Şimdi Ara

S.t.a.l.k.e.r. oyunun 7 farklı sonu açıklamalı SPOİLER İÇERİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet oyunu bitirdim we çoğu bitiren gibi bnm adamda zenginliği diledi we öldü die biraz araştırdım we bütün sonların nasıl olduunu buldum alıntıdır...

Oyunu herhengi bir sonla bitirenlere diğer sonları açıklamak amacıyla yazıyorum.
    7 Farklı sonun filmlerini koyarak açıklayacağım.
    oyunu bitirmeyenlerin daha fazla okumasını tavsiye etmem.
    ilk önce kendiniz bu 7 farlı sondan biriyle bitirin geri kalan 6 sını burdan öğrenebilirsiniz.

filmlerin adresi:
    http://www.halflife2.net/forums/showthread.php?t=122187
    bu sitedeki sıraya göre oyunun farklı sonralını açıklayacağım.

bu sonlardan tahmin edebileceğiniz gibi sadece 1 tanesi iyi bir son
    diğer 5 tanesi kötü, 1 taneside aptal bir son.

guide'la görüşmez, doktoru bulmaz ve pripyattaki otel odasındaki şifre çözücüyü bulmazsanız 5 kötü sondan birine mahkum olursunuz, baştan söylemek lazım.

7 faklı sonun açıklaması:

1- 1000 puandan fazla alıp, paranız oyun bitiminde 50.000'in altında olursa "wish granter"ı bulduğunuzda "zone'un yok olmasını diliyorum" diye bir dilek diliyorsunuz ve...
    (filmi izleyin)
    "wish granter" gözleriniz kör ederek bu dileğinizi gerçekleştiriyor.

2- oyunu oynayanların çoğu şifreli kapıya doğru gitmeyip "wish granter" a doğru giderse bu sonu görcektir sanırım. paranız 50.000 den fazlaysa, zengin olmak istiyorum diyorsunuz ve
    (filmi izleyin)
    zengin olduğunuzu zannederek enkaz altında kalıyorsunuz.

3-duty lideri ve freedom liderini öldürüseniz, yani herkezi kendinize düşman ederseniz, dünyayı yönetmek istiyorum diye bir dilekte buluyorsunuz, "wish granter" güzel bir cevap veriyor size...

4- puanını 1000 altında olmalı, bu sonu görmek için görevler yapılmadan mümkün olduğunca az adam öldürerek "wish granter" a gitmelisiniz,
    dileğiniz ise "insanların mayası bozulmuş, ademoğulları sürekli kontrol edilmeli" oluyor. (gerilimli bir havada bitiyor ama ölüyoz mu kalıyoz mu anlam veremedim).

5-eğer yukardaki durumlardan biri olmazsa ölümsüzlük diliyorsunuz.

bunlar dilek dilediğiniz kötü sonlardı.

ilk önce aptal son olan 7. sonu anlatıyorum;
    monolithin sırrını öğrenmek isterseniz kısaca açıklıyorum, bu amcalar iyonosferi kullanarak insanlardan öfkeyi, açgözlülüğü yani kötülüğü silmeyi amaçlayar bir proje başlatmışlar(C-Consciousness), kimse bulaşmasın diye de kendilerine mekan olarak ölü şehir Chernobili seçmişler. Brain Scorcher gibi cihazlarlada yanlarına ulaşılmasını engellemişler. sonuçta proje istedikleri gibi olmamış. Zaten ingilizce biliyorsanız kim olduğunuz doktor sizle konuşurken çözceksiniz. monolithin sırrındaki amca'da size zone da ki amacının ne olduğunu açıklayacak. sonuçta bi sürü muhabbetten sonra karşınıza 2 seçenek çıkacak, projeye katılmak yada katılmamak. projeye katılırsanız 7. aptal sonun filmini izleyebilirsiniz.

