ARKADAŞLAR 37PFL 7332 LCD TELEVIZYONUM VAR DIGITURK IZLIYORUM GENELDE EKRANDA CIDDI ANLAMDA PIKSELLESME GORUYORUM BLUE-RAY DVD IZLEDIGIM ZAMAN DAHI PIKSELLESME BELLI MIKTARDA VAR EVDE SAMSUNG Q91 PLAZMA TV DE VAR ONDA GORUNTULER CAM GIBI IKEN LCD TVDE DVD DE BILE NET GORUNTU ALAMIYORUM ACABA AYARLARINDA BIR YANLIŞLIK VAR YOKSA LCD TV DEMI PROBLEM VAR YARIDMLARINIZ BEKLERIM SAYGILAR
Uzun incelemeler sonucunda maddi imkanları da göz önünde bulundurarak bugün Teknosa dan Philipps 37PFL3312 sipariş verdim 1399.00 Ytl ye....
Bu model hakkında ayrıntılı bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba ???
Henüz Tv elime ulaşmadığından görüntü hakkında yorum yapamıyorum..Bu aleti kullanan var mı acaba...Dağ fare doğurur mu ki ...Sonra kafamı taşlara vurmayayım
Bir de bu ölü piksel olayını evde servise yaptırabilir miyiz ....Bilgisi olan var mı ??
Bir de bu Tv için uygun olan görüntü ayarlarını bilen varsa kaymaklı kadayıf olur yane
Anlaşılan bizim Philipps 37PFL3312 hakkında çok fazla bilgisi olan yok.
Neyse eve gelince görürüz artık nasıl bir şeymiş...Ben de buradan tv hakkında yorum yaparım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eifell -- 2 Haziran 2008; 17:22:31 >
eifell hayırlı olsun umarım memnunsundur tv den bende almayı düşünüyorum ama rakiplerine göre fiyatının ucuz olması kafamı karıştırdı bir bit yeniği varmı acaba dedim.nasıl memnunmusun tavsiye edermisin?
ARKADASLAR BİRKAÇ GUNDUR LG PC 32PC51 PLAZMA modelİNİ ARAŞTRYORDUM 1,000 YTL TEKNOSA FİYATI ANCAK GİTTİM STANDTA TV Yİ İNCELEDİM DİĞER LCD LERE GÖRE COK SÖNÜK KALDIGINI GÖRDÜM GÖZÜME İSE PHİLİPS İN 37PFL3312 MODELİ TAKILDI ANCAK SKARTKLI BİR ŞEKLDE VCD FİLM OYNUYORDU HİÇ BEGENMEDİM GÖRÜNÜTÜSÜ SORDUM BENM İÇİN ALDILAR PS3 E BAGLADILAR COK GUZEL BİR GÖRÜNTÜ ELDE ETTİK BENDE BU LCD Yİ TERCİH ETTM ARADA 399 YT FARK WAR VE PHİLPS 94 EKRAN DİĞERİ 82 +LG DE HD YOK BUNDA VAR SİZCE İYİMİ YAPTIM KARASAL YAYINDA PLAZMA DAHA İYİDİR BİLİRİM AMA PHİLPSTEN DE MEMNUN KALIRMIYIM ÜRÜN CARSAMBA ELİMDE OLUCAK İSTANBULDAN GELİCEKMİŞ BEN İZMİRDEYİM
Uzun incelemeler sonucunda maddi imkanları da göz önünde bulundurarak bugün Teknosa dan Philipps 37PFL3312 sipariş verdim 1399.00 Ytl ye....
Bu model hakkında ayrıntılı bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba ???
Henüz Tv elime ulaşmadığından görüntü hakkında yorum yapamıyorum..Bu aleti kullanan var mı acaba...Dağ fare doğurur mu ki ...Sonra kafamı taşlara vurmayayım
Bir de bu ölü piksel olayını evde servise yaptırabilir miyiz ....Bilgisi olan var mı ??
Bir de bu Tv için uygun olan görüntü ayarlarını bilen varsa kaymaklı kadayıf olur yane
Neyse eve gelince görürüz artık nasıl bir şeymiş...Ben de buradan tv hakkında yorum yaparım...
BABA DURUM NEDİR ?? BANADA YARIN GELİCEK NASİPSE MEMNUNMUSUN ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeccan -- 3 Haziran 2008; 23:05:39 >
dejaa Bu kadar küçük ekranı tv olarak kullanan hiç yok gibi, ya bu boyutta çok ucuza CRT almak mümkün vaya 19-22" için pc monitoru almak yanına bir Aver TVbox7 daha uygun fiyatlı olmaz mı?
BABA DURUM NEDİR ?? BANADA YARIN GELİCEK NASİPSE MEMNUNMUSUN ?
Walla üstad benim açımdan durum iyi değil çünkü kafam attı siparişimi iptal ettirdim....
Bir kaç aylığına daha erteledim Lcd alma işini ..,
Aslında fiyatı iyi , Tv in özellikleri filan da vasatın üzerindeydi ama içime sinmedi nedense...
Biraz daha dişimi sıkıp Philipps in daha büyük ekranlarından birini almayı düşünüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eifell -- 4 Haziran 2008; 17:59:02 >
** 37pfl3332 **arkadaslar aldım alet elmde su an beklediğimden de iyi cıktı kesnlkle fiyatı performansı süper normal antenden izlememe ragmen harikaaa pc ye de s videodan baglamama ragmen cok iyi hdmi denicem yakın bi zmanda