Ancak zaten flaş kullanmadım. Du bakalım bu akşam iyice çalışırım bir de gündüz çekimleri yaoarım yarın sabahtan hadi hayırlısı
Dostum merhaba, Kolay gelsin inşallah resimler hazırdır..SONY DSC-T9 Güzel makina, Panel harika resimler güzel olmazsa...Helvayı sen yapamıyorsun olur ha!!!! Örnek resimler aşağıda, son resme bende inanamadım....nasıl çektim... Görüntü kaynağı KABLO TV Resimler SONY DCS-N2 den...
DOSTUM YA SEN BİZE KABLOLU DİYE YUTTURMUYOSUN DEĞİL Mİ HD GÖRÜNTÜLERİ BENİM BU MAKİNAYA İYİ ÇALIŞMAM LAZIM AKŞAM EVDE İNTERNET OLMADIĞI İÇİN ANCAK GÜNDÜZLERİ FORUMA KATILABİLİYORUM. O YÜZDEN KUSURA BAKMAYIN AMA SANA ŞUNU SÖYLECEĞİM AHDETTİM BUGÜN BU FOOĞRAF MAKİNESİYLE ALLEM EDİP KULLEM EDİP HARİKA GÖRÜNTÜLER ÇIKARACAĞIM SİZE SÖZ. BU ARADA PHOTOSHOP DA KULLANMAYACAĞIM BUNA DA SÖZ
ZATEN ELİMDEKİ TV'NİN HAKİKATEN GÖRÜNTÜLERİ MÜKEMMELE YAKIN ANCAK DAHA ÖNCE DE DEDİĞİM GİBİ FOTOĞRAF MAKİNESİ İLE SORUNLARIM VAR
SANA HASRETLE BEKLEDİĞİN 47 İNÇ GÖRÜNTÜLERİ İLETECEĞİM. DÜN AKŞAM MİSAFİRLİKTEYDİK O YÜZDEN BUGÜN GÖNDEREMEDİM
Üstat lar HD uydu alıcılarda hangisini önerirsiniz? LCD TV nin yanında HD uydu alıcı da almak farz oldu.Full performansı yaşayalım dimi ama =)
Dostum bekle acele etme HD UYDU ALICI bütçeni bilmiyorum ama bir kere alıp hiç pişmanlık duymayacağın tek model var DREAMBOX 8000 HD... Ankarada Kaya Center TR Genel Dağıtıcısı ben takip ediyorum,gelsin hemen alacağım...İnternetten cihazı incele sadece HD Alıcı değil çok fazlası var cihazda...
YA ARKADAŞLAR NİYE SABRETMİYORSUNUZ DİGİTÜRK HD RECEİVER'I BİR AY İÇİNDE PİYASADA OLACAK ÜSTELİK 250 GB KAPASİTELİ PVR DA İÇİNDE MEVCUT OLACAK. VE DAHA UYGUN FİYATLI OLACAK ÜSTELİK.
YA DA DOSTUM BAKTIM YİNE OLMADI ARTIK RİCAMI KIRMAZSIN SENİ ANTALYAYA DAVET EDERİM FOTOLARI SEN ÇEKERSİN FORUMA ÖYLE GÖNDERİRİZ ARTIK SON ÇARE OLARAK
Dostum merhaba, Bu sefer de yapamazsan Bayrama yakın Antalya da olabilirim...İşler nasıl gelişir bilemem ama niyetimde yok değil... Panelin HD görüntü resimleride var ama forumda yeni modeller paylaşılsın ben o zaman atacağım HD Resimleri... Resimlerde (.) bu kadar oynama yok, N2 neyi gördüyse Memory Stıcke onu kaydetmiş...bende paylaştım...
Dijitürkün vereceği HD Alıcı 1080i destekli benim önerdiğim Dreambox 8000HD 1080p hemde kart paylaşım olayı var....DVD Kayıt var... HDD var...varda var yani....Kal Sağlıcakla...
NOT : Kablo Tv sinyalim evde 1/4 Bölücü ile dağıtıldı.Panel bölücüden gelen sinyal ile bu görüntüyü veriyor...Bazen İnfo Tuşuna bastığımda 720p görür gibi oluyorum....ama yok sadece gözlerim beni yanıltıyormuş Sinyal ANOLOG diyor panel.....
Üstat mngb, Dreambox 8000 HDTV gerçekten şık duruyor.Dediğin gibi beklemeye değer bir receiver.TR ye geldiği anda almayı kafana koymuşsun sanırım.Ben de F/P si iyi olursa paraya kıymam alırım =)
Dostum merhaba, Phılıps 42PFL9732 geldi...Sanırım siz spot piyasasının oluşmasını bekleyeceksiniz...Bu günlerde nakit 6000 YTL civarında...Yeni ürün olduğu için biraz beklemek sabretmek daha doğru bence... Bende 52' PHILIPS AUREA alacağım spoto düşmez ama bekleyip göreceğiz...
Dostum ayrıca Dreambox 8000HD için Kaya Center ile görüştüm...HDMI Lisans bedelleri yüksek olduğu için cihaz kesinlikle DVI çıkışlı olacakmış. HD 1080p desteği , Çift Tuner , Dahili DVD Recorder ,HDD Pvr , Kart Paylaşımı, DVB-T , DVB-C , DVB-S dahili tuner testeği , Müthiş kanal geçiş hızı , Open Linux işletim sistemi ve daha bir sürü özelliği...Fiyatı da sıkı dur....900 - 1200 EURO arası olur dediler...Yılbaşından önce cihazlar gelecekmiş 7000 serisi stokları bitmiş sanırım!!! Kal sağlıcakla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mngb -- 18 Eylül 2007; 19:36:32 >
Güzel haberler verdin mngb. 37PFL9732 yi şubat tatilinde almayı düşünüyoruz, fiyat durumuna göre belki yaza erteleyebiliriz.42" lik modelin 6.000YTL olmasına sevindim.Fiyatı benim alacağım dönemlerde daha uygun seviyelere de düşecektir.Yanına da senin önerinle Dreami alırız artık.