üzerinde bir şey kullanabilir miyim? destekler mi? vista32 kullanıyorum işetim sistemi olarak. aşağıda 162 liraya kingston hyperx buldum fiyat konusunda ne dersiniz.. yardımlarınızı bekliyorum..

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-khx5300s2llk24g-4gb-(2*2gb)-kit-hyperx-ddr2-667mhz-cl4-notebook-ram/productDetails.aspx?I_ID=40548
thorondor06

21 Ekim 2009, 17:01:09  

2 yıldır 5920 kullanıyorum, bunun çoğunluğunda da pil takılıyken film, oyun indirmek amacıyla açık bıraktım yani her 24 saatte bir restart atmak kaydıyla 1-2 hafta açık kaldığı bile oldu
Pil şu anda dengelide 40-45 dakika gidiyor. Ama bilgisayarımdan çoook memnunum.
quote:

quote:

quote:

quote:

En fazla bataryası ölür

1 bucuk ylıdır kullanıyorum ama bataryam 5 dkk. bitiyor şaka yapiyorsun heralde.

Gerçekleri tarih yazar, tarihi de GALATASARAY
Leca

Sisteme Gözat

21 Ekim 2009, 22:59:00  

Benim cihazda 03.2008 tarihinden beri evde şarjda devamlı; pil 1s 30dk~1s 20dk gidiyo.
Pili sökmeyin bişe olmas.bataryalar li-ion şarjda kalması onu bozmaz,sadece yıllandıkça tabikide ömrü kısalır okadar.

The Soul Of BMW.
Leca, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

Acer 5920G 302g16m
Microsoft Vista Home Premium SP2 | İntel Core2Duo T7300 2000 MHz | 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
| NVIDIA GeForce 8600M GS 256 MB | Toshiba 160GB 5400Rpm HDD | Subwoofer | DVD Multi |
22" Asus LCD | 160GB Ext. Western Digital HDD | Philips 5.1 | HP All in One | Kingston 2 GB Flash Memory(ReadyBoost)

***Çıkan notebook tuşlarını takmak ! İşte çözüm***
Notebooklarımızı kullandığımız mekanlar(Resimli)
snwr

22 Ekim 2009, 3:14:20  

1bucuk yıldır kullanıyorum nerdeyse gece gündz açık devamlı (rekor 4 gün:))) suan pil 1bucuk saat gidiyor
ben okula gidiyorum pc download yapaya ,ben uykuya pc download yapmaya.. 5920 durmak yok yola devam
quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

2 yıldır 5920 kullanıyorum, bunun çoğunluğunda da pil takılıyken film, oyun indirmek amacıyla açık bıraktım yani her 24 saatte bir restart atmak kaydıyla 1-2 hafta açık kaldığı bile oldu
quote:

quote:

SİYAH BEYAZ ÖLÜM YAŞAM
Leca

Sisteme Gözat

22 Ekim 2009, 13:56:36  

quote:

Orijinalden alıntı: historyalp

Selam Ramlerimi yükseltmek istiyorum, 2*1gb ramlerin yerine maksimum 2*2gb 667 mhz üzerinde bir şey kullanabilir miyim? destekler mi? vista32 kullanıyorum işetim sistemi olarak. aşağıda 162 liraya kingston hyperx buldum fiyat konusunda ne dersiniz.. yardımlarınızı bekliyorum..

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-khx5300s2llk24g-4gb-(2*2gb)-kit-hyperx-ddr2-667mhz-cl4-notebook-ram/productDetails.aspx?I_ID=40548

Dostum gerekli bilgilendirmeyi sana yapim ona göre bir ürün bak sen; 5920 lerin içinde 2 adet ram yuvası vardır ve bunların ikiside 1GBx2 şeklinde doludur.Ram alırken bunu göz önünde bulundur ayrıca 5920 lerin ram veri yolu hızı max 667 mhz yi destekler.
Syg.

The Soul Of BMW.

Acer 5920G 302g16m
Microsoft Vista Home Premium SP2 | İntel Core2Duo T7300 2000 MHz | 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
| NVIDIA GeForce 8600M GS 256 MB | Toshiba 160GB 5400Rpm HDD | Subwoofer | DVD Multi |
22" Asus LCD | 160GB Ext. Western Digital HDD | Philips 5.1 | HP All in One | Kingston 2 GB Flash Memory(ReadyBoost)

Emre The Sorcerer

22 Ekim 2009, 23:46:53  

Arkadaşlar, Acer'ın sitesinde "Bilgisayarım Win 7'ye uyumlu mu bölümünde 5920G yok. Ama windows upgrade ****or uyumlu diyor. Ayrıca Acer'ın 5920G driver sayfasında Win 7 driver'ları yok, diğerlerinde var. Win 7 sorunsuz kurulamıyor mu? Bazı arkadaşlar kurduk demiş ama neden Acer böyle bişey söylüyor?

Edit: Bugün Acer'ın driver sayfasında 5920G'ye Win 7 driver'ları da eklenmiş. Ama sadece modem driver'ı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 22 Ekim 2009; 23:51:10 >

casqar

24 Ekim 2009, 1:15:26  

arkadaşlar acer 5920 G kullanıcısıyım windows vista home premium kullanıyorum. bir sorum olucaktı, şimdi ben windows 7 yüklemek istiyorum fakat acer empowering technology var acerın bu programları windows 7 ye uyumlumu acaba.teşekkürler.

ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.
crower74

24 Ekim 2009, 1:28:27  

quote:

Orijinalden alıntı: casqar

arkadaşlar acer 5920 G kullanıcısıyım windows vista home premium kullanıyorum. bir sorum olucaktı, şimdi ben windows 7 yüklemek istiyorum fakat acer empowering technology var acerın bu programları windows 7 ye uyumlumu acaba.teşekkürler.

windows 7 driverleri kısa sürede çıkacaktır ama şu an için kaç bitlik (32 veya 64) sistem kuracaksanız ona uygun vista driverlerini yükleyin acerin sitesinden...
sorunsuzca çalışacaktır...

haloo__38

24 Ekim 2009, 14:54:09  

arkadaşlar kullanmakta olduğum acer aspire 5920g t7500 2.2 ghz laptopta sağ taraftaki dokunmatik multimedia tuşları çalışmıyor.dokununca ışık daha çok yanıp tekrar eski haline dönüyor.bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim..??

sat112

24 Ekim 2009, 15:07:54  

Ben Windows 7 yi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.Şimdilik bir sorun yok.Kendisi bütün donanımları otomatik tanıyor.Ayrıca bende 2 senedir cihazı devamlı elektriğe bağlı olarak kullanıyorum.Şu an pili 10 dk gidiyor.Tavsiyem elektrikte uzun süre kullanacaksanız pilini çıkartın.

haloo__38

24 Ekim 2009, 15:37:43  

quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Arkadaşlar sağ tarafta bulunan dokunmatik(mavi ışılı) tuşları hiçbirşekilde çalıştıramıyorum.. Bunun için drivera mı ihtiyaç var yoksa başka bir işleme mi..

ftp://ftp.acer-euro.com/notebook/aspire_5920/vista/Applications/

burdan launch manager ve mobility center adlı programları yüklersen dokunmatik tuşlar çalışır.

kardeş bende yükledim ama çalışmadı yine tuşlar ...ne yapabilirim başka..?

dkom

24 Ekim 2009, 16:34:55  

quote:

quote:

quote:

quote:

En fazla bataryası ölür

bir buçuk seneden fazla kullanıyorum. arada bir doldur boşalt yaparak bataryamı korudum. batarya sürekli olarak takılı, sadece bilgisayarı sökeceğim zaman çıkarıyorum. şarj en az 1,5 saat gidiyor bende de . istersen bataryanı teknik servise gönder. sanıyorum 2 sene garantisi varsa yenisiyle değiştirirler.

The Soul Of BMW.
dkom, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
freeengin3000

25 Ekim 2009, 1:01:04  

Selam arkadaşlar;
nvidia'dan ya da laptopvideo2go'da bulunan son güncel driverleri indirip denedim ama belirli aralıklarla saniyenin onda biri gibi kısa bir sürede ekranda yatay çizgiler oluşup kayboluyor. Özellikle windows başlarken veya bir video izlerken belirli aralıklarla oluyor. Gerçekten çok can sıkıcı ve bazen gözü yoruyor. 180 serisi sürücülerden sonra hangi driveri denediysem hepsinde bu sorunla karşılaştım. Aynı sorun vistada ve windows 7'de de oluyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
crower74

25 Ekim 2009, 2:12:02  

quote:

Orijinalden alıntı: dkom

quote:

quote:

bir buçuk seneden fazla kullanıyorum. arada bir doldur boşalt yaparak bataryamı korudum. batarya sürekli olarak takılı, sadece bilgisayarı sökeceğim zaman çıkarıyorum. şarj en az 1,5 saat gidiyor bende de . istersen bataryanı teknik servise gönder. sanıyorum 2 sene garantisi varsa yenisiyle değiştirirler.

maalesef bataryalar için tüm firmalar 6 ay garanti veriyor...

dkom

25 Ekim 2009, 9:06:15  

quote:

Orijinalden alıntı: freeengin3000

Selam arkadaşlar;
nvidia'dan ya da laptopvideo2go'da bulunan son güncel driverleri indirip denedim ama belirli aralıklarla saniyenin onda biri gibi kısa bir sürede ekranda yatay çizgiler oluşup kayboluyor. Özellikle windows başlarken veya bir video izlerken belirli aralıklarla oluyor. Gerçekten çok can sıkıcı ve bazen gözü yoruyor. 180 serisi sürücülerden sonra hangi driveri denediysem hepsinde bu sorunla karşılaştım. Aynı sorun vistada ve windows 7'de de oluyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

186.03_notebook_winvista_32bit_international_whql driverini kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. öncesinde beta bir driver denememde benzer bir sorunla karşılaşmıştım ancak driveri güncelleyine sorun yok oldu. öncelikle bu driveri denemeni, sonra da sorun çözülmezse bilgisayarını servise bırakmanı tavsiye ediyorum

The Soul Of BMW.
dkom, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
ygtgdc

25 Ekim 2009, 13:48:27  

quote:

Orijinalden alıntı: snwr

1bucuk yıldır kullanıyorum nerdeyse gece gündz açık devamlı (rekor 4 gün:))) suan pil 1bucuk saat gidiyor
ben okula gidiyorum pc download yapaya ,ben uykuya pc download yapmaya.. 5920 durmak yok yola devam
quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

quote:

walla benimde oyle 4-5 gün açık ve 24 saat adaptor takılı...resimdede gorceğiniz üzere %98 yüksek performansta 1 saat 12 dk diyor... Heralde benim şansım... Hiçbir şekilde bu laptoptan olumsuz bir özellik görmedim... Tamamen aşığıyım...

Ekteki dosya (1)

engineering student.

ACER Aspire 5920G
a.saygili
Uzaklaştırılmış

25 Ekim 2009, 16:15:39  

BEnimki T8100 modeliymiş daha yeni öğrendim
freeengin3000

25 Ekim 2009, 18:00:40  

quote:

Orijinalden alıntı: dkom

quote:

Orijinalden alıntı: freeengin3000

Selam arkadaşlar;

186.03_notebook_winvista_32bit_international_whql driverini kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. öncesinde beta bir driver denememde benzer bir sorunla karşılaşmıştım ancak driveri güncelleyine sorun yok oldu. öncelikle bu driveri denemeni, sonra da sorun çözülmezse bilgisayarını servise bırakmanı tavsiye ediyorum

cevap için teşekkürler. 179.48 sürümünde hiç sorun yok ama yeni driverlerde bu sorunu yaşıyorum. nvidiaya mail attım bakalım dönücekler mi :)

Siz de bilgisayarınızın hiçbir zaman maximum performansta olduğunu düşünmeyenlerden misiniz?
Acer 5920g-933g32mn
ygtgdc

30 Ekim 2009, 13:50:11  

quote:

Orijinalden alıntı: sat112

Ben Windows 7 yi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.Şimdilik bir sorun yok.Kendisi bütün donanımları otomatik tanıyor.Ayrıca bende 2 senedir cihazı devamlı elektriğe bağlı olarak kullanıyorum.Şu an pili 10 dk gidiyor.Tavsiyem elektrikte uzun süre kullanacaksanız pilini çıkartın.

kesinlikle bataryasız kullanmayın. olası elektrik kesintilerinde laptopunuz ciddi zararlar görür.

engineering student.

ACER Aspire 5920G
a.saygili
Uzaklaştırılmış

30 Ekim 2009, 14:30:11  

Şimdi pil takılımı kullanalım.
Elektriktemi anlamadık

1,5 yıldır kullanıyorum yeri geldi sadece elektrik yeri geldi batarya takılı.
Şuan batarya 1 saat 45 dakika dengeli kullanımda rahat gidiyor.
mycan34

1 Kasım 2009, 20:09:43  

Arkadaşlar affınıza ve acemi kullanıcı olmama sığınarak, 235 sayfanın tamamına bakamadım. Benim derdim bende 5920g kullanıcısıyım. T71002 2 GB RAM VE GEFORCE 8600M GS TURBO CACHE EKRAN KARTI VAR

Sorunum ben yedekleme cdlerini kaybettim. Hiç bir yerden de bulamadım. Bana bu konuda ne önerirsiniz, bu 3 dvd ye nereden nasıl ulaşabilirim. Benimgibi olanlar vardır diye tahmin ediyorum çünkü bu laptoplar ile bir dvd gelmiyor kendiniz oluşturmak zorundasınız.

Yardımcı olabilir misiniz ?

LocK

4 Kasım 2009, 21:17:45  

Biraz geç oldu sanırım ama katıldım...
şimdi bu pc ye ben win7 kurmak istiyorum. nasıl yapılır çözemedim elimde varolan win7 cd si yetmez mi? neler yapmam gerek anlaşılır bir şekilde anlatırsanız çok memnun olurum.

Seni Sevmek Felsefe`dir kusursuz. İmandır Korkunç Sabırlı (Ahmed Arif)
LocK

4 Kasım 2009, 23:16:46  

quote:

Orijinalden alıntı: LocK

Biraz geç oldu sanırım ama katıldım...
şimdi bu pc ye ben win7 kurmak istiyorum. nasıl yapılır çözemedim elimde varolan win7 cd si yetmez mi? neler yapmam gerek anlaşılır bir şekilde anlatırsanız çok memnun olurum.

Arkadaşlar win 7 kurayım derken uğraştık ve bios a şifre verdim şifreyi "123456" yaptım normalde ama artık bir türlü yemiyor şifreyi ve sanırım ben farklı şifre vermişim.

Sonuç olarak sorum şudur..

Bu aletin bios şifresini nasıl kırıcam? pili mi sökmem gerek onun için aletin içinimi açmak gerek? nasıl böyle bir aptallık yaptım anlamadım...

Seni Sevmek Felsefe`dir kusursuz. İmandır Korkunç Sabırlı (Ahmed Arif)
omier

5 Kasım 2009, 2:34:35  

selam arkadaslar, win 7 yukledm, ama her 20 saniyede bir neredeyse ekranda karincalanmalar olup 2 saniye falan sürüyor. cok can skici birsey. ekran kartini yukledim. ama olmuyor duzelmiyor napmak lazim vista varken olmuyordu

ygtgdc

5 Kasım 2009, 9:13:21  

quote:

Şimdi pil takılımı kullanalım.
Elektriktemi anlamadık

1,5 yıldır kullanıyorum yeri geldi sadece elektrik yeri geldi batarya takılı.
Şuan batarya 1 saat 45 dakika dengeli kullanımda rahat gidiyor.

elektrikle kullanacaksanız bataryanız cihazın üzerinde bulunsun... bataryasız elektrikle kullanmayın.

engineering student.

ACER Aspire 5920G
ygtgdc

5 Kasım 2009, 9:19:30  

quote:

Orijinalden alıntı: mycan34

Arkadaşlar affınıza ve acemi kullanıcı olmama sığınarak, 235 sayfanın tamamına bakamadım. Benim derdim bende 5920g kullanıcısıyım. T71002 2 GB RAM VE GEFORCE 8600M GS TURBO CACHE EKRAN KARTI VAR

Sorunum ben yedekleme cdlerini kaybettim. Hiç bir yerden de bulamadım. Bana bu konuda ne önerirsiniz, bu 3 dvd ye nereden nasıl ulaşabilirim. Benimgibi olanlar vardır diye tahmin ediyorum çünkü bu laptoplar ile bir dvd gelmiyor kendiniz oluşturmak zorundasınız.

