Arkadaşlar, XP'ye geçtim şu an tüm driverler yüklü. Ancak cühaz üzerindeki ses kontrol düğmesi, ve wireless aç kapa düğmesi ile oynadığımda Vistadaki gibi ekran üzerinde çıkan bilgilendirme yazısı yok. Ne yapabilirim?
A Launch Menager programını kurmamışsınız sanırım... Kurduğunuzda Vista daki gibi bilgilendirme yazılarını (yeşil Tonda olan) görebilecxeksiniz...
Sadece Vistada çalışmıyor mu o? Ben XP'de denedim hata verdi.
arkadaslar bana yardım ede bılırmısınız bende acer 5920g 7700 var yanlız kardesım vısta sıdısıtle format atmıs acerı butun programları ve driver lerı sılınmıs bana programların bıde drıver lerın lınk olarak verırmısınız cok ıhtıyacımvar razemm@hotmail.com da gondere bılırsınız sımdıden cok tesekkurler arkadaslar
ekran kartının en son versiyonu hangisi ve şu an yüklü ekran kartını kaldırsak onu kursak dahamı iyi performans alırız..nfs underground 2 de orta ayarda görüntü ama gene takılıyor bazen neden yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seda2 -- 4 Aralık 2007; 17:31:52 >
kingston flash belleğim var bilgisayara takıyorum calışmıyor görmüyor.. aynı bellek 2-3 gün önce çalışıyordu şimdi ise çalışmıyor flash belleğin ışığı 2-3 kez yanıyor sonra sönüyor.. 2 farklı masaüstü bilgisayara taktım orda çalışıyor..
sonra aygıt yöneticisine baktım ordan taşınabilir aygıtlarda flash belleğin isminin üzerinde ünlem işareti var.. özelliklere baktığımda aygıt durumunda "Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)" yazıyor.. çözümleri dene dediğimde bi çözüm önermeden pencere kapanıyor sürücü den sürücü yü güncelle dediğimde en son güncellemeyi kullanıyorsunuz diyor.. acaba sorun nerede neden kaynaklanıyor nasıl çözebilirim?
arkadaşlar bu sorunuma bi çözüm önerebilecek yok mu? iki kere yazdım bunu ama bi cevap gelmedi.. yanlış anlamayın hemen cevapta beklemiyorum sadece ilk yazdığımın üstünden 4gün ikincinin üstünden 2gün gecti ama ben halen sorunuma bi çözüm bulamadım.. yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar..
kingston flash belleğim var bilgisayara takıyorum calışmıyor görmüyor.. aynı bellek 2-3 gün önce çalışıyordu şimdi ise çalışmıyor flash belleğin ışığı 2-3 kez yanıyor sonra sönüyor.. 2 farklı masaüstü bilgisayara taktım orda çalışıyor..
sonra aygıt yöneticisine baktım ordan taşınabilir aygıtlarda flash belleğin isminin üzerinde ünlem işareti var.. özelliklere baktığımda aygıt durumunda "Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)" yazıyor.. çözümleri dene dediğimde bi çözüm önermeden pencere kapanıyor sürücü den sürücü yü güncelle dediğimde en son güncellemeyi kullanıyorsunuz diyor.. acaba sorun nerede neden kaynaklanıyor nasıl çözebilirim?
bilgisayarın farklı farklı usblerinde denedinmi?hepsinde aynı sorunmu çıkıyor?
ICH8M-E LPC Interface Controller - 2815 bunun için intel storage manager in son versiyonunu ya da chipset utiliy var onun son versiyonunu yükle. Diğer driverda CIR adlı driver onu kurmamışsın. Bunları kurarken dikkat etmen gereken eğer normal setup ile kurduğunda herhangi bir hata alıyor ya da bir değişme olmuyorsa driverı elle kurman gerekebilir. Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir deyip bilgisayarda gözat diyerek sürücüyü kurman gerekebilir. Bir deneyi ver olmazsa bakalım. Kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: byzihh�
quote:
Orjinalden alıntı: i_clint
quote:
xp yi yükledim tüm driverları kurdum yada ben öyle sanıyorum 2 tane kaldı sanırım biri klavyeyle alakalı diğerini bulamadım diğerinin konumunda da şu yazıo ntel(R) ICH8M-E LPC Interface Controller - 2815 üstünde nası yükleyecem bu 2sini
byzihh? senin driverlarını yükledim yardımcı olabilir misin?
CIR adlı Driver'ı Yükledin mi... Ayrıca bende Bluetooth olmadığı için Driver'ınıda Vermedim... Gördüğüm kadarı ile CIR yani Kızıl Ötesi Alıcıyı Yüklememişsin... Yanlışsam düzeltiniz...
