Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PHILIPS LCD CLUB�

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: PHILIPS LCD CLUB� Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mavcioglu@atlas.net.

2 Kasım 2007; 19:18:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben bu tvyi aldım ve inanılmaz memnunum...evde kullanıyorum 2 haftadır...ps3 denedim,blu ray denedim...

quote:

Orjinalden alıntı: ati1907

pardon yanlış yazmışım 7332 yazıcaktım

ati1907

2 Kasım 2007; 19:20:07 

9632 de 5.100 ytl kardeşim çok pahalı :)))

www.otantikkumpir.com
mavcioglu@atlas.net.

2 Kasım 2007; 19:22:17 

dvd yı nasıl bagladın???
altın uclu scart ?
dvd filmin orijınal mı ?
ayrıca teknık servıs cagırıp ayarlarına baktırabilirsin??
bu tvsı olmayan biri size tavsiye veremez.kullananların tavsiyelerine itibar ediniz....

quote:

selam arkadaşlar.bende uzun araştırmalar sonucu pfl7762 aldım..yanında hediye gelen dvd playerle beraber cihazı kurdum.şuan ki yayınım kablolu en kısa zamanda uydu alıcam fakat şuandaki görüntü hem kabloluda hemde dvd den aldıgım görüntü inanılmaz derecede kötü tv de yayın rezalet dvd de ise aşırı piksellenme ve renk bulanıklıgı var acaba ayarlarla ilgili bir sorun mudur çünkü bu kadar kötü olacağını sanmıyorum...lütfen yardım

mavcioglu@atlas.net.

2 Kasım 2007; 19:29:03 

yanı yenı aldıgım 7762 daha basarılı...

quote:

Orjinalden alıntı: mavcioglu@atlas.net.

nasıl bir sıkıntı vardı?
ben ps3 denemelerinde cok iyi sonuçlar aldım.siz testi nerede yaptınız????
magazada yaptıysanız nasıl emın olabildiniz saglıklı ayar yaptıgınıza?
ben evde testleri yaptım..ve daha once bende samsung vardı,diyebilirim kı ( 1 ay seyrettim samsung'u ) daha basarılı...

bu forumların dogrulugu ltf subjektif KESIN YARGILARA dayanmasın...rica ediyorum...bircok insan buradakı yargılarl hareket edip alıyor tvsını...

quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

quote:

dvd nin içinden cıkan kendi scartıyla bağladım kumandadan hem tv nin hem dvd nin ayarlarına baktım ama sonuç değişmedi yada ben asıl ayarları yapamadım.. ayarları nasıl yapıcam biraz anlatır mısın

7762 nin ayarlamalarla görüntüsünün belli bir noktaya kadar çıkabileceğini varsayabiliriz ama ps3 le yaptığım testde bile 1080p görüntülerde bir sıkıntı mevcuttu. Ben Digitürk ü 40m87 için monster marka scartla kullanıyorum ve eski scartıma göre daha temiz görüntü alıyorum. Ama kablo bile bir yere kadar .Bence Philips bu serilerde eski versiyonların kalitesine pek yakın görünmüyor.

ati1907

2 Kasım 2007; 19:39:20 

scart altın uçlu değil normal dvd nin içinden cıkan scart.ps2 nin scartı ise gene ps2 nin kendi scartı tv yayınımda kablolu dediğiniz gibi daha iyi kablolarla deniyecegim ama görüntüler o kadar kötü ki kablo ne kadar düzeltir ondan şüpheliyim işte, ben bu konularda çok hassasım gözlerimde aynı oranda hassas arkadaşlarla bile baktıgımıza onlara göre süper olan görüntüler bana göre fiyasko oluyor.çogu insan bu işten anlamıyor piksellenmeleri farkedemiyorlar bile, o yüzden iyi sonuç aldım diyenler beni çok etkilemiyor..

www.otantikkumpir.com
ati1907

2 Kasım 2007; 19:41:25 

servis çağırmadım çünkü farklı bişey yapabilecegini sanmıyorum kumandadan yapılabilecek bütün ayarları yaptım ama başka yapılabilecek benim yapamayacagım birşey varsa servis çağırmamı önerirseniz çağırayım..ücretsiz kurulumu vardı zaten

www.otantikkumpir.com
riwwii

2 Kasım 2007; 22:59:20 

bende kutusunda çıkan scartla görüntüleri bozuk alıyodum altın uşlu scart aldım şu görüntüler netleşti ve iike 7762 almışım diyebiliyorum en kısa sürede ii kablo edinin derim

philips 42pfl7762 lcd
botech 9000 ci uydu recevier
lg dvd player
ati1907

2 Kasım 2007; 23:07:45 

peki altın uçlu scart mı yoksa compenent kablo mu iyi hangisini aliyim?

www.otantikkumpir.com
mngb

2 Kasım 2007; 23:10:17 

Sayın ati1907,
Profigold PVG7000 scart al...srcelektronik te 68 YTL...

quote:

mokinto

3 Kasım 2007; 0:13:02 

quote:

Orjinalden alıntı: mavcioglu@atlas.net.

bu forumların dogrulugu ltf subjektif KESIN YARGILARA dayanmasın...rica ediyorum...bircok insan buradakı yargılarl hareket edip alıyor tvsını...

quote:

quote:

dvd nin içinden cıkan kendi scartıyla bağladım kumandadan hem tv nin hem dvd nin ayarlarına baktım ama sonuç değişmedi yada ben asıl ayarları yapamadım.. ayarları nasıl yapıcam biraz anlatır mısın

7762 nin ayarlamalarla görüntüsünün belli bir noktaya kadar çıkabileceğini varsayabiliriz ama ps3 le yaptığım testde bile 1080p görüntülerde bir sıkıntı mevcuttu. Ben Digitürk ü 40m87 için monster marka scartla kullanıyorum ve eski scartıma göre daha temiz görüntü alıyorum. Ama kablo bile bir yere kadar .Bence Philips bu serilerde eski versiyonların kalitesine pek yakın görünmüyor.

quote:

Vallaha kardeş bu benim kişisel görüşüm ama ...

Tartışma çıksın diye söylemiyorum.Harala gürele yazı yazmadan önce paragrafın başını okusaydınız kişisel düşüncem olduğunu anlardınız. Yukarıdaki alıntı yazımın ilk cümlesinden.
Ha siz menunsanız birşey diyemem hayırlı olsun .Ben gürüntülerdeki piksellenmelerden kenar detaylarından çok rahatsız oldum. Tabiki makinayı sadece fabrika ayarlarıytla denemedim bir kaç ayar değişikliği ayrıca satıcıyla birlikde yaptık. Şunuda hemen belirtiyim ben oraya 9632 veya 7762 almaya gitmişdim. Dediğim gibi kısmet işde samsung oldu. Marka fanı değilim ve samsungunda eksileri leri var tabiki ama ben iki ürün arasında samsungu beğendim. Yazımın hangi bölümünden otorite olduğumu çıkarttınız bilmiyorum. Subjektif Kesin yargı ne demek onuda anlamadım ama markalar arasında objektifim bu konuda kendimden şüphem yok(tv mi alana kadar Philips hayranıydım o ayrı tabi). Ayrıca benimkiler ve diğer arkadaşların yorumları nihayetinde gözlemdir test değil. Testleri Hdtvorg ve hdtvtest siteleri güzelce yapıyorlar. Benimkisi kullanıcı görüşü. O yüzden siz hiç canınızı sıkmayın. Bilinçli hiç bir tüketici tek bir kişinin yorumuyla ürün almaz.gider kendi görür beğenir bunuda elli defa yazdım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 3 Kasım 2007; 0:14:33 >

sserin

3 Kasım 2007; 2:11:37 

quote:

Uydu alıcınızın komponent çıkışı yoksa komponent ile kullanamazsınız.
Skart kablo alacaksanız, Monster'den de iyi sonuç alınacağına eminim. Teknosalarda 2m. altın uçlusu 27 YTL. Boşuna fazla para vermeyin.

1: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Dreambox 500S , Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
2: Panasonic 42PV70, Korax 56600 USB, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125.
elantra

3 Kasım 2007; 10:35:15