arkadaslar ben bu ati tooldan bisey anlamadim bi yardim..find max core diyorum 20 dk boyunca 3 boyutlu küp dönüyor hala bisey yok..ne kadar uzun sürer bu islem..birde fan ayarı ve ısı göstergesi yokmu bu son sürümde...
abi amd athlon 3500+ kullanıyorum (am2) soketli 1 gb dual 533 mhz ram var peki 2.2 ghz şu an yani overlock suz overlock yapınca ne kadar olur birde overlok yapmaya korkuom duyduuma gore en ufak yanlıs bişeyde tamamen herşey yanarmıs birde yazını tam okuyamadım ama overlock için 400w+ bir guc kaynaı lasım
hilfinger cıısss abi bu işler cıısss ugraşma bu işlerle, mis gibi bi işlemcin ve donanımın var, ne yapacan bu işleri yav, haaa siteminin kaldırmadığı bi şey vardır tamam o zaman bi oc ile yakalarsın rahatlarsın ama oc pis bir iştir, uyuşturucu gibi, bi bulaşırsan kurtulaman, en iyisi heç bulaşma. bu mesajı dalga geçmek için yazmadım gerçekten böyle düşünüyom, biz yandık dostlar yanmasın.
evet abi teşekurler ilk defa yukledim dun basardım az bi kasdım gercekdende cok kolay 1011 di 1012 yaptım birde bu boardun 1014 u var bir üts versiyonu şimdi o programdan 1014 yukledimmi 1012 gecmek için dos ortamını kullanmak lazımmıs 1012 senin tercih ettigin sürüm bende yukledim güzel geldi acaba 1014 nasıldır bilgin varmı ? Şimdiden teşekurler
1012 iyidir.Eğer bir sorun yoksa bios update gereksiz bir işlemdir.Yeni bir işlemci almışsındır bios bu işlemciyi tanımıyordur o zaman gerekebilir.Zaten 1012 gayet iyi çalışan performanslı bir biosdur.Bence elleme kalsın.
Overclock yapmak gerçekten çok mantıksız bir olay. Hiç bir varlık ve hiç bir alet, makina vb. gibi hiç bir şey kendi performansından daha üstün, daha verimli, daha düzenli çalışamaz. Bunun heleki bilgisayar gibi üstün özelliklere sahip bir makinadan beklemek bence çok aptalca bişey. CPU' nun kendi performansından daha fazlasını beklemek CPU ve CPU' nun bağlı olduğu Mainboard ve Mainbord' a bağlı donanım birimlerine zarar verecektir. Bu ilkinde yada ikincisinde olmasa bile bu elinde sonunda gerçekleşecektir. Bence kişiler kendi performanslarını artırmak istiyorlarsa yeni donanım birimleri alarak bunu gerçekleştirebilirler. Bu gerçekten akla mantığa sığmayacak bişey. Madalyon 2 taraflıdır. her güzel olayın, güzel avantajların birde madalyonun öbür yüzende dezavantajları olacaktır. Bu bu Overclock' ta dezavantajları yaşamak bence kaçınılmaz.
Bence bu Overclock işlemini deneme amaçlı bile olsa kimsenin yapmamasını isterim. Gerçi yine herkez kendisi bilir ama zamanın geriye döndürülemeyeceğini belki o zmana anlayabilirsiniz.