Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: OVERCLOCK NEDIR-NASIL YAPILIR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Cevap: OVERCLOCK NEDIR-NASIL YAPILIR Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mersan0

6 Kasım 2006; 12:23:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hangisinde kasmadan daha fazla puan alıyorsan o daha iyidir, dene bakalım.

Hoşgeldin Ey Sevgili, En Sevgili...

pyschoo

14 Kasım 2006; 23:41:32 

abi valla yazınız çok eskı ama yınede sayenızde öğrendım o.c bu siteye girmeden önce bilmezdım teşekkürler yenıden

tcoalngsau

21 Kasım 2006; 1:33:17 

arkadaslar ben bu ati tooldan bisey anlamadim bi yardim..find max core diyorum 20 dk boyunca 3 boyutlu küp dönüyor hala bisey yok..ne kadar uzun sürer bu islem..birde fan ayarı ve ısı göstergesi yokmu bu son sürümde...

dijital dünya vazgeçilmez..
hilfiger

22 Kasım 2006; 10:07:40 

abi amd athlon 3500+ kullanıyorum (am2) soketli 1 gb dual 533 mhz ram
var peki 2.2 ghz şu an yani overlock suz overlock yapınca ne kadar olur birde overlok yapmaya korkuom duyduuma gore en ufak yanlıs bişeyde tamamen herşey yanarmıs birde yazını tam okuyamadım ama overlock için 400w+ bir guc kaynaı lasım

mersan0

22 Kasım 2006; 10:18:09 

hilfinger cıısss abi bu işler cıısss ugraşma bu işlerle, mis gibi bi işlemcin ve donanımın var, ne yapacan bu işleri yav, haaa siteminin kaldırmadığı bi şey vardır tamam o zaman bi oc ile yakalarsın rahatlarsın ama oc pis bir iştir, uyuşturucu gibi, bi bulaşırsan kurtulaman, en iyisi heç bulaşma. bu mesajı dalga geçmek için yazmadım gerçekten böyle düşünüyom, biz yandık dostlar yanmasın.

Hoşgeldin Ey Sevgili, En Sevgili...

KaNKaS

24 Kasım 2006; 0:09:57 

Merhabalar herkeze sivil kardes bios u nasıl ugrate edebilirim asus porgramıyla bilgivarmı şimdiden teşekurler aynı board kullanıyoruz :)

...Bilgi paylaşınca güzeldir...
AMD 3000@2685mhz Asus A8N Slı Geforce 6600 gtı Slı Kingston hyperx khx3200/1gb 200@244.1mhz 160gb hdd 19inç hundayı flat creative audigy zs 7+1 creative insperie 7+1 hop 16xcombo DvD rW feel kasa Razer Diamondback 1600dpı mouse
sivil

24 Kasım 2006; 15:33:24 

quote:

Orjinalden alıntı: KaNKaS

Merhabalar herkeze sivil kardes bios u nasıl ugrate edebilirim asus porgramıyla bilgivarmı şimdiden teşekurler aynı board kullanıyoruz :)

board cd sinde asus update diye bir program var onu kur,gerisi çok kolay.

OVERCLOCK İLE İLGİLİ ÖZEL MESAJ VE MAİL ATMAYINIZ OKUMUYORUM
KaNKaS

24 Kasım 2006; 18:36:22 

evet abi teşekurler ilk defa yukledim dun basardım az bi kasdım gercekdende cok kolay 1011 di 1012 yaptım birde bu boardun 1014 u var bir üts versiyonu şimdi o programdan 1014 yukledimmi 1012 gecmek için dos ortamını kullanmak lazımmıs 1012 senin tercih ettigin sürüm bende yukledim güzel geldi acaba 1014 nasıldır bilgin varmı ? Şimdiden teşekurler

AMD 3000@2685mhz Asus A8N Slı Geforce 6600 gtı Slı Kingston hyperx khx3200/1gb 200@244.1mhz 160gb hdd 19inç hundayı flat creative audigy zs 7+1 creative insperie 7+1 hop 16xcombo DvD rW feel kasa Razer Diamondback 1600dpı mouse
sivil

24 Kasım 2006; 23:16:03 

1012 iyidir.Eğer bir sorun yoksa bios update gereksiz bir işlemdir.Yeni bir işlemci almışsındır bios bu işlemciyi tanımıyordur o zaman gerekebilir.Zaten 1012 gayet iyi çalışan performanslı bir biosdur.Bence elleme kalsın.

OVERCLOCK İLE İLGİLİ ÖZEL MESAJ VE MAİL ATMAYINIZ OKUMUYORUM
KaNKaS

25 Kasım 2006; 14:16:25 

tekrar tekrar teşekur ederim saolasın herşey için

denizdelisi

26 Kasım 2006; 19:09:23 

REKLAMLAR GİDİPTE OKUYAMIYORUM. REKLAMSIZ İÇİN TIKLATIN A BASSAMDA GİTMİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizdelisi -- 26 Kasım 2006; 19:10:24 >

/│\
/ \
myaxis

1 Aralık 2006; 18:33:50 

Overclock yapmak gerçekten çok mantıksız bir olay. Hiç bir varlık ve hiç bir alet, makina vb. gibi hiç bir şey kendi performansından daha üstün, daha verimli, daha düzenli çalışamaz. Bunun heleki bilgisayar gibi üstün özelliklere sahip bir makinadan beklemek bence çok aptalca bişey. CPU' nun kendi performansından daha fazlasını beklemek CPU ve CPU' nun bağlı olduğu Mainboard ve Mainbord' a bağlı donanım birimlerine zarar verecektir. Bu ilkinde yada ikincisinde olmasa bile bu elinde sonunda gerçekleşecektir. Bence kişiler kendi performanslarını artırmak istiyorlarsa yeni donanım birimleri alarak bunu gerçekleştirebilirler. Bu gerçekten akla mantığa sığmayacak bişey. Madalyon 2 taraflıdır. her güzel olayın, güzel avantajların birde madalyonun öbür yüzende dezavantajları olacaktır. Bu bu Overclock' ta dezavantajları yaşamak bence kaçınılmaz.

myaxis

1 Aralık 2006; 18:41:46 

Bence bu Overclock işlemini deneme amaçlı bile olsa kimsenin yapmamasını isterim. Gerçi yine herkez kendisi bilir ama zamanın geriye döndürülemeyeceğini belki o zmana anlayabilirsiniz.

Taneraga

4 Aralık 2006; 11:09:19 

bu overclok işini bende yaptım 633 mhz den 713 e çıkardım bi sorun çıkarmı arkadaşlar

ASUSP5VD2-VM--�NTEL 3.0 8MB L2 CACHE CPU--2X1GB 677 MHZ 2GB RAM--POWERCOLOR 512 MB ATIHD2600PRO G.CARD---80 GB 7200RPM WEST..HDD--AOPEN 350W--ASUS DVD-CD.R---4�N1 D.Card R.----- Yeter Bu Kadar :)
mersan0