@ husseyinim 169.09 Nolu Driver yüklü Bahsettiğin problem yok.. Hem Vista hem Xp @ Asercanbasak Laoptopvide2go.com Nvidia'nın Masa üstü Platformlar için Yayınladığı Sürücüleri Düzenleyerek Leptoplar için Kullanılabilir duruma getiren ... Ve Mobil grafik kartları alanında her türlü Bilgi bulunan bir site...Böyle biliyorum...
dediklerini yaptım olmadı şimdii intel manager onu indiriyom bakalım o olacak mı
vistanın driver cdsini taktım cırı tanıttım ayriyeten bluetoothu da tanıdı ama ne yaptıysam pcı bellek denetleyicisi die bişi var bilinmeyen aygıtta onu tanıtamadım.
bi sorum daha olcak xpdeyken sağdaki media player tuşlarına bastığımda daemondan kurduğum sanal cd-romlar çıkıo birini seçmemi istiyo bu tuşları media playera nasıl atayacam . bir de bilgisayar kapalıyken acer arcade deluxe tuşuna batığımda arcade deluxe açılmıyo o tuş yalnızca bilgisayarı açma işlevi görüyo gene aynı şekilde işletim sistemi seçilio başlangıçta bişey olacak mı diye bekliom hiç bişi olduğu yok anlayacağınız 2 tane açma tuşum oldu bu arcade deluxe 'u nasıl halletcem bide ona yardım etseniz
bilgisayarın farklı farklı usblerinde denedinmi?hepsinde aynı sorunmu çıkıyor?
denedim arkadaşım bütün usb portlarını flash bellek çalışmıyor.. zaten usb portlarında sorun olsa fare calışmaz ama fare her usb portunda çalışıyor.. acer empowering tecnology programında harici diskleri engelle diye bir bölüm var oraya da baktım orda da engelli bişey yok.. dediğim gibi kardeşimin mp3 çalarını takınca usb portuna çalışıyor ama benim flash belleği takınca calışmıyor flash belleği masaüstü bilgisayarlara takınca calışıyor anlamadım gitti ya yok mu bi fikri olan? neden kaynaklanıyor olabilir?
Bilgisayarının güncelleştirmeleri açıksa eğer sürücüyü güncelleştir'den sonra "Evet yalnızca bu kez"i seç internetten güncelleme yapsın belki düzelir.
quote:
vistanın driver cdsini taktım cırı tanıttım ayriyeten bluetoothu da tanıdı ama ne yaptıysam pcı bellek denetleyicisi die bişi var bilinmeyen aygıtta onu tanıtamadım.
bi sorum daha olcak xpdeyken sağdaki media player tuşlarına bastığımda daemondan kurduğum sanal cd-romlar çıkıo birini seçmemi istiyo bu tuşları media playera nasıl atayacam . bir de bilgisayar kapalıyken acer arcade deluxe tuşuna batığımda arcade deluxe açılmıyo o tuş yalnızca bilgisayarı açma işlevi görüyo gene aynı şekilde işletim sistemi seçilio başlangıçta bişey olacak mı diye bekliom hiç bişi olduğu yok anlayacağınız 2 tane açma tuşum oldu bu arcade deluxe 'u nasıl halletcem bide ona yardım etseniz
denedim arkadaşım bütün usb portlarını flash bellek çalışmıyor.. zaten usb portlarında sorun olsa fare calışmaz ama fare her usb portunda çalışıyor.. acer empowering tecnology programında harici diskleri engelle diye bir bölüm var oraya da baktım orda da engelli bişey yok.. dediğim gibi kardeşimin mp3 çalarını takınca usb portuna çalışıyor ama benim flash belleği takınca calışmıyor flash belleği masaüstü bilgisayarlara takınca calışıyor anlamadım gitti ya yok mu bi fikri olan? neden kaynaklanıyor olabilir?
Eğer başka bi flash belleği taktıysan ve çalışıyosa olaya "Kader işte" diycen( ).Gidecen kendine yeni bi bellek alacan. Ama önce kingston belleği olan bi arkadaşından(hatta seninkiyle aynı olandan) bi alıp dene eğer oda çalışmazsa servise gönder
arkadaşlar garip bi sorunla karşı karşıyayız.t7700 model bilgisayarımda pes 2008 veya fifa oynarken.mesela pas atıcam.iler ve sağ tuşlarına aynı anda basılı tutarken "S" tuşuyla pas vericem ama bir türlü olmuyor.başka bir yöne doğru de bu sefer D tuşuna basınca çalışmıyor.tek tek basınca bütün tuşlar çalışıyor fakat kombinasyonlarda böyle bir sorun var 5920g bende ve arkadaşımda 5720g modelli bilgisayarlarda bu sorun mecvut acaba çözümü var mıdır.? Bilen var mı gözünüzü seveyim ya o kadar soru sordum bunu cevaplayın da ilk olsun lütfen arkadaşlar hiç mi PES sevip oynayan yok aranızda
Arkadaşlar, 5920G'yi 4 gün önce aldım ve yeni bir laptop kullanıcısıyım. 2 sorunum var yardım ederseniz sevinirim. Birincisi bilgisayar çok ısınıyor. bu durum normal mi? İkinci sorunum ise bir işlem yapmayınca (mouse ve klavyeyi kullanmayınca) bilgisayar 5-6 dk. sonra kendiliğinden kapanıyor. Bu durumu anlayamadım. Bilgilendirirseniz sevinirim.