Şimdi Ara

Respawn Entertainment üçüncü stüdyosunu kuruyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Respawn Entertainment, Madison/Wisconsin'de (ABD Eyaleti) Ryan Burnett liderliğinde üçüncü bir stüdyonun kurulduğunu duyurdu. Burnett, Raven Software ve Epic Games'te farklı rollerde yer alarak yaklaşık yirmi yıllık bir geliştirme deneyimine sahip olarak karşımıza çıkıyor.
     
    Ekip yeni stüdyo hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
     
     
     
    Respawn Entertainment'ın operasyonlarından sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Daniel Suarez bir basın açıklamasında yeni stüdyo için şunları söyledi: "İlk günden beri Respawn'ın sıradan bir stüdyo değil bir düşüncenin başlangıcı olduğuna inanıyoruz. Tutkulu ve yetenekli ekibimizle beraber özgür ve yaratıcı girişimlerde bulunmak ve beklenmeyeni başarmak bu sürecin bir parçası. Bu görüşle beraber 2019'dan bu yana Vancouver'a başarılı bir şekilde yayıldık. Oyun endüstrisinin en iyileriyle çalışmaya devam ediyoruz."
     
    Suarez'in belirttiğine göre Madison (yeni kurulan üçüncü stüdyo) ekibi, Respawn Entertainment'ın Los Angeles ve Vancouver'daki mevcut ekipleriyle birlikte çalışacak. Bu koordineli çalışma sayesinde Apex Legends'ı piyasadaki ilk battle royale oyunu haline getirme hedefine ulaştırılması hedeflenecek.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.