Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hellsing

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Hobi Forumları >> Anime / Manga >> Cevap: Hellsing Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Shinigami_L

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Mart 2008; 18:13:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Jenerik müziğin adı neydi ya syler misiniz

özzer

7 Mart 2008; 19:32:59 

The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame...
bu ne demek tam olarak?

My son the day you were born, the very forests of lordaeron whispered the name.
Arthas.
My child i watched with pride as you grew into a weapon of righteousness.
Remember, our line has always ruled with wisdom and strength.And i know you will show restraint in exercising your great power.
But the truest victory, my son, is stirring the hearts of your people. i tell you this, for when my days have come to an end you shall be king.
Butterfly Effect

Sisteme Gözat

7 Mart 2008; 19:38:20 

Arkadaşlar size bir sorum olucak.Mtv sayesinde hellsingle tanışmış oldum.Her bölümünü severek izliyorum.Ama 13 bölüm olduğundan tadı damakta kalıcak gibi duruyor.Ova deniliyor,bildiğim kadarıyla ova kısa dönem anime. Orginal video anime de açılımı galiba

Yalnız ben 13 bölümlük seriyi bitirdikten sonra ova ları izlemeye başlıycam da ova lar 13 bölümle aynı senaryoya mı sahip,devamı mı,mangasıyla ile ilgisi var mı?Biraz bilgi verebilcek arkadaşlara teşekkürler

Mikhail Bakunin

7 Mart 2008; 19:55:40 

Aslında çok yazdık bunu ama tekrar yazayım...

İlk 13 bölümlük Hellsing serisi orjinal hikayenin olduğu mangadan senayo ve konu olarak çok uzaklaşmıştı, hatta bence saçma ve konuda çok tutarsızlıklar vardı... Sanırım tek tepki gösteren ben değilmişim ki prodüksüyon şirketi bu gelen tepkileri değerlendirdi (belki de tepkiyi takan yok, sadece kendileri beğenmediler diye... ) seriyi mangasına uygun ve daha tutarlı bir senaryo ile bölüm sayısı belirsiz bir şekilde tekrar yapmaya başladılar...

Tekrar söylüyorum soranlar çok oluyor diye: OVAların ne kadar süreceği belli değil!...

Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD
1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD
***LOGITECH Z-5500 Watt 505 RMS***
"Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...."
(Almõra)
Butterfly Effect

Sisteme Gözat

7 Mart 2008; 20:05:12 

Çok teşekkür ederim. En kısa sürede mangayı okuyup sonra da ovaları edinmeyi düşünüyorum

dergul

7 Mart 2008; 20:10:03 

hellsing karargahına yapılan saldırıya kadar birebir aynıdı. ondan sonrasında manga'dan ayrılıp, kendi çizgisinde gitti.

Butterfly Effect

Sisteme Gözat

7 Mart 2008; 21:23:08 

Mangayı okumak yerine uygun linklerden ovayı izlemye kadar verdim.Elimde linkler var ama hepsi emule.torrent ten pek bi farkı olur mu sizce?

Mikhail Bakunin

7 Mart 2008; 21:38:35 

quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Mangayı okumak yerine uygun linklerden ovayı izlemye kadar verdim.Elimde linkler var ama hepsi emule.torrent ten pek bi farkı olur mu sizce?

Emule ve Torrent iyi bir download'cunun bilgisayarında olması gereken demiş başlardır... İkisi de istikrarlı birer download programlarıdır, ayarları uygun olduğu taktirde... ( En azından şu an için en iyi programlar, daha iyisi çıkarsa onu kullanırım )

Program türü olarak utorrent ve emule xtreme yüklemeni tavsiye ederim, ayrıntılı bilgi ve ayarları için <=BU FORUMU=> kullanabilirsin...

Başkaları alınmasın ama internet sitelerinden direk indirmek bana işkence gibi ve saçma geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 7 Mart 2008; 21:40:21 >

Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD
1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD
***LOGITECH Z-5500 Watt 505 RMS***
"Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...."
(Almõra)
Butterfly Effect

Sisteme Gözat

8 Mart 2008; 12:41:48 

@mika

Sorma ya.Hele o rapid çılgınlığı yok mu

Emule Xtreme hakkında bilgi edindikten sonra ovaları indirmeye başlıycam.

Burdan mtv ye anime geceleri için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butterfly Effect -- 8 Mart 2008; 12:43:24 >

LiesOfFear

Sisteme Gözat

9 Mart 2008; 13:35:00 

ben imzanda yazanları etik olmucagı için koymadım effect
çok iyi bir imza yaptım ama baktım etik olmaz diye yazmadım bence o resmi degiştir daha iyileri var

Hayat Biter Opera Aşkı Bitmez
badblood1903

9 Mart 2008; 17:50:16 

son bölüm ne fenaymış öyle yav (salı günki) integranın göğüslerini görmüş olduk babam falan da izliyodu bi baktım göğüslerini falan yalamaya başladı babam bu lo dedi

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Arukard

10 Mart 2008; 14:30:50 

Çok kral ve surukleyıcı 13 bolumune ızledım zaten Arucard RULZ!!!Tutmaması yazık...

"Sorgulanmamış bir hayat, yaşanmaya değer değildir." -Sokrates
"Kimilerinin gerçekten özgur olabilmesi için ötekilerin köle olması gerekir" -Aristoteles
dombilibili

10 Mart 2008; 14:39:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Çok kral ve surukleyıcı 13 bolumune ızledım zaten Arucard RULZ!!!Tutmaması yazık...

ismi arucard değil alucard bunun dışında hellsing için tutmamış anime denemez 13 bölümlük animeler tutmadığı için değil öyle planlandığı için 13 bölümde kalmıştır

Anime Fan Club
Anime Listem
http://myanimelist.net/animelist/dombilibili
Zapci

14 Mart 2008; 13:52:55 

13. bölümde finaldeki müziğin adı nedir? Nereden bulabilirim?

Çok hoşuma gitti

radyasyo_N

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Mart 2008; 16:03:19 

quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

ismi arucard değil alucard bunun dışında hellsing için tutmamış anime denemez 13 bölümlük animeler tutmadığı için değil öyle planlandığı için 13 bölümde kalmıştır

Japonca da 'L' olmadığı için Arucard diye geçer, Japonca'sını izlediysen ve dikkat ettiysen de görmüşsündür

LORDFURKAN

Sisteme Gözat