Şimdi Ara

Sony, bulut oyunlarına yönelik büyük bir adım atmaya hazırlanıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Teknoloji firması Sony tarafından yayınlanan iş ilanlarına göre bulut oyun sektörü canlanacak gibi görünüyor. Sony, bu ilanlara göre bulut oyunlarına yönelik yenilikçi bir hamle yapmak istediğini ve PlayStation 5'in ikinci aşamasına hazırlandığını bildiriyor.
     
    Yeni iş ilanlarına göre bulut oyun hizmetine yoğun bir giriş var
     
     
     
    Haber kaynağı Verge'den Sean Hollister, Sony'nin yeni bir bulut oyun hizmeti sunma niyetlerinin olduğunu belirtti. Bu kapsamda 22 kişinin işe alınacağını açıkladı. Geçen yıl Google Stadia'nın hizmetine son vermesinin ardından bulut oyun pazarında önemli bir boşluk oluştu ve bu pazarı büyük firmalar doldurmaya niyetli.
     
    Daha önce Sony'nin Q-Lite adlı yeni bir taşınabilir sistemin - konsolun geliştirilmekte olduğu bildirilmişti. Şimdi ise ekip bu sistem üzerine bir şekilde yoğunlaştı ve tahmin edilene göre bu sistem PS5'in Remote Play (Uzaktan Oynatma) özelliği ile beraber kullanılacak.
     
    Sony'nin bulut oyunlarına yönelik bu girişimi tamamen ayrı bir hizmet olarak karşımıza çıkacak. İş ilanlarına göre Q-lite'ın gelecek yıl PS5 Pro'nun piyasaya sürülmesinden önce duyurulması planlanıyor. Dolayısıyla yeni hizmetin biraz daha süreye ihtiyacı var.
     
    Peki siz Sony'nin bulut oyunlarına yönelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?








  • Umarım başarısız olurlar.
  • Yillar önce Sony, Gaikai'yi satin almadan önce nerdeyse 10 sene felan sanirim Alan wake oynamistim sistemde inanilmaz birseydi 1080p60 fps görüntü o kadar iyiydiki ham oyun ile nerdeyse bire bir ayniydi fakat bu günki cloud oyunlarina bakiyorsunuz görüntü camur gibi yani onca yildan sonra ileriye gitmesi gereken sistem geri gitmis ve gelistirmekten bahsediyorlar su anda komik gercekten :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless_tr -- 16 Nisan 2023; 0:13:6 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yaa Sony sen ilk önce şu konsolunu bi oyunla doldur sonra uğraş bu işlerle..
  • oyun yapma devri bitti sanırım. artık çerezlik oyun devri başladı. game changer diye birşey zaten kalmadı
  • Bulutta gelecek yoktur asla konsol ve pc donanimlarinin yerini tutamaz okadar lag ping sorunu sira bekleme sorunu
    yeri geliyor avrupada bile insanlar web sayfasnda bile stabil gezemiyorlar
    gelecek bulutta diyenlere aldiris etmeyin onlarin amaci oyun sektörünü yokus asagi sürmektir
    cünkü güya en büyük hobileri olan oyun oynamak icin donanim almaya bile üseniyorlar sigara vb bir cok seye tonlarca para yatiriyorkene
    kontrolü tamamen sirketlerin eline verme konusunada hic girmiyorum
    ilerde hosunuza gitmeyen yorumlar yazdiginizda ansizin sanal pcnizi kitleyebilirler donanim sizde olmadigi icin kontrolde edemediginiz icin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    oyun yapma devri bitti sanırım. artık çerezlik oyun devri başladı. game changer diye birşey zaten kalmadı


    artik 10 senede bile bir oyun yapmiyorlar neden ? sacma sapan online seylerden kazandiklari sayesinde en büüyk örnegi gta online bunlara prim veren oyuncularada ne demeli ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Geçen PS5'i Remote play ile oynayim dedim, Takılmalar mı dersin, 240P'ye kadar çözünürlük düşüşleri mi dersin.. Kim bu çamur oyun deneyiminden zevk alır.. Buna para verecek olanın aklına...
  • Şuanda Sony ne yapacağını şaşırdı her yere saldırıyor. Elindeki kaç yıllık büyük IP'ler geçmiş oyunlarını PC'ye portlayarak tekrardan satıyor, sonrasında Dizisini yapıyor, PSVR2 çıkardı. PSVR2 donanım olarak çok iyi bir cihaz ama oyun olmaması ve fiyatının avrupada bile yüksek bulunmasından pek satacak gibi durmuyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.