slmlar öncelikle kusura bakmayın ben yeniyim bu forumlar işinde.benim bi sorunum var. benim gizli klasörlerim görünmüyor. göster diyorum tamam dedikten sonra yine görünmüyo.klasör seçeneklerine baktığımda yine gösterme işaretli görünüyo. kaspersky kullanıyorum ve güncel. tarıyorum bişi yok. cevabınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler .....
bence ilk olarak gizli dosyaların bulundugu klasöre girip ctrl+a yapıp bir emin olursan daha iyi olur eger uyarı mesajı cıkmazsa gizli dosyalar orada değildir.İlk bir bunu dene bence.
Gizli dosyalar için görünüm ayarı yaptığın aynı yerde "Korunan işletim sistemi dosyaları gizle" şeklinde bir seçenek daha olacak... Bunu pasif ederek (işaretini kaldırarak) dene. Şayet klasörlerine "Gizli" özniteliğinden ayrı "Sistem" özniteliği de tanımladı isen, bu seçenek kapanmadan görünmezler.
e-posta marifeti ile çözüm yaklaşımlarından sonuç alamadığını belirtmişsin... O taktirde; şağıdaki "------" arasında kalan satırları not defterinde yeni bir belgeye kaydet. Dosyaya ".REG" uzantısı ver ve çalıştır.
--------------------------------------------------------------- Windows Registry Editor Version 5.00
Bu işlemden sonra, kaydın işlem görmeme ihtimaline karşı, bilgisayara yeniden oturum aç ve klasör seçeneklerindeki çalışmayan ayarlarını tekrar kontrol et.
Bu sorunun kaynağı bir virüs v.b. ise, bilgisayarınızı sağlam programlar ile tarattırın.
Diğer tüm çözümlerin kifayet etmediği durumlarda, aşağıda kayıt kütüğü komutlarını not defterinde ".REG" uzantılı olarak kaydedin ve dosyayı çalıştırın. Aktif olabilmesi için bilgisayarı yeniden başlatın.
baslat - calistir - regedit yaz entera bas buraya git: HKEY_CURRENT_USER\Software\microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced sag tarafta Hidden degerine cift tikla degeri "1" yap (tirnak yok) entera bas kaydet cik yeniden baslat.
Bu sorunun kaynağı bir virüs v.b. ise, bilgisayarınızı sağlam programlar ile tarattırın.
Diğer tüm çözümlerin kifayet etmediği durumlarda, aşağıda kayıt kütüğü komutlarını not defterinde ".REG" uzantılı olarak kaydedin ve dosyayı çalıştırın. Aktif olabilmesi için bilgisayarı yeniden başlatın.
Bende de aynı sorun var. TA2DF, verdiğin çözümü denedim işe yarıyor gizli klasörler geliyor fakat bilgisayarımdan C'ye giremiyorum birlikte aç çıkıyor. Şimdi ne yapmam gerekiyo?
Bende de aynı sorun var. TA2DF, verdiğin çözümü denedim işe yarıyor gizli klasörler geliyor fakat bilgisayarımdan C'ye giremiyorum birlikte aç çıkıyor. Şimdi ne yapmam gerekiyo?
http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar Linkteki dosyayı (sil.rar'ı) indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın. Alıntı:@golevez33
@dejaay, çok saol aynı sorun bende de vardı. Çözüldü...
Alıntı yapılan arkadaşlara (dosya içinde ismi geçen EYUP YANIK'a) ayrıca teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar Linkteki dosyayı (sil.rar'ı) indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın. Alıntı:@golevez33
selam bilader çok sağol ben sorunu yardımınla çözdüm dediğini yaptım:
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
baslat - calistir - regedit yaz entera bas buraya git: HKEY_CURRENT_USER\Software\microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced sag tarafta Hidden degerine cift tikla degeri "1" yap (tirnak yok) entera bas kaydet cik yeniden baslat.
sorun çözüldü. yeniden başlattım dosyalar görünüyordu klasör seçeneklerinden göster dedim gittiler yine. ben işlemi tekrarladım yeniden başlatmadan baktım görünüyor. dosyaları kesip d den c ye attım. özelliklerine girip gizli yi kaldırdım dosyalar normale döndü. ama bi problem kaldı klasör seçeneklerinden göster dediğinde gizli dosyalar görünmüy kayboluyorlar .
bu işlemi yaptıktan sonra klasör seçeneklerindeki yere dokunmamakta fayda va. sanırım artık başka bi yöntem denerim gizlemek için dosyaları.... çok sağol Allah razı olsun......
Windows Registry Editor Version 5.00
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden]
"Text"="@shell32.dll,-30499"
"Ty