Şimdi Ara

Shinji Mikami'nin Tango Gameworks'ten ayrılacağı bildirildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
15
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    TrueAchievements tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Bethesda'da kıdemli başkan Todd Vaughn tarafından ZeniMax çalışanlarına bir e-posta gönderildi. Bu e-postada Shinji Mikami'nin kurduğu stüdyodan ayrılacağı belirtildi. 
     
    E-posta içeriği ortaya çıkarılan detaylar arasında 
     
     
     
    Çalışanlara gönderilen e-posta içerisinde şu ifadelerin yer aldığı bildirildi: "Bu e-postayı sizlere stüdyo başkanı Shinji Mikami'nin önümüzdeki aylarda Tango Gameworks'ten ayrılacağını bildirmek için yazıyorum."
     
    Shinji Mikami, The Evil Within serisi, Ghostwire: Tokyo ve Hi-Fi Rush oyunları üzerinde çalıştı ve 12 yıldır Tango ekibinde yer alıyor. Genç geliştiricilere liderlik yapan ve diğer yandan akıl hocası olan Mikami, Capcom tarafında da birçok iş yaptı. Burada Resident Evil, Resident Evil GameCube remake (2002) ve Resident Evil 4 oyunları üzerinde çalıştı.
     
    Mikami, 2010 yılında Tango Gameworks'ü kurdu ve bundan kısa bir süre sonra stüdyonun Bethesda'nın ana şirketi ZeniMax Media tarafından satın alınmasını onayladı. Mikami, sektörden emekli olmadan önce bir oyun projesini daha yönetmek istediğini belirtti.








  • Efsane.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.