Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony DAV-DZ230

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Sony DAV-DZ230 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
muziooo

3 Temmuz 2007; 23:13:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Uzun zamandır ve bir türlü bi çoğumuz gibi karar verme aşamasına gelemedim,

Sony DAV-DZ230 ürünün özelliklerine baktığımda alınası geliyor pro.scan özelliği yok sadece cihazda bu ne kadar etkilidir bu tür cihazı almamak için bilmiyorum.

Bu ürünü kullanan veya bilgisi olan kişilerden değerli yorumlarını bekliyorum olumlu yada olumsuz yönleri hakkında. Bu sayede kafamda daha net şekillenecektir ürün.

Şimdiden teşekkürler.

iPhone uygulamaları
muziooo

29 Temmuz 2007; 23:23:09 

Tv den ses çıkışını alabilmek için gerekli olan çıkışlar üründe mevcut değil 5+1 i sadece Dvd player için kullanabiliyoruz maalesef
Sadece Hdmi ve Scart girişleri var ve bu şekilde tv den sesi almam için yeterli değil sanırım. Bu sorunu bu çıkışları kullanarak çözebilmek mümkünmü ?

Türkçe karakter sorunu yok altyazılar biraz küçük gelebilir ama çok rahatsız etmiyor.

iPhone uygulamaları
supersonicbluepearl

31 Temmuz 2007; 11:53:30 

Amcam meraktan gidip almış görünce özelliklerini hemen sahibinden.com'da satışa çıkarttım, philipsh aldık, sony ne yazık ki divx olayında aslında divix'e karşı taraf olduğundan asla isteneni vermeyecektir çünkü sony'nin film şirketi falan var, adam ister mi kendi filmleri illegal olarak çoğaltılsın ve izlensin...
*deJavu79*

17 Aralık 2007; 11:06:03 

Bende bu sinema sistemini kullanmaktayım gayette memnunun Sony televizyonum ile gayet senkronize bir şekilde çalışmakta Ayrıca tv yayınının sesini ses sistemenden alınamaması gibi bir sorun yok ben tv'den sesi alıyorum HDMI kablo ile dvd-->tv bağlantısı Normal tv yayınının sesini almak için SCART kablo ile Dvd--> uydu alıcısı arasında bağlantı kurmak yeterli..

quote:

Orjinalden alıntı: muziooo

Tv den ses çıkışını alabilmek için gerekli olan çıkışlar üründe mevcut değil 5+1 i sadece Dvd player için kullanabiliyoruz maalesef
Sadece Hdmi ve Scart girişleri var ve bu şekilde tv den sesi almam için yeterli değil sanırım. Bu sorunu bu çıkışları kullanarak çözebilmek mümkünmü ?

Türkçe karakter sorunu yok altyazılar biraz küçük gelebilir ama çok rahatsız etmiyor.

**ŞeHiTlEr öLmEz VaTaN bÖlÜnMeZ**
Sony KDF-50E2000
Next YE-2000 CI Plus
Sony DAV DZ231 Home Theater
Elharess

22 Mart 2008; 12:09:21 

Bende geçenlerde gidip aldım, DivX filmlerde türkçe karakterler saçma sapan çıkıyor. Bende 2. olarak philipsin var onda internet sitesinden bir CD yazarak bu sorunu düzeltmiştim. Sony'de de aynı olay mevcut mu bir bilginiz var mı?

Bu arada DZ230 için yorum yapmam gerekirse sesleri çok net ve en ince ayrıntısına kadar duyabiliyorsunuz ama bass olarak Sub woofer'ı beni tatmin etmedi açıkçası. Acaba ilerde sadece Sony'nin sub woofer'ı yerine daha iyi bir sub woofer ile değiştirsem sorun çıkar mı?

Intel Q9450 Quad Core 2.66Ghz 12MB - ZOTAC AMP GTX 280 1GB DDR3 - Asus P5 Deluxe WF 1066FSB PCIE DDR2 Mainboard - Tagan XL 700 Watt - 8GB Mushkin Xtreme Performance 1066MHz DDR2 Kit (4x2GB) - THERMALTAKE Big Typhoon 120VX - 150 GB Western Digital RaptorX 10.000 RPM - 500 GB Seagate 16MB 7200 RPM - 750 GB Seagate 32MB 7200 RPM - Creative X-FI Xtreme 7.1 - Creative GIGAWORKS S750 THX 7.1 - 24" HP PVL LCD Monitör - Powercom UPS 1000 VA - Nec DVD-RW - Logitech Revolution Laser Mouse - Logitech G15 Keyboard - Canon MP800 Printer/Scanner - U.S. Robotics 9108 Wireless ADSL Modem
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Sony DAV-DZ230 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gears Of War 2 (Xbox 360)
Testere ile Locust doğramaya gidiyoruz.
Synology DS207+ ağ depolama sürücüsü
Synologynin ufak çaplı ev ve işyerleri için sunduğu NAS cihazı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç