Şimdi Ara

Boks Oyunu Undisputed, 31 Ocak'ta Erken Erişim Olarak Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
27
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yayıncı PLAION ve geliştirici Steel City Interactive, boks - spor oyunu Undisputed'ın 31 Ocak'ta Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanacağını duyurdu. Oyunun erken erişim sürümü hem çevrimiçi hem de çevrimdışı modları, 50'den fazla boksörden oluşan karakter kadrosunu ve aralarından seçim yapabileceğiniz yedi arenayı içerisinde barındıracak.

Erken erişim sürümünde yeni özellikler de oyuna dahil edilecek 

Undisputed'ın erken erişim sürümü oyuncu geri bildirimleriyle şekillenecek ve tam sürümde yer alacak içerikler bu süreçte oyuna dahil edilecek. Oyunun diğer özellikleri yani kariyer modu, boksör yaratma araçları, yeni boksörler, yeni arenalar, yeni modlar ve özellikler Erken Erişim sürümü boyunca tanıtılacak ve dahil edilecek.

Undisputed, ilgi çekici görselliğiyle ön plana çıkmayı hedefliyor. Bunun yanı sıra karakter animasyonları, dövüş mekanikleri ve derin strateji unsurlarını da içerisinde barındırıyor. 60'ın üzerinde farklı yumruk türünün yer alacağı bu oyunda hakem ve yorumcuların seslendirmeleri de bulunacak. Oyundaki amacımız ise boks dünyasına adımızı altın harflerle yazdırmak olacak.

Undisputed erken erişim fragmanı 

• Çok uzun zamandır bir boks oyunu görmemiştim. Kalitelisini en son Ps2 döneminde oynadım sanırım. Nedense Boks oyunu yapmıyor büyük firmalar. Günümüz grafik teknolojisi ile iyi animasyonlara sahip bir boks oyunu yapılsa çok iyi olur bunu yıllardır düşünürüm. Bakalım bu bağımsız geliştirici bunu başarabilecek mi.
  • Uzun zamandır takip ediyorum, umarım hayal kırıklığına uğratmaz.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Fight night round 3 gibi birsey gelse keske. Ea skate i geri getirirken fight night ida tekrar bir dusunse keske.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sh4dy_081991

Fight night round 3 gibi birsey gelse keske. Ea skate i geri getirirken fight night ida tekrar bir dusunse keske.

Kanka 4'ü ya da Fight Night Champion'ı oyna kat kat ve kat daha iyi 3'ten. Buradan Isaac Frost'u nefretle anıyorum..
  • PC'ye UFC gibi MMA kafes dövüşü gelse on numara olurdu ama kafes dövüşü yoksa boks'ta olur :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.