Yardımcı olabilir misiniz ?

evet benim yaşadığım bir sorun. bir kaç seçenek var. aynı model bir laptopun recovery dvd lerini kullanabilirsiniz yada sıfırdan bir işletim sistemi kurabilirsiniz. vista , 7 , ubuntu pardus gibi... yada acer 5920 de (sanırım F8 tuşu) ile başlatırsanız hdd de recovery mevcutsa ordan kurabilirsiniz. bir diğer seçenek empowering aktifse bilgisayarınızda yani kaldırmadıysanız orada ki menuden recoveryi (hdd de mevcut ise) başlatabilirsiniz kolay gelsin...

engineering student.

ACER Aspire 5920G
tturke

6 Kasım 2009, 16:45:35  

Merhaba Arkadaşlar,

Benimde batarya problemim var.
Bataryayı nerede bulabiliriz?
Alan arkadaşlar var mı? Teşekkürler
ardabalci

6 Kasım 2009, 18:10:56  

Herkese selamlar....

İmzamdaki acer kullanıcısıyım...Yaklaşık 1.5 yıl oldu ve çok memnunum ama 1.5 yıl sonra insan gpu'suna biraz overclock yapsam mı diyor :)
Çok araştırdım ama bir türlü yapamadım bu işi...Rivatuner kullanıyorum (win 7 ) değerleri yükseltiyorum ama hiç bir değişiklik olmuyor ne gpu-z de nede oyunlarda...Yani sanki yapmamışım gibi...
Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum...

Saygılar

ACER ASPİRE 5920G-814G16MI

İntel core 2 duo 2.1 ghz , 3mb L2 cache , 800Mhz
256mb Nvidia 8600GS up to 1024mb Turbocahce
4gb DDR 2 Ram
160gb HDD
tturke

6 Kasım 2009, 18:15:46  

Modlu bir driver kullanman gerekiyor...
Benimki 525/475 olarak stabil çalışıyor.
Evde bakar driver numarasını söylerim arkadaşım
ardabalci

6 Kasım 2009, 19:00:16  

Teşekkürler...

4gb DDR 2 Ram
160gb HDD
sertacarslan

6 Kasım 2009, 23:31:08  

Arkadaşlar selam,

AS5920G 8600M GT 256 MB ekran kartlı laptopumun sanırım ekran kartı biosunda problem var, görüntü karardı ama windows açıyor. Harici monitöre ya da televizyona da görüntü vermiyor. Blind-flash yapmayı deneyeceğim ama 256 MB için bios bulamadım. Upload edebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

Edit : Laptopu 2007 temmuzda almıştım, T7300 olan model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacarslan -- 6 Kasım 2009; 23:32:58 >
tturke

7 Kasım 2009, 10:25:07  

169.04 gözüküyor benim driver
NBF Mobile Force diye aratırsan çıkıyor

quote:

Orijinalden alıntı: ardabalci

Teşekkürler...

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tturke -- 7 Kasım 2009; 10:26:09 >
ardabalci

7 Kasım 2009, 15:51:21  

Karta bişey yapmayalım şimdi ? :)

4gb DDR 2 Ram
160gb HDD
tturke

7 Kasım 2009, 18:37:28  

Sen merak etme çok ısınırsa o kendi kendine hızı düşürür.
Düz bir sütunde çalıştır sadece

quote:

Orijinalden alıntı: ardabalci

Karta bişey yapmayalım şimdi ? :)

serocan39

8 Kasım 2009, 18:14:32  

arkadaşlar benim çocuk pcnin tuşlarına basarken touch pad kilitlendi ve artık çalışmıyor, baya bi uğraştım çalıştıramadım, servise yollasam acaba kaç günde gelir ayrıca kart okuyucumda çalşmıyor. Birde acerın anlaşmalı olduğu kargo hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serocan39 -- 9 Kasım 2009; 12:42:13 >

S 5700 - Acer 5920g
serocan39

9 Kasım 2009, 17:52:13  

Allah belasını versin bu servisin bu günden beri kaç oldu arıyorum hala ulaşamadım, ya meşgul yada diğer müşteriler ile görüşüyorlar diye zırvalıyor lanet olsun bu işe

S 5700 - Acer 5920g
mago

Sisteme Gözat

11 Kasım 2009, 15:23:58  

arkadaşlar merhabalar, bir sorum olacaktı??