6. ve Gerçek son.
    insanları kandıramam diyerek projeye katılmıyorsunuz ve chernobilin arka bahçesine çıkıyorsunuz(geri dönsenizde kapı kilitli), burda bölgeden bölgeye ışınlanarak ve oyundaki en sağlam çatışmalara girerek C-Consciousness projesini matrixvari tüplerden yöneten adamları buluyorsunuz ve projeyi bitiriyorsunuz.

• 6 cı son görebilseydim cok iyi acıklamişsın
  • BilgiLer için teşekkürler
  • saolun arkadaşlar bişey deil bu topiciği buraya açtım çünkü bikaç kişi oyun çok kısa die oyunu yerden yere wuruo aslında oyunun ne kadar detaylı we uzun olduunu burdanda görebilioruz
  • olm mami harbi güzel açıklamışsın sen de bu oyunun piskopatı oldun aq
    ben nedense bu oyunu pek beğenemedim, gerçi grafikleri fln süper hiç de kasmıyo full grafiklerde ama şu konuşma sırasında cümle seçme olayı çok bayıyo, bir de mouse her konuşma sırasında teee köşelere kaçıyor 5 saat bekle gez dolaş
    silent hill kurgusuyla hlyi birleştirmeye çalışmışlar ama pek yakışmamış
  • ben zengin olmak isteyip öldüğü sola bitirmiştim araya sınavlar girincede oteki sonlarla ugrasmadım ama inş su yaz donemi oyuna bastan baslayım en fantastik olan 7. sonla bitirebilcem:D
  • Şu oyunu bir alamadım ekran kartım yetmiyor.
  • hocam 4. sonda ne oluyo ya hiçnişey anlaamdım
  • walla onu bnde çözemedim
    quote:

Orjinalden alıntı: therrack

hocam 4. sonda ne oluyo ya hiçnişey anlaamdım
  • Teşekkürler
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: therrack

hocam 4. sonda ne oluyo ya hiçnişey anlaamdım

Benim anladığım bütün insanları evreni yok ediyor. bizde kalıyoz öyle sap gibi tek başımıza
  • Pek de sonunu merak ederek bitirmedim oyunu ama demek ki zengin olayım demişim bizide enkaz çarpmıştı

Açıklama için sağol
  • ewet arkadaşlar zamanında açmıştım pek raabet görmemişti şimdi stalker topiğinde gezerken gördüm oyunun sonunu merak edenler wardı burdan okusunlar
  • İyide strelok kim? Strelok u öldürsek başka bi son görümüyüz? Yoksa streolok benmiyim? Yoksa doktorun adımı? Yoksa Doktorun yanındaki mutant köpekmi?
  • @Celduin kardeş oyunu bitirdiğin halde hâlâ farkına varamadınmı? walla ben vasat ingilizcemle bile strelok muhabbetini çözmüştüm, anladığımdada harbi kopmuştum yaw, düşünsenize hangi oyunda ana questi yapamadığınız halde oyun bitirebildiniz bugüne kadar? benim aklıma gelen bi oyun yok walla gerçi gizli labaratuarda çıkan matrixteki anahtarcıya benziyen o bilimadamının konuşmalarında alt yazı çıkmadığından "iyonosfer" ve "C-Consciousness" dalgalarını tam çakamamıştım, o sebeple açıklamalarından dolayı @breakercobra sana teşekkürü bir borç biliyorum dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 6 Ekim 2007; 1:47:54 >
  • breakercobra su hikayesini tam anlatsana.doktor muhabbeti,biz kimiz fln.o gördügümüz hayaller neydi?
  • bide 7. son daki köpekli adam kim?
  • oyunu oynayasım geldi walla
  • ben bütün sonlarda bitirdim, benim esas görmek istediğim şekil strelok la teke tek kapışmaktı ama oyunun sonunda strelok un marked one olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradığımı söylemeliyim :) ama hikayeyi ve karakterlerin bağlatısını biri açıklarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.