Şimdi öyle kararsız öyle masumum ki. Ne yapıp ne yapmadığımı sorguluyorum. İçimde tuhaf bir cahillik, kendini henüz bulamamanın rahatlığı, tarihsizim sanki, hiç birşeyim.. “Sonra” kavramım intahar ediyor, öncelerin canı ceheneme.. Kaybolmuş bir anahtar, kovalanmayan bir firari gibiyim. Konuş deseler dile gelmem, düş olsam düşemem hayatın içine.. Saçlarımdaki parmak izleri kayıp, sözcüklerim çaresiz, anlatışlarım vicdansız bir de.. Görebilse birileri.. Cömert geceler hala karanlık bak. Dudaklarımda sistem dışı bir hüzün, az sonra hıçkırıklara boğulanacağımın ıspatı. Yanmış bir apartman yıkıntısı, yada terkedilmiş bir kasaba ıssızlığındayım belli belirsiz..
yani diyosunuzki overclock için sıcaklık düşük olmalı düşük değilse düşürülmeli. 350W psu var,airduck,hem işlemci hem ekrankartı hemde pc arkasında fan var. pc ile beraber gelen. everestle açıyorum bakıyorum sıcaklıklar tavan gibi bişey. aşağıya resmini koydum.
hiçbirşey yapmazken olan sıcaklıklar bunlar.dün 60ı buldu cpu çok sıcaktı hava ama yinede yüksek geldi bana. kasa üstüne 2 delikmi açsam ne yapsam bilemiyom.
merhaba arkadaşlar p4 işlemcim var. ancak bunu biostan hızlandıramıyorum.o bölümü göremedim çünkü. anakartın desteklememesi gibi bir durum olabilirmi sizce?
birde bu işlemcileri ekran kartı gibi windows üzerinden hızlandırabileceğimiz bir program varmıdır? ben cpu-z veya everest gibi programları açınca pc nedense kitleniyo.
Arkadaşlar 1 aydır topic açarım kimse doğru dürüst cevap vermemiş/verememiştir.
AMD 6000 kullanısıyım. overclock hiç uygulamadım ve değerleri 200x15 ile 3014.1 mhz alıyorum. ramlarım 2 adet 1024 667 kingston ve 1.4 voltaj ile çalışan cpu mun voltajını artırmak için bios tan yer bulamadım.
sizce çarpanı kaç ayarlamam lazım ve şu voltajı nerden yükseltebilirim. voltaj kaç veriyim ?