Şimdi Ara

PS VR2 için Çıkış Yapacak The Dark Pictures: Switchback VR Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Supermassive Games tarafından oyunculara sunulacak olan The Dark Pictures: Switchback VR, daha önce planlanan 22 Şubat çıkış tarihinden 16 Mart'a ertelendi. Oyun PlayStation VR2 için mevcut olacak.
     
    Erteleme hakkında ekip bir gönderi yayınladı
     
     
     
    Supermassive Games, oyunun ertelenmesine ilişkin bir gönderi yayınladı. Bu gönderide şu ifadeler yer alıyor: "The Dark Pictures: Switchback VR, bugüne kadarki en iddialı sanal gerçeklik projesi olarak karşınıza çıkıyor. Oyuncular, The Dark Pictures serisine dayanan bu VR oyununda beş farklı dünyaya gidebilecek. 
     
    Yeni PlayStation VR2 oyununu ilk olarak sanal başlığın çıkışına denk getirmek istedik. Her zaman amacımız da buydu. Ancak aynı zamanda bizim için çok önemli bir husus daha var. O da olan siz oyunculara en iyi deneyimi sunmak. Bu oyunda temel amacımız sizlere yeni nesil sanal başlık ile mümkün olan en ürkütücü deneyimi yaşatmak. Bu sebeple oyunu daha iyi hale getirmek ve son düzeltmeleri yapmak için 16 Mart 2023'e erteledik.
     
    Sabrınız için teşekkür ederiz. Bu bizim için gerçekten dünyalara bedel.. Oyun hakkında daha fazla bilgi vermek ve yeni oyun özelliklerini duyurmak için sabırsızlanıyoruz!"




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.