Şimdi Ara

PUBG MOBILE Türkiye Ulusal Kupası’nın sahibi Digital Athletics oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
     
         16 farklı takımın mücadele ettiği 2022 PUBG MOBILE Türkiye Ulusal Kupası’nda (PMNC) kazanan takım Digital Athletics oldu. Infinix sponsorluğunda, Başakşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuvanın ilk 8 takımı bir üst lige yükselirken başarılı olan takımların aldığı ödüllerin toplam tutarı 500 bin TL’yi buldu.
     
         Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE, global arenada olduğu gibi yerel takımların mücadele ettiği ülkelerde de çeşitli turnuvalar düzenliyor. Bu doğrultuda Infinix sponsorluğunda hayata geçirilen PUBG MOBILE Türkiye Ulusal Kupası’nın (PMNC) Büyük Finalleri de geçtiğimiz hafta İstanbul’da, Başakşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
     
         16 farklı takımın mücadele ettiği ve büyük heyecana sahne olan PMNC Türkiye’nin finallerinde Digital Athletics, 155 puan toplayarak turnuvanın kazananı oldu. İki gün süren mücadelelerde geriden gelerek şampiyon olan Digital Athletics, büyük ödül olan 150 bin TL’yi de kasasına koydu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.