arkadaşlar ben de 42" pfl7332 üzerine yoğunlaştım. digiturk seyredecem sadece, tatmin edici bi ürün müdür.3000 ytl civarı.önerebileceğiniz başka bi ürün var mı ve de dvbt olmaması nasıl etkiler, teşekkürler
Bildiğim kadarı ile 42pfl7333 sadece Teknosalarda satılıyor (garantili) ve dün öğrendiğime göre son indirimden sonra stokları tükenmiş , devamı da gelmeyecek gibi görünüyormuş. İlgilenenlerin bilgisine.
Dün akşam bayilerle yaptığım bir kaç konuşma sonunda durum vahim görünüyordu(9632-9732 için). Bazısı geldimi yeni ürünleriniz diye sorduğumda evet geldi şu an 9631 i sergiliyoruz dedi .Zaten sizin sorduğunuz model plazma değilmi dedi. En sonunda birisi 10-20 toptancısını arayarak ekimde gelir dedi.
En sonunda birisi 10-20 toptancısını arayarak ekimde gelir dedi.
Sevgili mokinto ; Philips'in 10-20 toptancısı yok sanırım...Spotçusudur aradıkları...Ürünlerde sıkıntı var....diyor bayiler gelecek hafta ortasında durum netleşir....
32" LCD TV almaya karar verdim. Bütçem maximum 3000 YTL. araştırmalarıma göre philips daha fazla f/p oranı sunuyor. sizce hangi model almalıyım bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum. ilginize şimdiden teşekkürler...
bende sd yayın için samsung q91 yada pana pv70 arasında idim, burayı okuduktan sonra phılıps de seçenekler arasına girdi ve kafam iyice karıştı izlemeye devam.....
9632 biraz bütçemi aşıyor sizce bu farka değer mi? yoksa yine 9 serisi olan 9541 almak daha mantıklı mı? araya yaklaşık 1000 YTL oynuyor. gördüğüm kadarı ile 100Hz ve Perfect Pixel farkı var. sizce aradaki farka değer mi?
bütçeniz için en uygun PHILIPS 32PFL7962D/10 belirttiğiniz bütçenizin 500 ytl aşağısına bulabilirsiniz
9632 biraz bütçemi aşıyor sizce bu farka değer mi? yoksa yine 9 serisi olan 9541 almak daha mantıklı mı? araya yaklaşık 1000 YTL oynuyor. gördüğüm kadarı ile 100Hz ve Perfect Pixel farkı var. sizce aradaki farka değer mi?
Sayın cell ; Ben inceleyin dedim, alın demedim. Görüntü kaynağı olarak Kablo TV veya Uydu Alıcısı ile kullancaksanız iyi düşünün.En nihayetinde pahalı (TR için) bir alışveriş yapıp yıllarca kullanacağınız bir ürün alacaksınız.Forumda yanlış karar verip mutsuz olan bir sürü arkadaşımız var.9541 eski model 9632 yeni model yazılım ve teknoloji farkı var.
En iyisi iki modeli yanyaya çalışır vaziyette görmenizdir.Kişilerin görsel zevkten aldıkları ve farkettikleri farklar aynı olmaz.En iyi kararı gözleriniz ve bütçeniz verebilir.Sağlıcakla kalın...