Bildirim
Dremel Uçları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
eline sağlık güzel bir bilgi -
Çok saol kardeşim.Bende bilmiyodum dremel nedir ne değildir.Çok iyi oldu bu paylaşımın.Belki bi çok kişi bilmiyodu ama bi teşekkür bile edilmemiş. -
resimler için teşekkürler çok faydalı olmuş. ama bu uçlar çok pahalı daha ucuzları farklı markaların var mı ? -
Ucuz markasız olanlardan almayın tavsiye etmem kağıt gibiler.
Dremel 409 numaralı kesme diski incedir ilk kullanırken 1-2 tane kırabilirsiniz ama alışırsınız ucuzdur 36 adedi 12 lira olması lazım. -
Evet haklısınız diskler falan çok dandik benim aradığım ahşap kanal açma uçları. Aslında aklımda söyle bir fikir var sap çapı 6mm olan uclardan alıp tornacıda onu 3.2mm yaptırsam olur mu? -
eline sağlık -
Hocam cok isime yaricak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha önce çok kullandım kuyumcu atölyesinde çalıştığımdan dolayı bunlarla çok içli dışlı oluyoruz uygun fiyata satan yerleri söyleyebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Skreyper
daha önce çok kullandım kuyumcu atölyesinde çalıştığımdan dolayı bunlarla çok içli dışlı oluyoruz uygun fiyata satan yerleri söyleyebilirim.
lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: utkuduman
quote:
Orijinalden alıntı: Skreyper
daha önce çok kullandım kuyumcu atölyesinde çalıştığımdan dolayı bunlarla çok içli dışlı oluyoruz uygun fiyata satan yerleri söyleyebilirim.
lütfen
hocam şimdi beyazıttan sonra çemberli taş durağında iniyorsun fem dersanesini yan sokağı sirkeciye doğru giden tarafta sirkeci tarafına hemen ilk sağdan içeri giriyon sinema var sinema sağda kalıo solda bim var bimi geçiyon hemen sağda mavi renkli ön cepesi var görürsün zaten
-
Bir sorun var ben İzmir'deyim. -
oyma gravür işleri için dremel uçları çok pahalı bunların yerine diş depolarında satılan uçlardan alın tam uyumlu daha sağlam ve kat kat daha ucuz :)) -
-
Kestiğiniz malzeme laminantmı yoksa ağaç parkemi keserken kıvılcım çıkması ilginç. -
Tek Tek Sekme İle Uğraşmayın Diye tek tek resimleri aktardım
taşlama bileme
temizleme parlatma
kesme
zımparalama bantları
pensetler mandrenler diğer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 21 Ağustos 2012; 19:14:51 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ASiL35
Kestiğiniz malzeme laminantmı yoksa ağaç parkemi keserken kıvılcım çıkması ilginç.
kullandığım malzeme Laminant parke ilk ağızlamada gündüz almasada hafif loş ışıkta çok belli oluyor kıvılcımlar içeriğe daldımı kıvılcımlar kayboluyor 0.5cm kalınlığında tahta çıtaları çok güzel kesiyor ama lamınantın yüzeyi çok sert olduğu için ilk dalışta kesimde testereden eser miktarda parçalar kopuyor ve körelmeler başlıyor zaten daldımı ilerlemek de çok zor oluyor ve yanma başlıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X