5920G var bende, daha öncesinde filmi 1:15 dk izlerken şimdi 10-15 dk ancak gidiyor, pil de sorun olduğunu düşünüyorum? tek pili çıkarıp servise göndersem kabul ederler mi ? komple laptop u göndermeye gerek yok sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mago -- 11 Kasım 2009; 15:26:42 >

`Shadow

12 Kasım 2009, 2:14:24  

quote:

Orijinalden alıntı: mago

arkadaşlar merhabalar, bir sorum olacaktı??

5920G var bende, daha öncesinde filmi 1:15 dk izlerken şimdi 10-15 dk ancak gidiyor, pil de sorun olduğunu düşünüyorum? tek pili çıkarıp servise göndersem kabul ederler mi ? komple laptop u göndermeye gerek yok sanırım ?

Tüm pillerin kaçınılmaz sonuyla karşı karşıyasınız piller sarf malzemesi sayılıp 6 ay garantisi olduğundan serviste birşey yapamaz. Yenisini almanız gerekiyor.

`Shadow, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
Sadece her şeyimizi kaybettiğimizde her şeyi yapabilecek kadar özgür oluruz...
mago

Sisteme Gözat

12 Kasım 2009, 10:36:09  

hobaaa, iyi de sıfır alınan bir laptop un 2 yıl en azından tüm bileşenleri garantili değilmidir ? burdaki herkes yaşadı mı bu sorunu şimdi yani? servisle görüşüldü mü ?

serdar000123

12 Kasım 2009, 10:37:14  

Arkadaşlar bugun pc ye win 7 kurdum lakin bu sorunu veriyor yardımcı olabilir misiniz?

Bilgisayarım: Acer Aspire 5920G T9300

saygılar..

The Soul Of BMW.

Serdar000123, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

ACER 5920G T9300, INTEL T9300 Core 2 Duo 2.5 Ghz, 3 GB RAM 667, 320 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, 512 MB Nvidia 8600GT, Intel TurboMemory 1GB, DVD Super Multi DL,Vista,
802.11/Draft-N WLAN, Bluetooth 2.0+EDR, Subwoofer

serdar000123

12 Kasım 2009, 10:40:43  

quote:

Orijinalden alıntı: mago

hobaaa, iyi de sıfır alınan bir laptop un 2 yıl en azından tüm bileşenleri garantili değilmidir ? burdaki herkes yaşadı mı bu sorunu şimdi yani? servisle görüşüldü mü ?

Kardeş bende hp vardı iki yıl önce 2 yıllık garantinin dolmasına 1 ay kalmıştı pilinden dolayı servise verdim pili değişti geldi ama şuan acer kullanıyorum hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ama en iyi cevabı ara müşteri hizmetlerini gerçekten öyle bir şey varmı öğren

saygılar..

The Soul Of BMW.

Serdar000123, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

ACER 5920G T9300, INTEL T9300 Core 2 Duo 2.5 Ghz, 3 GB RAM 667, 320 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, 512 MB Nvidia 8600GT, Intel TurboMemory 1GB, DVD Super Multi DL,Vista,
802.11/Draft-N WLAN, Bluetooth 2.0+EDR, Subwoofer

Leca

Sisteme Gözat

14 Kasım 2009, 2:06:28  

quote:

Orijinalden alıntı: serdar000123

Arkadaşlar bugun pc ye win 7 kurdum lakin bu sorunu veriyor yardımcı olabilir misiniz?

