Giriş | |
|
|
|
20 Ağustos 2007; 17:12:53
|
|
|
Yok ben koray'ın fikirlerini her zmn okumaya değer bulurum.Benim bu forumda kimseye garezim yok.HALO fanıdır arkadaş kabul.Ama diğer oyunun fanlarına biraz objektif olun diyen biri kendisi de öyle davranabilmeli. Ben nickimden de anlaşılacağı üzere MGS fanıyım.Ama MGS4'teki eksiklikleri eleştirirm.Çünkü sevdiğim oyun en iyi olmalı.Bu yüzdende acımasızca eleştirirm.Bence bir fan böyle olmalı Seninde dediğin gibi HALO3 asla kötü bir oyun değil.Tam aksine klasik bir yapımdır.Satış rekorları kıran bir yapımdır.Grafikleride güzeldir.Ama çığır açmışmıdır hayır,rakiplerinin gerisindemidir evet.Ama millet öyle bir konuşuyorki oyun sanki şahaser grafik bakımından.İşte ben buna karşıyım. KZ2'ye gelirsek öncelikle yeri değil lafına katılıyorum.Ama KZ2 hakkında bnm demek istediğim şu,oyun bana göre ve çoğu arkadaşa göre vaadedilen grafiğe yaklaşmış ve atmosfer çok iyi kotarılmış belli.Bunu sırf ben yada başka biri değil tüm oyun siteleri söylüyor.Gelmiş geçmiş en sinematik oyun diyen,KZ2 fotoraf kalitesinde grafik sunuyor diyene kadar...Ama bunlar bazı arkadaşları tatmin etmeyip direk siliyorlar oyunu.Ama aralarında trailerla çok fark olan bir HALO3'ü grafik bakımından göklere çıkarıolar.İşte bunda objektiflik yok.Benim açıkçası karşı olduğum düşünce bu.Ne güzel işte Killzone2 de iyi çıksın multisi bilmem nesi süper olsun ki oyuna doyalım.
|
|
|
21 Ağustos 2007; 13:41:23
|
|
|
Yeni single player görüntü Yeni Multiplayer Görüntüler
OTACON
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
21 Ağustos 2007; 14:04:25
|
|
|
Oyunun Multi Player grafikleri biraz daha iyileşmiş gibi duruyor, sizce de öyle değil mi? Single Player o kadar abartı derecede değil ama yine de bulunduğumuz zamana göre oldukça iyi, hatta çok iyi grafikler. Bu oyunu sırf Multi Player için oynamak isteyen arkadaşlar tanıyorum. Ama benim olayım Single Player'da.
|
|
|
|
|
21 Ağustos 2007; 15:01:00
|
|
|
Multi'si oldukça iyi,Single ekranı beğenmedim. Yalnzı şöyle bir şey var,oğu zaman SS'ler çok yanıltıcı oluyor.Crysis hariç. Oyunun Single'ını oynamayı merakla bekliyorum,grafikleri görmek için.... Adminler,bir zahmet seviye düşüren zihniyetleri uzaklaştırın forumdan.Şu yorumlara bakın yahu.Ayıptır,bu gibi abidik gubidikelr yüzünden bir şey konuşamıyoruz....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jermaine723 -- 21 Ağustos 2007; 15:01:58 >
|
|
|
21 Ağustos 2007; 18:00:27
|
|
|
Karakterler çok güzel singleda da o arkadaki ağaçlar çok göze batıyor.Uzaktaki detaylarda net değil.Ama renkler mükemmel.Sağlam bir HDTV ile renk cümbüşü yaşanır walla. Multi ise bnce singledan gaha güzel duruyor.Neyse sevenlerini tatmin ediyorsa bize laf düşmez
|
|
|
21 Ağustos 2007; 20:46:12
|
|
|
halo 2 oynuyordu arkadaşım oradan geliyorum öncelikle haritalar çok küçük bence bnce multiplayer eksiklerinden bir tanesi bu..
|
JAM3Z
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
23 Ağustos 2007; 0:07:10
|
|
|
off be grafiklere bak.. yürü bea bungie
|
|
|
|
|
23 Ağustos 2007; 0:12:48
|
|
|
JAM3Z izlemeden videoyu atlamışsın yine...Her zamanki jamez işte, dikkate almamak lazım..Ama izle, senin için koydum o kapağı
|
|
23 Ağustos 2007; 9:21:02
|
|
|
Next gen halo gümbür gümbür geliyor..
Sanyo Plv-Z4 Hd ready Projeksiyon Xbox360 Elite,PS3 60GB,Microsoft Wriless Racing Whell/ Philips DVP5960 hdmi 720p/1080i dvd-dvix/pioneer VSX D712 AV Receiver/Pioneer Sw-80 Active Subwoofer/ Sony SS series 1center/2front/2rear
|
|
|
|
|
23 Ağustos 2007; 10:15:06
|
|
|
Son videolardan sonra pek sesin sedanın çıkacağını sanmıyorum... Dur psboy stili yazayım aaaoooowww, evrenin en iyi oyunu, muhteşemmm, süper, düper, onu ezmiş, bunu tokatlamış, şuna basmış, öbürünü tekmelemiş, yok böyle oyun, işte Xenos un gücü, işte 360 ın gücü, ağlamak istiyorum sayın seyirciler, yürü be 360, budur yani, daha ötesi yok, devrim, evrim, uzay çağı oyunu HALO3 video ve resimlerine eleştiri yapanlara psboy stili hakaretvari cevaplar itinayla verilir...(tabiiki hakaret içeren cevap verilmeyecek, mantıklı eleştirip, tartışmasını bilene..) ps: Üstteki yazı kurgudur, sony fanlarının bazı oyunlara karşı verdiği tepkilerin simulasyonudur.Lütfen gerçek sanıp, alıcı ayarlarınızla oynamayınız.
|
|
23 Ağustos 2007; 10:19:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Drizzt_tr ps: Üstteki yazı kurgudur, sony fanlarının bazı oyunlara karşı verdiği tepkilerin simulasyonudur.Lütfen gerçek sanıp, alıcı ayarlarınızla oynamayınız.
Sanyo Plv-Z4 Hd ready Projeksiyon Xbox360 Elite,PS3 60GB,Microsoft Wriless Racing Whell/ Philips DVP5960 hdmi 720p/1080i dvd-dvix/pioneer VSX D712 AV Receiver/Pioneer Sw-80 Active Subwoofer/ Sony SS series 1center/2front/2rear
|
|
|
|
|
23 Ağustos 2007; 11:09:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Drizzt_tr Son videolardan sonra pek sesin sedanın çıkacağını sanmıyorum... Dur psboy stili yazayım aaaoooowww, evrenin en iyi oyunu, muhteşemmm, süper, düper, onu ezmiş, bunu tokatlamış, şuna basmış, öbürünü tekmelemiş, yok böyle oyun, işte Xenos un gücü, işte 360 ın gücü, ağlamak istiyorum sayın seyirciler, yürü be 360, budur yani, daha ötesi yok, devrim, evrim, uzay çağı oyunu HALO3 video ve resimlerine eleştiri yapanlara psboy stili hakaretvari cevaplar itinayla verilir...(tabiiki hakaret içeren cevap verilmeyecek, mantıklı eleştirip, tartışmasını bile | | | |