Bildirim
UPS ve modem
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorun kesinti sırasında modeminizin adaptörünün kesintiyi modeme algılattırması, bunda ups in kesintiyi yakalama gecikmeside etkili.
yapabilecekleriniz
1- ups i değiştirebilirsiniz.
bu tam bir ççzüm olmayabilir. yeni gelen ups bile kesinti yaratacaktır. modeminiz yine kesinti yapabilir. işiniz biraz şans işi.
2- modem adaptörünü değitirebilirsiniz. aynı voltaj, güç , soket (+ - yönü) özelliklerine sahip çıkışı kesintileri hissettirmeyecek şekilde olan bir adaptör ile.
3- elektronikçi bir arkadaştan yardım isteyip mevcut modem adaptörü çıkışına kesintilerdeki boşlukları kapayacak şekilde kondansatör ilavesi yapmasını isteyebilirsiniz._____________________________ -D-i-g-i-t-a-l-l-i-e-n-
Evinize işinize UPS veya KGK mı alacaksınız? O zaman burayı okuyup bilgilenmeden almayın!
(Emekli UPS-KGK Tasarımcısı)
Özel mesajlara cevap veremiyorum ... -
sayın Alperian teşekkürler
siz bu işi biliyorsunuz
UPS yi geri verdim
onun yerine forumda bahsedilen Powersonic UPS deneyeceğim
teşekkürler -
Powersonic 600VA ile sorun çözülmüştür
intel D925 + 17 LCD Sony + modem+hub
elektirik dalgalanmalarında modem reset atmıyor
her şey için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler