Şimdi Ara

Forspoken Yarın Çıkış Yapacak: Peki Sizin Bu Oyundan Beklentiniz Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Luminous Productions tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak olan açık dünya aksiyon macera oyunu Forspoken, 24 Ocak'ta yani yarın çıkış yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz süreçte oyun için birçok fragman, oynanış videosu yayınlandı ve biz de bu yayınlanan detaylar - görüntüler sayesinde bilgi sahibi olduk. Yine bu süre zarfında oyunun kısa bir demosu sunuldu bunun yanı sıra eleştirilerin odak noktası olduğu PC sistem gereksinimleri açıklandı. 
     
    Oyun hakkında oyuncular genel olarak ne düşünüyor? 
     
     
     
    Bugüne kadar hem yayınlanan görüntüler kapsamında hem de oyunun demo sürümünü oynayan ve deneyimleyen oyuncular oynanışın pek zevk vermediğini bunun yanı sıra grafiklerin de pek dikkat çekici olmadığından bahsetti. Bunun yanı sıra açıklanan PC sistem gereksinimlerine göre optimizasyon sorunlarının olacağını ve oyunun ilk çıkışıyla beraber eleştiri yağmuruna tutulacağını belirten oyuncular ve topluluklar da mevcut. Belirtilen olumsuz yorumlar haricinde beklentiyi yüksek tutan oyuncu grupları da var. Bu gruplar da oyunun dövüş sisteminin, parkur elementlerinin ve düşman çeşitliliğinin gayet iyi olduğunu - olacağını belirtiyor.
     
    Oyunun çıkışına çok az bir süre kala peki sizin bu oyundan beklentiniz nedir? Yayınlanmadan önce çeşitli eleştirilere maruz kalan Forspoken, Square Enix için ilaç niteliğinde olacak mı? (Geçtiğimiz günlerde Square Enix, Marvel's Avengers'ın desteğinin 30 Eylül'de sonlanacağını açıklamıştı).
     
    Forspoken, 24 Ocak tarihinde (yarın) PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacak. 








  • Demosunu bile oynamaya tahammül edemedim.Bu tarz oyunları sevmiyorum galiba.Ama o kadar reklamı yapıldı ki umarım sonu fiyasko olmaz.
  • Square Enix oyunları patır patır patlıyor maşallah. Satın alanlara geçmiş olsun. Bunlar Ubisoft’a rakip çıktılar iyice. Oyun bomboş rezalet.
  • Gamespot 5/10 IGN US 6/10 ... patladı.. Demo çok kötüydü.. Belliydi böyle olacağı. İnceleme puanlarının haberini girersiniz. Hiç olmazsa milletin cebinden boşu boşuna o kadar para çıkmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 23 Ocak 2023; 21:56:19 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun korkunç kötü ya.Square Enix halkımızı bir kez daha şaşırtmadı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

    Gamespot 5/10 IGN US 6/10 ... patladı.. Demo çok kötüydü.. Belliydi böyle olacağı. İnceleme puanlarının haberini girersiniz. Hiç olmazsa milletin cebinden boşu boşuna o kadar para çıkmaz.


    bu bahsettiğiniz yerler oyunun patladığıyla ilgili referans olamazlar. oyun harbiden patlamış olabilir ondan bahsetmiyorum.
  • Gamespot un 5 verdigi hele ign gibi kotu oyunlari bile sisiren sitenin 6 verdigi oyundan hayir gelmez zaten. Demosundan belliydi bu puanlari alacagi. Evet oyun patladi diyebiliriz tabi beklentisi olanlar icin. Benim zaten bir beklentim yoktu bu oyundan.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Asıl soru bu oyun neden bu kadar önemli bir oyun gibi gösteriliyor? Editör bu oyunun fanı falan mı? Editörden başka bu oyunu bekleyen, merak eden yok sanırım.
  • oyunun çıkmasının en güzel yanı Dead Space Remake çıkışına3 gün kalmasını hatırlatması

  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Metacritic PS5 68/100 ( 62 incelemenin ortalaması ).. bu yeter sanırım.

  • Oyun bundan 20 yıl öncesinde çıksaydı ve grafikleride 20 yıl öncesi grafikleri olsaydı yinede beğenilirdi, peki şimdi neden beğenilmedi çünkü oyuncu kitlesi yani bizler son 10 yıl içerisinde öyle oyunlarla tanıştıkki bizi adeta içine çeken müthiş yapımlarla tanıştık, doğal olarak bizler çıtayı çok yükselttik son 10 yıl içerisinde çıkan oyunlardan dolayı, hâliyle bu tarz oyunlar artık bize hitap etmiyor ve bende malesef oyunu hiç beğenmedim.
  • Bu oyundan sıfır beklentim var. O yüzden bir deneyeceğim. Belki beklentimin düşük olmasından kaynaklı beni çekebilecek bir özelliği olur. Videolarına bile doğru dürüst bakmadım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sıradan bir oyun olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp...

    İyi ki Tomb Raider ve Deus Ex gibi ip'ler kurtuldu şu firmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.