Bilgisayarım: Acer Aspire 5920G T9300

Dostum microsoftun sitesinden win7 ile uyumlu sürücüleri indir bence ondan,Microsoft mouse un sürücüsü uyumsuz olay bu.

The Soul Of BMW.

Acer 5920G 302g16m

motaba1

14 Kasım 2009, 16:57:25  

Arkadaşlar win-xp sp3 te acer 5920g nin dan sesini azaltacak bi çözümünüz var mı bi yardım edin

The Soul Of BMW.
motaba1, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
tturke

15 Kasım 2009, 11:18:45  

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29954

adresde 5920'nin pili var 45 dolara. Ben önümüzdeki ay 1 adet sipariş vermeyi düşünüyorum
seda2

18 Kasım 2009, 11:18:52  

arkadaşlar 5920g ekranımın bi kısmı siyah gösteriyor..neden yapar bunu makinayı çalıştırdığımda çeyrek kısmı siyah calısıyor ekranda birde dwd-rw calısmıyor bunu yaptırabilirmiyim..yada ikinci el satsam kaç para eder.aa bu arada lcd monitöre bağladım laptopu hiçbir görüntü sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seda2 -- 18 Kasım 2009; 11:21:16 >

gunesindostu

18 Kasım 2009, 11:36:34  

arkadas panelde sorun vardir yaptirabilirsin aslindaa... ekran kartinda sorun olsa monitordede bozuk olurdu....

w910i w810i

seda2

18 Kasım 2009, 11:45:53  

quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

arkadas panelde sorun vardir yaptirabilirsin aslindaa... ekran kartinda sorun olsa monitordede bozuk olurdu....

biyerde sordum monitörü değiştiririz dediler bide dwd değişimi 230 tl istedi normalmi

Saygili

19 Kasım 2009, 23:25:12  

Arkadaşlar Bu TouchPad'i kapatabiliyormuyuz.
Bir bilginiz varmı ?
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

ACER Aspire 5920G Series || Windows Vista Home Premium TR || Intel(R) Core2 Duo CPU T8100 @ 2.1 GHZ || 4GB DDR2 RAM || NVIDIA GeFORCE 8600M GS
Western Digital My Passport Essential || 320GB 2.5" 5400RPM || USB 2.0 || Piano Black
Zeki Kayahan Coşkun || Türkleri Anlama Kılavuzu || Meğer Annem Haklıymış || Durun Siz Evlenemezsiniz! || Yiyemeyeceğin Muzu Soyma
Pc Oyunları || Need For Speed Shift || Pro Evolution Soccer 2010 || Football Manager 2010 || Modern Warfare 2
ygtgdc

Dün, 9:19:00  

quote:

Orijinalden alıntı: Saygili

Arkadaşlar Bu TouchPad'i kapatabiliyormuyuz.
Bir bilginiz varmı ?
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Fn+F7 tuş kombinasyonunu deneyin olmuyorsa driverlarınızı güncelleyin.

quote:

Orijinalden alıntı: seda2

arkadaşlar 5920g ekranımın bi kısmı siyah gösteriyor..neden yapar bunu makinayı çalıştırdığımda çeyrek kısmı siyah calısıyor ekranda birde dwd-rw calısmıyor bunu yaptırabilirmiyim..yada ikinci el satsam kaç para eder.aa bu arada lcd monitöre bağladım laptopu hiçbir görüntü sorunu yok.

ekran tamirinin odukça pahalı olduğunu duymuştum.umarım garantiniz vardır diyeceğim ama bu soruyu srduğunuza göre heralde yok.Ben olsam uğraşmazdım varsa müşterisi verin gitsin derim ama tabi sizin bileceğiniz bir iş.

engineering student.

ACER Aspire 5920G
Sayfa:   <<   < önceki  227 228 229 230 231 232 233 234 [235] 236   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap : Acer Aspire 5920 Derneği Sayfa: <<   < önceki  227 228 229 230 231 232 233 234 [235] 236   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Acer Aspire Timeline Lansmanı
Acer'dan 1.6 kilo ağırlığında, Pili 8 saat dayanan Core 2 Solo işlemcili dizüstü bilgisayar
Guitar Hero: Metallica
Metallica ile sahneye çıkıyoruz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir