Şimdi Ara

Bilim Kurgu RPG Honkai: Star Rail, Kapalı Beta Testi 10 Şubat'ta Başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Geliştirici, sıra tabanlı bilim kurgu RPG Honkai: Star Rail için son kapalı beta testini 10 Şubat'ta PC, iOS ve Android için yayınlayacağını duyurdu. Kayıtlar artık oyunun resmi web sitesinde mevcut.
     
    Son kapalı betada oyuncular, Herta Uzay İstasyonu'ndaki hikayenin kökenini deneyimleyebilecek. Ardından kendine özgü kültür ve manzaraya sahip iki büyük varış noktası olan Jarilo-VI ve Xianzhou Luofu'yu keşfederek galaksiye yelken açabilecekler.
    Honkai: Star Rail, keşfedilmemiş geniş dünyalara doğru bir yolculuk içeren yepyeni bir uzay fantezi RPG oyunudur. Oyun, sezgisel bir sıra tabanlı dövüş sistemi, labirent keşifleri içeren büyük haritalar, bulmaca çözme oyunu ve birlikte tüm evrende yankılanan, sürprizler ve ödüllendirici deneyimlerle dolu yıldızlararası bir melodi oluşturan sürükleyici hikayeler içeriyor!
     
    Bu evrende, bir tür ilkel güç kullanarak sonsuz dünyalar arasında özgürce seyahat edebilen evrensel ilkelerin enkarnasyonları [Aeons] var. Galaksi, benzersiz manzaralara ve hikayelere sahip çeşitli dünyalarla doludur; evrende dolaşan [Aeons] kendi inançlarını sürdürüyor [Stellaron], [Trailblaze] ruhunu miras aldığını iddia eden bir grup yolcuyla Astral Ekspres'te bir yolculuğa çıkar. Birlikte evrenin krallıklarını keşfetmek için [Aeons] izlerini takip edecekler.
     
    Duyuru Videosu
     
     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.