Şimdi Ara

Wolf's Rain

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Wolf's Rain


    Wolf's Rain
    Konu:
    Wolf's Rain zamanında Dünya ekolojik bir yıkımdan sonra sefalet içinde yaşamaktadır.Fakat Ay Kitabının içinde bir efsane derki:
    "Wolveler(tam olarak çewirmedim özür dilerim) Raukenlerin ve Cenettin olduğu yeri bilir."
    Bu efsaneye birçok kişi inanmaktadır,hernekadar wolveler cenettin yerini bilslerde soyları 200 yıl içerisinde tükenmiştir.Hernasılsa kendilerini insanlardan saklamış,dolayısıyla insan şekline girmiş kabiliyet,ve yetenekler kazanmışlardır.Onların yırtıcı hisleri;çeviklikleri ve doğal silahlarıdır.Böyle görünen "Kurtadam Krallığı" zihinzinsel değişmeden fiziksel değişmelere yol açar.



  • çok güzel bi animeydi bu, tavsiye ederim.
  • Ben izlemedim bu animeyi ama yorumlardan güzel bişeye benzediği görünüyor..
  • 30 bölüm mü sadece?
  • 2 defa evde, 1 defa da askerliğimi yaparken izledim ve hiç birinde de sıkılmadım o.o
  • İnternette yorumlarını okudum, güzele benziyor.
  • Zamanının ötesinde çizimlere ve yönetmenliğe sahip post-apokaliptik dünyası, konusu ve gizemi ile sizi içine çeken izlerken akıp giden hoş başarılı bir animeydi. Benim tarzım olmasa bile izlerken keyif aldım. Zamanı düşünüldüğünde ost ler, çizimler ve karakter dizaynları çok başarılı denebilir. İlk defa bir animede hem kadın hem de erkek karakterlerin bu kadar iyi ve dengeli çizildiğini görüyorum. Normalde biri hep baskın olurdu. Madhouse gene çok güzel bir iş çıkarmış. Eksiklerini spoiler içinde yazmak istedim. Bir tane güzel ost sini altta paylaşıyorum.



     Wolf's Rainecruteakyoutube
    Wolf's Rain Original Soundtrack - Heaven's Not Enough by Steve Conte [HD 720p]
    https://www.youtube.com/watch?v=5P8D4c_LzQM&feature=youtu.be


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.

    - Pacing sorunu çok göze batıyordu. Mangaka ya da animeden kaynaklı olayların derinlemesine işlenmesi yerine olay sayısı arttırılıp detaya inmeme tercihinde bulunulmuş. Bu bana pek hoş gelmedi. Özellikle son 4 bölüm ile pacing sorunu daha da büyümüş oldu. Tam istediğim gibi bir son göreceğim derken bunun böyle bir kötü pacing ile harcanması iyi olmadı.
    - Karakter gelişimi çok sınırlıydı. Elinde tsume, toboe, hige ve blue gibi çok kolay bağlanılabilecek karakterler var biraz arkalarını doldurup izleyiciye empati yapma imkanı vermek yerine kurtların ergen tavırlarına ve toboe nin pollyanna cılıklarına mahkum edildik. Gene bunlar iyiydi aslında en kötüleri kiba ile cheza ydı. Bunların hiçbir artısını ya da değişimini göremedik animede. Anime başında nelerse gene o şekilde bitirdiler animeyi.
    - Quent gibi bir karakter yazmışsın. Blue ile sonlarda buluşuyorlar. Bırak işte adamın peşini artık. Hala bize onun triplerini gösteriyorsun. Adam blue ile 25 ya da 26. bölümde sarılmış bitmiş gitmiş işte. Ne diye bir daha başa sarıyorsun. Tamam animenin en önemli kısımları oraları olabilir ama bu tripleri yazmadan quent in bizim kurtlar ile beraber olduğunu görmeyi çok isterdim. Sarışın çift de çok hoştu. Bu animeyi quent,blue ve sarışın çift için izledim aslında. En sevdiklerim bunlardı.



    Edit: OST eklendi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Şubat 2023; 18:42:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.