Şimdi Ara

God of War Ragnarök Deneme Sürümü Artık PS Premium Üyeleri İçin Mevcut

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
21
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sony Interactive Entertainment tarafından oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu God of War Ragnarök'ün deneme sürümü artık PlayStation Plus Premium üyeleri için yayınlandı. PlayStation Plus Premium üyelerine özel olarak yayınlanan bu deneme sürümüne PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarından ulaşabilir ve God of War Ragnarök oyununu üç saat boyunca deneyimleyebilirsiniz.
     
    God of War Ragnarök ilk haftasında 5.1 milyon adet sattı
     
     
     
    Ragnarök piyasaya sürülmeden önce Sony, 2018'de yayınlanan God of War ile 23 milyonluk bir satış yakaladı. Bu satış sayısıyla beraber God of War, PlayStation özel olarak piyasaya sürülen en büyük oyunlardan biri olduğunu kanıtladı. Devam oyunundan da benzer bir satış performansı beklendi. 
     
    Kasım 2022 çıkış yapan ve God of War'un (2018) devamı niteliğinde olan aksiyon macera oyunu God of War Ragnarök ilk haftasında 5,1 milyon adet sattı. PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapan oyun, PlayStation tarihinde bir rekora imza atmış oldu. Oyunun en son Şubat ayında toplam satışları dünya çapında 11 milyonu aştı.








  • Oyun fiyatları çok pahalı olduğu için artık her oyunun ücretsiz bir demosu olması gerekiyor. Ama oyun yapımcıları demo ya vakit ayırmak yerine şimdi Deneme sürümü muhabbeti çıkardılar. Tam sürüm oyunu belirli bir süre oynamanıza izin veriyorlar ve bunu aylık abonelik sistemine üye olanlara vermelerini çok saçma buluyorum. Demo ile uğraşmak istemiyorsan PS kullanıcılarının hepsine her oyunun Deneme sürümüne yarım saat veya 1 saat zaman koy (RE 2 Demo veya RE 3 Demo mantığı gibi) adam denesin oyunu hoşuna giderse satın alsın. Şuanda herkes bir oyun almadan önce Youtube'dan gameplay'e bakıyor ne kadar sürede bitiyor ona bakıyor. Eskiden başkalarının düşüncelerine göre hareket etmek yerine demo oynayıp kendi kararlarımızı veriyorduk, ama şimdi bizim oynanış tarzımızda olmayan influencer'lar beğenmedi diye, bizde beğenmeyeceğimizi düşünür olduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.