Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hellsing

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Hobi Forumları >> Anime / Manga >> Cevap: Hellsing Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tembeler

24 Mayıs 2008; 19:14:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar herkes ovaların daha güzel olduğundan bahsetmiş ama kaçırdığınız yada atladığınız önemli şeyler var

13 bölümlük tv serisini ve 4 ovayı tek seferde yeni izlemiş biri olarak izlenimlerimi sizle paylaşmak istiyorum

tv serisi + ları

* alucard ın uyanışı(dirilişi) daha bi vurgun ve güzel aktarılmış ova1 de fazla üstünde durulmamış diyalog bile yok
* seras victoria nın vampir olmayı seçmesi ile ilgili sahne ova daki sahnesinden daha güzel
* alucard ın kendini coşturması (konuşurken sesini dahada kısarak) inanılmaz bir heyecana bürünmesi adrenalin yüklenmesi ve düşmanlarıyla girdiği diyaloglar tv serisinde daha fazla. ovalarda çok fazla diyaloğa girmiyor.

tv serisi - leri
* tv oluşundan dolayımıdır nedir kan olayı yok savaş sahnelerine çok özenilmemiş keza ovalara göre valentine kardeşlerin savaşı berbat olmuş ovada daha mükemmel.
* alucardın ilk hellsing tarafından nasıl yenildiği hakkında hiçbir bilgi yok

ova serisi + ları

* savaşlar kan gölü ve mükemmel fazlasıyla zevkli
* alucardın ilk hellsing tarafından yenilmesini gösterdiği sahnede (alucard rüya görüyor) kısa olmasına rağmen çok etkilendim.
* seras ova larda daha aktif hele valentine kardeşlerin saldırısında coşuyor
* valentine kardeşlerin saldırısı tv serisine göre çok daha güzel ve vahşeyt içeriyor.
* alucardın kraliçe ile konuştuğu sahneyede hayran kaldım
* wolter ın gençliğini gördümki çok hoşuma gitti keşke gençliğinde bir iki savaşıda anı olarak gösterselermiş o derece sağlam bir karakter yani gençken nasıl geçmişler anlamadım

ova serisi - leri

* çok üzülerek söylüyorum tv serisindeki gibi alucardın o adrenalin yüklü çıkışlarına sözlerine pek fazla tanık olamadık
* seras victoria ile çok fazla ilgilenilmemiş ovalarda
* ovalar çok kısa beklemekten nefret ediyoruz

şimdilik aklıma gelenler bunlar ben alucard ın konuşmalarına hasta olduğum için tv serisinden daha fazla etkilendim

|| SilkRoad Online ||
|| Sparta
|| 81 lvl tembeler cold/light s/S Nuker full farm
|| Venice
|| 90 lvl ShunjiSuke fire/light s/S Nuker full farm
TheM

5 Haziran 2008; 20:05:01 

arkadaşlar ovaların alt yazı senkronları kaç yapıyoruz ? ( avi formatlı 50 dklık )
unuttum ovaları tekrar izlicem.

Dışarısı bir keşmekeş,Ama ben burdayım,Aykırılıkların temsilcisi olarak.Yaşamlar alırken ve Yaşam verirken.

DH PSP TopluluğuUO Sphere Sevenler !Anime Fan Club

Cassio Lincoln
Taraftarınla birlikte savaş!
dergul

2 Kasım 2008; 21:28:04 

geçtiğimiz haftalarda hellsing'in mangası tüm uzatmalara rağmen bitti. şimdi heyecanla bu bölümleri ultimete ova'da beklemek zorunda kalacağız. walter'ın gençliği hellsing dawn serisin gösterilmektedir. tabiri caizse ortalıkta blender gibi dolaşıyordu. gelecek bölümlerde ise walter'ı gene aksiyonda göreceksiniz. üstelik bizi şaşırtacak süprizleri var. manga bölümlerini aşağıdaki siteden indirebilirsiniz.

http://mirror1.homeunix.com/manga/index.php

predatoreren

2 Kasım 2008; 22:15:47 

paylaşım için teşekkürler

PREDATORs
burakg18

6 Kasım 2008; 0:44:13 

Arkadaşlar hellsing ova 5 ne zaman çıkacak bilen var mı.Youtube da fragmanını gördüm fakat yazılar japonca olduğu için hiç bişey anlayamadım.

Başlık şöyle geçiyor

1S1 080815 C74 HELLSING OVA series V

:White:DeviL:

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Kasım 2008; 16:18:04 

yeni başladım 4. bölümdeyim.bu 13 bölümden başka bölüm var mı?

Shinigami_L

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Kasım 2008; 16:55:02 

4 Tane de OVA var.Yanlış hatırlamıyorsan yılın sonlarına doğru OVA 5 çıkacak.

Bossa

12 Kasım 2008; 16:05:34 

Bende yeni keşfettim ve gerçekten hayran oldum diyebilirim. Bugün TV serisini bitirdim. Ovaların hepsine tam olarak nasıl ulaşıcağımı kontrol ediyorum

Merak ettiğim husus ise TV'de neden bittiği ?

Butterfly Effect

Sisteme Gözat

12 Kasım 2008; 17:14:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Bossa

Bende yeni keşfettim ve gerçekten hayran oldum diyebilirim. Bugün TV serisini bitirdim. Ovaların hepsine tam olarak nasıl ulaşıcağımı kontrol ediyorum

Merak ettiğim husus ise TV'de neden bittiği ?

Anitoryum OVA'ların fansubını yapmıştı.

TV serisini yapımcılar bitirdi, kimsenin pek bilgisi yok sanırım. Zaten TV serisi sapıtıyordu bir yerden sonra, OVA'lar mangayla birebir gidiyor. Onemanga'dan takip edebilirsin.

mentalbutcher

13 Kasım 2008; 21:56:13 

Alucard karizma yaa bi bölümde kafası kopmuştu sonra bir daha birleşmişti güzel bölümdü ama hangi bölümdü hatırlayamıyorum

birkez daha görürsem eğer, kalbim
sanki duracak gibi, sesini
birkez duysam yeter,
dünyalar benim olur gibi xP
KaoSireN

24 Kasım 2008; 20:46:52 

Bir ara bu animenin ilk bölümünü izlemiştim ve hayran kalmıştım..2.Bölümünü de indirip izleyince tam olarak fanı olmuştum..13 bölümü de indirince formatla birlikte hepsi uçtu..Üşendim bir daha indirmeye

code_46

27 Kasım 2008; 23:27:04 

OVA 5 Tr sub çıktı mı ?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
birolayd

28 Kasım 2008; 1:48:22 

Hellsing OVA 5 çıkmış...

http://www.mini nova.org/get/2035069

OVA yapacaklarına TV serisi yapsalar daha iyi..

Bilmiyorum ama OVA dan dvd satışlarından çok para kazanıyorlar diye sadece ova yapıyor olabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolayd -- 28 Kasım 2008; 3:48:48 >

bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...
--Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 sürücü, driver istememesi için bunu kullanın yada bunu
-- Motorola tüm modellerin ANA BAŞLIKLARI
--Motorola rokr E2Forumun içindekiler için TIKLA
faust13

Sisteme Gözat

28 Kasım 2008; 23:26:14 

hd çıkmıormu bu ova lar yahu .

teknikkonular

30 Kasım 2008; 16:10:34 

quote:

Orjinalden alıntı: mentalbutcher

Alucard karizma yaa bi bölümde kafası kopmuştu sonra bir daha birleşmişti güzel bölümdü ama hangi bölümdü hatırlayamıyorum

Biliyorsun, bunun adı spoiler.

Kilo çizelgesi:1.Tur->Mart:29/102,3->30/99,3->31/98,5_Nisan:02/98,3->03/97,2->4/96,7->07/95,7->08/95,3->10/95,1->12/94,9->13/94,4->14/94,2->15/93,9->16/93,1->17/92,9->18/92,7->20/92,3->22/92,1->26/91,7->27/90,5->28/90,3->30/90,2_Mayıs:02/89,4->05/88,5_Temmuz:25/88,0->26/87,3_Ağustos:01/87,2->02/86,9->03/86,5->04/85,9->05/85,6->06/85,1_Eylül:12/84,5
helloween

30 Kasım 2008; 19:38:30 

ova 5 i hiçbiyerde bulamadım.**** linkleri varmı? veya çalışan adam gib ibi torrent?

dözyo fiks e fua