arkadaşlar hepinize kolay gelsin, evleniyorum ve şöyle pek pahalı olmayan bir lcd alayım dedim, philips'in 32pfl5322 modeli hepsiburada.com'da 1299 ytl. media-markt ve teknosa da ürünü gördüm gayet canlı geldi. görüntüsünden memnun kaldım. bu konuyla daha ilgili kişiler olarak bir sizlerin fikrini alayım dedim. sanırım bu model üretimden kalktığı ya da teknolojisi kısmen eskidiği için fiyatı düşmüş. sizce bu fiyata değer mi? bu modeli tavsiye eder misiniz?
arkadaşlar hepinize kolay gelsin, evleniyorum ve şöyle pek pahalı olmayan bir lcd alayım dedim, philips'in 32pfl5322 modeli hepsiburada.com'da 1299 ytl. media-markt ve teknosa da ürünü gördüm gayet canlı geldi. görüntüsünden memnun kaldım. bu konuyla daha ilgili kişiler olarak bir sizlerin fikrini alayım dedim. sanırım bu model üretimden kalktığı ya da teknolojisi kısmen eskidiği için fiyatı düşmüş. sizce bu fiyata değer mi? bu modeli tavsiye eder misiniz?
arkadşlar bir yardımcı olsanız.
ben herzman yeni seri taraftarıyım..o fiyatın uzerine 300-400 ytl daha ekleyip yeni serilerden alın bence + yeni seriler başarılı..sonucta herzman alınan bir şey degil..
SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe... Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
Arkadaşlar 2 gün önce 32pfl7403d almaya gittim fakat son anda karar değiştirip 32pfl5403d yi 1600 ytl ye aldım. Arkadaşlar bu lcd hakkında görüşleriniz nelerdir?
Arkadaşlar 2 gün önce 32pfl7403d almaya gittim fakat son anda karar değiştirip 32pfl5403d yi 1600 ytl ye aldım. Arkadaşlar bu lcd hakkında görüşleriniz nelerdir?
5 serisi giriş seviyesi modellerdir..ben 32pfl5603 begenmiştim sizin tv niz bunun bir alt modeli olması gerek.7403 ten farkı 100hz ve işlemci farkı...henuz bu seriler cok yeni oldugu icin cok kullanıcısı yok..dolayısıylada cok yorum ve inceleme goremiyoruz henuz..umarız siz bize incelemelerinizi aktarırsınız ..slmlar..
SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe... Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
arkadşlar bir yardımcı olsanız.
ben herzman yeni seri taraftarıyım..o fiyatın uzerine 300-400 ytl daha ekleyip yeni serilerden alın bence + yeni seriler başarılı..sonucta herzman alınan bir şey degil..
eski seri olmasına rağmen, media-marktta tvyi gördüm, yanındaki sony'ye göre daha canlı idi. bilmiyorum görütü bana güzel geldi, fiyatı da uygun. sonuçta günlük tv izleyeceğim ve arada dizüstü bilgisayarı bağlayıp dvd-dvix film izleyeceğim. işimi görür sanırım. hele bir de full hd'lerin de günlük yayında pek verimli olmadığını düşünürsek bana mantıklı görünüyor bu modeli almak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasiff -- 17 Temmuz 2008; 0:18:55 >
arkadasım yanlıs anlamanı ıstemem ama o 5322 den uzak dur bence. goruntusunu nasıl begendın anlamadım ama herhangı bır marka tuplu tv ondan cok ama cok daha ıyı bır goruntu sunar sana.ılla lcd olsun dıye okadar para verıpte yazık etme.eger alacaksan 1000 ytl daha ekle guzel seyredılerbılır bısey al derım ben.tavsıye ıstersen yardımcı da oluruz ama oncelıkle o tv den vazgecmenı umarım.cunku gercekten (alanlar kusura bakmasın) berbat bırsey...
bu arada arkadaslar altın uclu scartlar hakkında kısa bır bılgı vermek ısterım. bende 20 ytl ye dıgılıne dıye bır marka aldım.ancak goruntude hıc bır degısıklık olmadı.tabı altın ucludan altın ucluya fark var.gecen gun pureav dıye bır markanın kını gordum.tam 115 ytl ıdı ve kablosuda bayagı genıs orjınal bırseydı.belkı bu tarz bır kablo alırsanız goruntude bır ıyılesme olur ama onun harıcınde bır fark yok.yanı 100 ytl veremem dıyosanız gıdın 5 ytl ye alın kablonuzu ıcınız rahat olsun cunku 30 ytl ye aldıgınız kablodan farklı bır goruntu almıycaksınız...
Sende kusura bakma ama berbat bir değerlendirme yapmışsın diğer modelleri kötüleyeceğine önerdiğin modelin farkı ve görüntüsü konusunda ikna edici somut deneyimlerin var mı onları ortaya koyman gerekir? biz aşağıdaki şekilde ve netlikte izliyoruz ve memnunuz.
Forumdaşlara yönelik kullanılan ifadelere dikkat etmek gerekiyor, "kusura bakmayın ama berbat" demek hiç uygun kaçmamış.
Diğer model kullanıcılarını enayi ve kör yerine koymak ve kendinden farklı olanı kötülemek veya aşağılamak hoş olmuyor, mesela böyle bir ifade hoşunuza gider mi ? "9632 ile ne kadar farklı bir görüntü alıyorsun bir araştır keklenmişsin, sonuçta 9632 ye verdiğin paranın karşılığını nasıl alacaksın bilemem ama fiyat performans oranı tartışılır ve yazılım sorunları olan modası geçmiş bir model"
quote:
Orjinalden alıntı: brkprcn
arkadasım yanlıs anlamanı ıstemem ama o 5322 den uzak dur bence. goruntusunu nasıl begendın anlamadım ama herhangı bır marka tuplu tv ondan cok ama cok daha ıyı bır goruntu sunar sana.ılla lcd olsun dıye okadar para verıpte yazık etme.eger alacaksan 1000 ytl daha ekle guzel seyredılerbılır bısey al derım ben.tavsıye ıstersen yardımcı da oluruz ama oncelıkle o tv den vazgecmenı umarım.cunku gercekten (alanlar kusura bakmasın) berbat bırsey...