Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PHILIPS LCD CLUB?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: PHILIPS LCD CLUB? Sayfa: <<   < önceki  19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Haydoot

12 Mart 2008; 10:58:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İstanbulbilişim de fiyatlar neredeyse hergün düşüyor...enteresan... 1 ay daha beklesek üstüne para alıcaz.

Aslında mayıs ı beklemek lazım Euro 2008 nedeniyle bin tane kampanya çıkacaktır.

Canon EOS 450D | Canon EFS 18-55mm | Canon EF 50mm f/1.8 II | Hoya ND8 |
nofear72

Sisteme Gözat

12 Mart 2008; 11:20:29 

quote:

Orjinalden alıntı: salp10

quote:

Orjinalden alıntı: caution

quote:

slm arkadaşlar kulübe benide üye yapabilirsiniz, 2ay boyunca kendi çapımda yaptığım araştırmalar sonrası 42pfl9732 aldım. samsung 40f86fd lcd ve panasonic 42f700 plazma ile bire bir karşılaştırmam sonucu sd ve uydu yayınlarında en mükemmel sonucu ve en gerçek renkleri 42pfl9732 verdiği için hd yi bile denemeden kararımı verdim.
Biraz kurcalayıp bu tv ile deneyimlerimi ilerideki zamanlarda sizlerle paylaşmak üzere...

hayırlısı olsun güle güle kullanın ne kadara aldınız?

teşekkür ederim arkadaşım, 3 saat sıkı bir pazarlıktan sonra liste fiyatı 7899 ytl iken 5500 ytlde anlaştık philips bayi ile.
Bu arada pc bağlantısı ile hd dvd filmler mükemmel.

banada bi pazarlık yaparmısın

böyle pazarlıkmı olur adamı iflas ettirmişşsin

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD
http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_6/tm.htm
caution

12 Mart 2008; 12:04:19 

ii pazarlık etmişsiniz hangi bayi o peki?:)

quote:

quote:

quote:

slm arkadaşlar kulübe benide üye yapabilirsiniz, 2ay boyunca kendi çapımda yaptığım araştırmalar sonrası 42pfl9732 aldım. samsung 40f86fd lcd ve panasonic 42f700 plazma ile bire bir karşılaştırmam sonucu sd ve uydu yayınlarında en mükemmel sonucu ve en gerçek renkleri 42pfl9732 verdiği için hd yi bile denemeden kararımı verdim.
Biraz kurcalayıp bu tv ile deneyimlerimi ilerideki zamanlarda sizlerle paylaşmak üzere...

hayırlısı olsun güle güle kullanın ne kadara aldınız?

teşekkür ederim arkadaşım, 3 saat sıkı bir pazarlıktan sonra liste fiyatı 7899 ytl iken 5500 ytlde anlaştık philips bayi ile.
Bu arada pc bağlantısı ile hd dvd filmler mükemmel.

SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe...
Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
eIgHt

12 Mart 2008; 15:31:49 

Arkadaşlar 32pfl7772 modelini aldım teknosadan,ama henüz kurup izlemek nasip olmadı daha,çünkü yeni ev aldığımdan dolayı bazı dekorasyon işleri henüz sona ermedi.

Eğer bilenler veya bu tv ye sahip olanlar varsa performansı hakkında kısaca bilgi verebilirler mi.Oldukça merak ediyorum.

This is the beginning...
joven

12 Mart 2008; 18:54:44 

philips Ambilight teknolejisi görülmeğe değer bu konuda merak edenlerin merakanı bu resim giderir umarım

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

PHILIPS 42PFL9632D/10+ Xbox 360 Premium Pal + Sony Ps3 60GB Pal + Logitech Z5500 +Ipod Touch 8Gb+Apple MacBook Pro PSN-Joven24+IPHONE 8 GB+DıgıturkPlus HD

ati1907

12 Mart 2008; 22:35:44 

quote:

Orjinalden alıntı: knnkc

quote:

Orjinalden alıntı: ati1907

42pfl7762 kullanan arkadaşlara soruyorum benim tv ilk açıldıgı zaman kumanda 5-6 saniye işlemiyor sizinkilerde öyle mi??

Slm Ati

Bizde aynı modeli kullanmaktayız ve kumanda sorunu yaşamadık.
Ancak bizde de bazan televizyonu kapattığımızda tin tin şeklinde ufak bir ses gelmekte var mı sizde böyle bir sorun ; bir de bu modelde kullanım zamanına nerden bakılabiliniyor? Mümkünse bir yardım...
Saygılar...

bende öyle bir sorun yok sadece tv yi ilk açtıgımda kumanda biraz geç işliyor yani sorun kumandada değil sanırım tv geç algılıyo birde bu tv nin özelliklerinde pip var yazıyor ama ben bi türlü bulamadım var mı yok mu bilen var mı?

www.otantikkumpir.com
Piece of Mind

13 Mart 2008; 9:59:37 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: knnkc

quote:

42pfl7762 kullanan arkadaşlara soruyorum benim tv ilk açıldıgı zaman kumanda 5-6 saniye işlemiyor sizinkilerde öyle mi??

Slm Ati

Bizde aynı modeli kullanmaktayız ve kumanda sorunu yaşamadık.
Ancak bizde de bazan televizyonu kapattığımızda tin tin şeklinde ufak bir ses gelmekte var mı sizde böyle bir sorun ; bir de bu modelde kullanım zamanına nerden bakılabiliniyor? Mümkünse bir yardım...
Saygılar...

bende öyle bir sorun yok sadece tv yi ilk açtıgımda kumanda biraz geç işliyor yani sorun kumandada değil sanırım tv geç algılıyo birde bu tv nin özelliklerinde pip var yazıyor ama ben bi türlü bulamadım var mı yok mu bilen var mı?

arkadaşım pip olayı var ama sadece tv ile teletext için geçerli. Yani lcd nin yarısı normal program diğer yarısıda teletext oluyor. iki kanal aynı anda yok !!!

uncle sam sung

14 Mart 2008; 20:33:42 

Selam,
Finans haberlerinde altta gecen borsa verileri olsun, bazı kanallarda altyazılarda bazı tv lerde bir yavaslanma ve birden bire hizlanmis gibi hareket söz konusu oluyor bunun nedeni nedir arkadaslar.

pencere77

15 Mart 2008; 0:09:23 

quote:

Orjinalden alıntı: uncle sam sung

Selam,
Finans haberlerinde altta gecen borsa verileri olsun, bazı kanallarda altyazılarda bazı tv lerde bir yavaslanma ve birden bire hizlanmis gibi hareket söz konusu oluyor bunun nedeni nedir arkadaslar.

benim philips lcd tv de de oluyordu.geri verdimtv yi.parasını nisan ayının başında alacağım.kredi kartımdan geçirmiştim.1 ay sonra hesaplarına geçiyormuş para.o yüzden 1 ay bekliycem.teknik servis geldi.ilk defa görüyorum dedi böyle birşey dedi alt yazıkardaki problem için.

caution

15 Mart 2008; 12:06:17 

quote:

Orjinalden alıntı: pencere77

quote:

Selam,

benim philips lcd tv de de oluyordu.geri verdimtv yi.parasını nisan ayının başında alacağım.kredi kartımdan geçirmiştim.1 ay sonra hesaplarına geçiyormuş para.o yüzden 1 ay bekliycem.teknik servis geldi.ilk defa görüyorum dedi böyle birşey dedi alt yazıkardaki problem için.

hangi modellerde sorun cıktı acaba arkadaslar?

SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe...
Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
juliix

15 Mart 2008; 17:50:02 

herkese selam.arkadaşlar forumda yeniyim ve siteyi lcd araştırması yaparken buldum.çok güncel ve çok güzel bi site.almayı düşündüğüm lcd için seçeneklerim 42pfl7762 ve sony d3550.bu forumlarda daha önce bu modeller hakkında yorum isteyenleri sevenleri-sevmeyenleri okudum..ve sağolsun ati1907 isimli arkadaşta mesajıma cevap verip karar aşamasında bana çok büyük bi yardımda bulundu.benim sizden ricam aranızda bu iki model arasında kalmış bu modelleri karşılıklı incelemiş ve philipste (yada sony de) karar kılmış olanların neden bu seçimi yaptığı ile ilgili görüşleri ve yorumları.yani philips bana daha güzelmiş gibi geliyor ama genede daha önce benzer bi seçim yapan varsa seçiminde neyin etkili olduğunu öğrenmek isterim.her iki modelde güzel ama philipsteki digit.naturel motion özelliği (sonyde de benzer bi özellik var ama 3550 de yok) ve 3 hdmi girişi philipsi bir adım öne çıkartıyor (sonydeki 24p özelliği güzel ancak onun için birde 24p özellikli oynatıcı lazım)..neyse...sizde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim..ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

pencere77

16 Mart 2008; 0:34:11 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pencere77

quote:

Selam,

hangi modellerde sorun cıktı acaba arkadaslar?

32 inç lik 5322 lcd de.çok satılan bir model ama bende sorun çıktı

sakirkolsuz

16 Mart 2008; 2:39:00 

quote:

Orjinalden alıntı: eIgHt

Arkadaşlar 32pfl7772 modelini aldım teknosadan,ama henüz kurup izlemek nasip olmadı daha,çünkü yeni ev aldığımdan dolayı bazı dekorasyon işleri henüz sona ermedi.

Eğer bilenler veya bu tv ye sahip olanlar varsa performansı hakkında kısaca bilgi verebilirler mi.Oldukça merak ediyorum.

bende bu tvden aldım digitürkün 9.90 verdiği receveri bağladım sonuç pek hoşuma gitmedi ama eski receverimi taktım basit bir skartla sonuç gercekten mükemmeldi tv nin ayağıda cok şık. bugün kablo alıp pc performansına bakacağım.

EN İYİ OLAN SENİN OLANDIR
merttt35

17 Mart 2008; 9:37:48 

Arkadaşlar ve üstadlar

Bu haftasonu 42pfl 5322 aldım ancak digitürk veya dvd seyrederken sanki görüntüde ışığın arada sırada parlaklaşıp tekrar koyulaştığı oluyor bu neden kanaklanır bileniniz varmı? nasıl giderebilirim??

Şimdiden teşekkürler

mastor1

17 Mart 2008; 9:46:44 

sn merttt35

Aktif kontrol özelliği ekrandaki resmin durumuna göre ekranın arka ışığını ve diğer parametreleri otomatik ayarlar optimize eder, istemiyorsan devre dışı bırakabilirsin. Nasıl devre dışı kalacağı K. kılavuzunda var, kumandadan veya menuden yapılabilir. Ama açık kalmasında yarar var iyi bir özellik farklı kaynaklarda en iyi sonucu almanı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 17 Mart 2008; 9:52:58 >

merttt35

17 Mart 2008; 10:45:45