Sonunda LCD me kavuştum arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır neredeyse tüm LCD forumlarını takip ettim. Philips 9732(favorimdi), Samsung 40M87BD, Sony Bravia40X..40W.... Almak istediğim TV philips 37PFL9732 idi.Ama bu model sadece istanbul bilişimde satıldığı için vazgeçmek zorunda kaldım.Malum, şikayetler, teknik servis garantisi ve yetersizlikleri, vs..vs..İyilkide vazgeçmişim:) Yoksa şuan evimde 40" Sony KDL3000W modeli muhteşem ötesi LCD tv'm olmazdı:))) Biliyorum bu forumda , yani philips forumunda SONY hakkında konuşmak yanlış ama inanın ki aldığım tv (3050 ytl peşin / 3210ytl 8 taksit) muhteşem. SD yayın olarak Kablo TV kullanıyorum ve neredeyse tüm kanallar cam gibi. Kesinlikle pixelleşme yok, renkler mükemmele yakın, ses harika..ve en güzeli arkadaşlar, VGA girişinden Laptop'umu LCD ye bağladığımda (HDMI değil dikkat-zaten bırakın HDMI'ı laptopumda DVI çıkışı bile yok:) ) 1920 x 1080 çözünürlükte Full HD yayın izleyebiliyorum ki bu iiiinaaanılmazzzz birşey:)) Tüm dvd divx oyun vs herşey süper ötesi görünüyor. Şimdi sıra PS3 ve Blueray izlemekte. Bu fiyat indirimi yeni geldi bu tv ye. Zaten UK HDTV test sitelerinde en iyi 2.HDTV seçiliyor. Geçen sene de 40W2000 1.seçilmiş. Bu sene 1.40x3500.... 2. 40w3000..Bu forumda okumasaydım 40w3000 den haberim olmayacaktı. Herkese teşekkür ederim.Umarım hepiniz istediğiniz LCD ye en uygun fiyatlarla kavuşursunuz. Hoşçakalın..
hayırlısı olsun guzel bi panel almıssınız...
arkadaşlar philips 7762 var bende geçenlerde alet kapandı bidaha açılmadı servis geldi tv yi aldı gitti sonra aradım besleme kartı yanmış sipariş ettik gelicek dediler ben biraz araştırdım bu tir arızalar akımdan kaynaklanıp garantiye girmiyormuş ve kart fiyatları en ucuzu 500 € diyorlar eger öyleyse bittim ben... ama aynı sorun benim diğer arçelik tv de de olmuştu ve garantiden hallolmuştu servis para isticek mi diye düşünüp doruyorum valla nedir yorumlarınız???
ati Bulunduğunuz bölgede elektrik hatlarında problem mi var? Anormal voltajlar varsa arıza ondan olduysa garantiye girmeyebilir ama bu durumda da elektrik idaresi suçlu olmalıdır hakkınızı arayın bence bu sizin bir hatanız olmaz.
evren 37-40" biraz zor ama 32" 7 serisi mutlaka bulunuyor 37"- 5 serisi bulunabilir o civarda, 1900ytl ye Bosch bayilerinden 42"5322 alan oldu , dün vatanda 40" sony 1400 civarı indirimli vardı ona bir bak, bimeksde 37" C3035 toshiba 1350ytl ye bulunuyor mesela. ama indirimleri takip etmek lazım.
bu modeli 3300 ytl ye buldum arkadaslar, ancak sormak istediklerim var ve kullanan da goremedim forumda, lutfen yardımcı olun kontrast oranı 1:5000 oldugundan cekincelerim var,
beni aydınlatan olursa minnettar kalırım,
uydu dan izliyorum, pc de hd ekran kartım var bluray film hd film izliyorum ps3 alıcam ona gore degerlendirirseniz cok sevinirimm:)
%70 sd uydudan %30 pc hd ekran kartından
arkadaslar 1 sayfa geride kaldi cvp verende olmamıs, kullanan bir allahın kulu yokmu acaba??
philips 7 serisi lcd tv lerinden olan bu ürün 5000:1 dinamik ekran konrtasına sahip gerçek kontras oranı açıklanmamış
fiyatı çok cazip gözüksede uydu ağırlıklı izleyecekseniz özellikle FULL HD lcd lerin Sd performansının plazmalar kadar başarılı olmadığını bu forumda okumuşsunuzdur özellikle FULL HD panel almayı düşünüyorsanız tercih seçeneğiz HD ağırlıklı olması gerekir mesela oyun konsolları HD filimler PC HD kanallar diye sıralayabiliriz
fiyatı çok cazip gözüksede uydu ağırlıklı izleyecekseniz özellikle FULL HD lcd lerin Sd performansının plazmalar kadar başarılı olmadığını bu forumda okumuşsunuzdur özellikle FULL HD panel almayı düşünüyorsanız tercih seçeneğiz HD ağırlıklı olması gerekir mesela oyun konsolları HD filimler PC HD kanallar diye sıralayabiliriz
yaa kardes dogru dıyosunda iste, plazma devri bitiyor sanırım , o yuzden lcd ye yoneldik, birde simdi nasılsa ilerde hd yayın teranesine gecicez:D o zaman babaya bidaha tv al dersek bize ızdırap olur:D yani hicmi izlenmıyor bu lcd mereti sd yayında:)))
hic goremedimde sd performanısını, ahh bi inceleyecek yer olsa, ama lanet satıcılar basmıslar hd goruntulu kaynakları ızleyıp anlayamıyorumda:(
neyse sence lcd panellerde en iyi sd performansı hangisi veriri:D yılın sorusu sanırım bu:))) sagol ilgin icin...
Sd yayınlarda philips lcd tv ler rakipleri sony ve samsung bir adım öndedir philips yeni modelleri piyasada satılmaya başlandı bu yeni modeller fiyatlarda düşüşler yaşanır piyasada firmaların kampanyalarını takip etmekde fayda var
Sd yayınlarda philips lcd tv ler rakipleri sony ve samsung bir adım öndedir philips yeni modelleri piyasada satılmaya başlandı bu yeni modeller fiyatlarda düşüşler yaşanır piyasada firmaların kampanyalarını takip etmekde fayda var
Saolasn kardes yardmların ıcın, forumda ılgılı birisini bulmazk zor,heleki bu lcd konusunda milleti anlayamiyorum, kimse duzgun cevap vermıyo, eywallah kardes
selamlar seda2, Benim bildiğim kadarı ile philips 32" 3312 modeli hala çıkmadı ve philips Türkiye'nin web sayfasında da yok, eğer ki maddi olarak bir problem yoksa 32" 5 ve 7 serisine bak derim onlarda bile şu sıralar fiyatlar oldukça düştü, 32" 3312 çıkmış olsa bile mutlaka özellik olarak 5 ve 7 serisinin çok altında olacaktır, ki bu durumu 42" 3312 modelinde görüyoruz... Ama 1.000 ytl'nin altında olursa fiyatın çok uygun olması açısından belki düşünebilirsin.