Merhaba arkadaşlar. Benimde bir 5920g 933g32mn laptopum var.En stabil ekran kartı driverini arıyorum fakat daha önce nvidia resmi siteden download edip aygıt yöneticisinden güncelle deyip manuel güncelliyordum.fakat laptopvideos2go sitesinde de driverler var.acaba 8600gt için deneyen varmı?hangi sürücüden memnun?bilgilendirirseniz sevinirim.
Orjinalden alıntı: freeengin3000
Merhaba arkadaşlar. Benimde bir 5920g 933g32mn laptopum var.En stabil ekran kartı driverini arıyorum fakat daha önce nvidia resmi siteden download edip aygıt yöneticisinden güncelle deyip manuel güncelliyordum.fakat laptopvideos2go sitesinde de driverler var.acaba 8600gt için deneyen varmı?hangi sürücüden memnun?bilgilendirirseniz sevinirim.
saatlerimi günlerimi bir ara sürücü silip değiştirerek geçirdim ve en sonunda anladım.169.25 ya da 175.19 numaralı sürücülerde hiçbir sorun yaşamadım.bunlardan birini laptopvideo2go sitesinden community forum u tıklayarak bulabilirsin. indirirken sürücüyü ve yanındaki modded inf dosyasını da indirmen gerekli.sonra aynen crack gibi sürücüyü zipli dosyadan çıkarttıktan sonra modded inf yi içindekiyle değiştirmelisin ki.laptoptaki ekran kartını desteklesin. bu iki sürücü gerçekten en iyisi.
177.66 yı denedim 3dmarkda 3840 puan aldım.oyun performansını pek denemedim.169.25de yine 3800lerde bi skor aldım. ancak resmi siteden yüklediğim 175.19 driverinden 3948 puan aldım.önce de onu kullanıyordum pek sorunum yoktu.çoğu kişi 169.25i önermiş fakat böyle bi skor alması normalmi?3dmark testlerinde de garip kasmalar olmuştu...
177.66 yı denedim 3dmarkda 3840 puan aldım.oyun performansını pek denemedim.169.25de yine 3800lerde bi skor aldım. ancak resmi siteden yüklediğim 175.19 driverinden 3948 puan aldım.önce de onu kullanıyordum pek sorunum yoktu.çoğu kişi 169.25i önermiş fakat böyle bi skor alması normalmi?3dmark testlerinde de garip kasmalar olmuştu...
3d mark testlerinde her makinede kasar.bazı testlerde grafik kartının gpu sunu yani işlemcisini kullanmıyor dolayısıyla kasar. 169.25 in 3dmark puanı düşün kolabilir fakat oyunlarda çok daha stabil performans alınır.herşey fps sayısına bağlı olmuyor.istikrarlı akıcı grafik için 169.25 iyi bir sürücüdür.
sa. arkadaslra pardus yuklicem .. cd rom ile baslat secenegini aktif yapmak icin biosa girdim fakat kitlendim kaldim hic bise anlamadim .. bu islemi ilk kez yapmiyorum ama bu laptopta yeniyim.. bana basamak basamak anlatir misiniz
Arkadaşlar allah rızasi icin yardim hangisi daha üstün 2.önceki post uma bakin
arkadaşım malesef ilk linkde problem var ürün yok veya bakımda diyor tam model numaralarını versen veya aynı makinayı başka sitede bulup link atarsan yardımcı olmaya çalışırız
sa. arkadaslra pardus yuklicem .. cd rom ile baslat secenegini aktif yapmak icin biosa girdim fakat kitlendim kaldim hic bise anlamadim .. bu islemi ilk kez yapmiyorum ama bu laptopta yeniyim.. bana basamak basamak anlatir misiniz
önce f2 ile bios'a gir sonra saga dogru ok tuşları ile hareket et 3 sıradaydı galiba boot seçenekleri sonra birinci sıraya gel ok tuşuyla aşagı inerek sonra f5 veya f6 tuşları ile birinci sıradaki aygıtı cdrom yap sonra f10'la kaydet çık bu kadar kolaydır aslında ama nerde karıştın anlamadım
biraz geç cevap verdim ama cevap veren yoktu