Şimdi Ara

Fruits Basket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Fruits Basket


    26 bölümlük TV serisinden oluşmakta. 2001 yılında yayınlanmaya başlamış, bir komedi ve dram..

    Fruits basketteki olaylar liseli genç kızımız Honda Toru nun çevresinde geçiyor. Toru annesini kaybeder ve büyükbabasının da teyzesine taşınması ile yalnız kalır, tek başına okula yakın bir ormanlıkta çadırda kalmaya başlar. Bir gün okula giderken patikanın yanında bir ev görür. Bu ev ayni zamanda sınıf arkadaşı olduğu Soma Yuki ve onun kuzeninin evidir. Toru aynı zamanda okul sonrası Part-time bir işte çalışmaktadır ve o gece de eve dönerken Yuki ve kuzeni nin onu fark edip izlediğini anlamadan çadırına doğru ilerler.Bütün gün halsiz olduğu için Yukileri gördüğünde ona gülmelerine aldırmadan oracıkta yığılıp kalır .Bunundan sonra Soma ailesini yanına taşınır.Toru aynı zamanda çok önemli bir sır öğrenmiştir, Soma ailesinin her hangi bir üyesi karşı cinsle sarıldığı taktirde Juunishi(Çin burcu) hayvanlarına dönüşürler.İşte hikaye asıl bundan sonra başlar Razz...


    Karakterler :

    Toru Honda: Toru annesini kaybetmiş olmasına rağmen içindeki neşeyi ve yasam sevincini hiç kaybetmemiştir.Soma ailesi ile beraber yaşar ev onların sırlarına ve acılarına ortak olur.Onun için her zaman karsındakinin duyguları daha önemli olmuştur ve onların hep mutlu olmasını ister Very Happy...

    Yuki Soma: Burçlardan fareyi temsil eder.Toru nun kişiliğine ve kendisine hayrandır.Feminen görünüşü , kibarlığı ve duyarlılığı ile okulun göz bebeği olmuştur. Kendisinin istemediği ama kızların kurduğu Fan Club u bile vardır.Onu kızlar aralarında prens diye çağırırlar.Kyo ile sürekli kavga halindedirler oysa kyo yu içten içe kıskanmaktadır.

    Kyo Soma: Kendi başına buyruk çabuk sinirlenen kızıl kedimiz. Özellikle Toru nun saflıkları onu çıldırtmaya yetip de artar. Toru hariç herkes onu bir ise yaramaz olarak görür ama Toru için yanında olmasını istediği bir kişidir, Kyo, Yuki den nefret eder, çünkü onun yüzünden aile dışında ve Zodyak dışında kalmıştır. Kedi yi temsil eder ama hep aile dışındadır. Kyo bu yüzden hep aileden uzak durmak ister.

    Shigure Soma: Yuki nin kuzeni. 27 yaşında ve bir yazar. Burçlara göre köpeği temsil eder.Yuki ve Kyo ya bakmakla yükümlüdür. Kızlara karşı diğer aile fertlerinin yani sıra büyük bir ilgisi var.Hatori ve Ayamenin en yakın dostudur.

    Momiji Soma: Serinin hiperaktif, sevimli ve neşeli karakteri. Burçlardan tavşanı temsil eder.Herkesi mutlu görmek ister.Toru ya her konuda yardımcı olmak için çalışır.

    Hatori Soma: Burçlarda denizatı(ejderha) temsil eder.Soğuk görünüşünün altında çok duygusaldır. Sevdigi uğruna tek gözünü kaybetmiştir fakat yinede kız arkadaşına sırrını açıkladıktan sonra , gene hafızasını o siler.Ailedeki hafıza silme cezasını o uygular.

    Kagura Soma: Domuzu temsil eder Kyo ya aşıktır.







  • Buda sevdiğim animelerden fakat arkaşları uyarayım drama biraz fazla herkes beğenmeyebilir bu yüzden...
  • Ummadığınız karakterlerin öyle bir geçmişleri çıkıyor ki... Kaç kere gözlerim doldu izlerken. Bu animeyi mutlaka izlemelisiniz. Arkadaşlık, aşk ve bağlılık üzerine hepimizin etkilenebileceği çok güzel bir anime.
  • İlk seriden farklı olarak Manga'nın tüm hikayesini işleyecek olan yeni Fruits Basket serisi Nisan'da yayına girecek. Yeni seriyi Yoshihide Ibata (FLCL Progressive) yönetirken senaryo adaptasyonu Taku Kishimoto (Silver Spoon, Magi: Adventure of Sinbad, Joker Game, Haikyu, Hal, ERASED, Usagi Drop ve 91 Days) tarafından hazırlanıyor. Karakter dizaynları Masaru Shindo (Macross Delta, My Youth Romantic Comedy is Wrong as I Expected, Persona 4 Golden The Animation) tarafından elden geçirilirken serinin Mangaka'sı olan Natsuki Takaya danışman olarak adaptasyona destek verecek.

    Kaynak: ANN




  • Yeni uyarlamanın 60 bölüm üstü olacağı kesinleşmiş gibi.

    Kaynak: MAL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.