Şimdi Ara

Co-op aksiyon oyunu Void Crew duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Hutlihut Games, oyuncuların galaksiyi keşfedeceği, savaşacağı ve yağmalayacağı co-op tabanlı aksiyon macera oyunu Void Crew'u duyurdu. Bilim kurgu temasını bünyesinde barındıran yapım 2023 yılı içerisinde Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Ayrıca 23-26 Mart tarihleri arasında Boston'da düzenlenecek olan PAX East 2023 etkinliğinde oyunun bir demosu sunulacak.
     
    Uzay temalı co-op aksiyon oyunu
     
     
     
    Uzayda yer aldığımız ve çığlıklarımızın kimsenin duyamadığı bu yapım içerisinde ekibimizi toplayacak, bize ait olan uzay gemimizle beraber başka bölgelere ilerleyebilecek ve uzay geminizi yönetebileceğiz. İnsanlığın kaybolduğu ve yok olduğu bir bölgeye adım atabileceğimiz bu oyunda korkunç düşmanlara karşı büyük savaşlar verecek, çevreyi keşfedebilecek, değerli ganimetler toplayabilecek ve defalarca öleceğiz. 
     
    Gelişmiş uzay araçlarına binebileceğimiz ve onları geliştirebileceğimiz bu oyun içerisinde ekibimizi toplayarak farklı farklı bölgelere adım atacak, çeşitli görevler elde edecek ve uzayın derinliklerine doğru yol alacağız. Oyunda birçok tehlike ve tehdit yer alacak. Bu tehlikeler arasında uzaylılar, farklı gruptan insanlar ve daha fazlası yer alacak.
     
    Bilim kurgu - uzay temasını bünyesinde barındıran yapım 2023 yılı içerisinde Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. 
     
    Void Crew duyuru fragmanı 
     
     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.