siz nerden aldınız ki ürünü 15 gün içinde tüketici kanununa göre memnun kalmadıgınız için iade edebilirsiniz ben estore.com dan aldım estore nin 7 gün içinde koşulsuz iadesi var ama servis geciktigi için benimki bugün 8 gün oldu siteye mail attım bakalım noolcak alamayız falan derlerse tüketici derneği son çare çünkü dediğin dogru bu tv eve bir kere girecek 10 yıl kullanacaksın ben daha 1 hafta oldu her gün kafayı yiyorum düzeltebilmek için 10 yıl ugraşamam ahahah..biraz daha fazla verip üstünü alırım yada crt ile devam
Arkadaşlar istanbulda 9732/9632 görebileceğim/satan yer var mı??Biraz önce kanyon-cevahir-profilo-darty mağazalarını gezdim ama hiçbirinde yoktu.Bu arada kanyondaki sony mağazasında 40x3500'e ps3 ile pes2008 takmışlardı,maç sırasında sağ tarafta çıkan yedek kulubesindeki oyuncuların yüzü kare kare idi hiçbirşey belli olmuyordu.FULL HD philips+ps3 kullanan arkadaşlar sizde durum nasıl??
arkadaşlar kaç haftadır 42'' 7332 arıorum bulamıyorum.istanbul bilişimde de kalmamış. acaba 42'' 7662 nasıl bir tercih olur merak ediyorum.bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim
bu lcdyı bastan beri cok tutmadınız...yenı gelecek lcdyle karsılastırıp farklarını bizle paylasmanızı umuyorum.zira ben memnunum...
ayrıca 9 serisi zaten en iyi lcd secildi bu sene...tabıı kı arada 2000 ytl'ye üstün bir lcd sahip olmalısınız...
quote:
Orjinalden alıntı: ati1907
siz nerden aldınız ki ürünü 15 gün içinde tüketici kanununa göre memnun kalmadıgınız için iade edebilirsiniz ben estore.com dan aldım estore nin 7 gün içinde koşulsuz iadesi var ama servis geciktigi için benimki bugün 8 gün oldu siteye mail attım bakalım noolcak alamayız falan derlerse tüketici derneği son çare çünkü dediğin dogru bu tv eve bir kere girecek 10 yıl kullanacaksın ben daha 1 hafta oldu her gün kafayı yiyorum düzeltebilmek için 10 yıl ugraşamam ahahah..biraz daha fazla verip üstünü alırım yada crt ile devam
ARKADAŞLAR 7762 KULLANICISIYIM HD DESTEKLİ HDMI ÇIKIŞLI DAHA SONRADAN BANA MASRAF CIKARMAYACAK MÖDÜLÜYDÜ KARTIYDI İSTEMEYECEK BİR UYDU ALICAM...ŞUAN LİSTEMDEKİLER NEXT 7500,CREA VE GOLD MASTER ARASINDA ÖZELLİKLER VE BANA VERDİKLERİ BAKIMINDAN TEKNİK DESTEGE İHTİYACIM VAR.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..BİRDE HUMAX VAR AMA O ÇOK PAHALI VE TEKNİK SERVİSİ NE DURUMDADIR BİLMİYORUM
HD DESTEKLİ HDMI ÇIKIŞLI DAHA SONRADAN BANA MASRAF CIKARMAYACAK MÖDÜLÜYDÜ KARTIYDI İSTEMEYECEK BİR UYDU ALICAM..
Çok yakında Next 2000 modelinin HD versiyonu çıkacak. Mutlaka bekleyin bunu. Next 2000 ler çok beğenilen modeller. Yeni çıkacak HD modelin fiyatı uygun olursa alın derim.
ben bodrumda birtek kipada ucuzherhalde 20-25 ytl arası birşeydi hq altın kaplama skart buldum ama
forumlarda profigold markasının çok daha iyi olduğu söyleniyor açıkcası internetten bulmaya
çalışıyorum bulunca bu markayı alıcam.
HD uydu alıcınız olmadıkça pahalı scartlara yönelmeyin. O zaman HDMI kablo alırsınız. Elinizdeki yeterlidir. Profigold alsanız dahi, elinizdeki scarttan daha iyi performans yaratabileceğini sanmayın. Yada deneyip görün.
1: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Dreambox 500S , Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S. 2: Panasonic 42PV70, Korax 56600 USB, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125.
SN MNGB ekteki resimler humax receiver hdmi cıkıs ve standart yayın görüntüleridir...
quote:
Orjinalden alıntı: mngb
Sn hcshcs , Humax 2000 HDMI bağlantıda Türksattaki ulusal yayınlarda nasıl bir görüntü verdi panele, bunlarıda paylaşırmısınız... Standart uydu sinyalinin HDMI bağlantı farkını anlayabilmek için...
quote:
Orjinalden alıntı: hcshcs
10899V 9404 frekansında şifresiz HD (Luxe TV HD) yayını var buradaki bir görüntüden örnek vermek istiyorum gercekten muthıs bir sey HD yayın... receiverim hd humax2000
TV 47PFL9732 yaklasık 120 cm olmasına ragmen ve dandik sony cep fotograf makınesi ıle yaklasık 40 cm den cekilmiş bir görüntüdür..bence inanılmaz makıne tam görüntüyü yansıtamıyor ama ustalar sanırım anlar..