Şimdi Ara

Dremel Uçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
5.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• eline sağlık güzel bir bilgi
  • Çok saol kardeşim.Bende bilmiyodum dremel nedir ne değildir.Çok iyi oldu bu paylaşımın.Belki bi çok kişi bilmiyodu ama bi teşekkür bile edilmemiş.
  • resimler için teşekkürler çok faydalı olmuş. ama bu uçlar çok pahalı daha ucuzları farklı markaların var mı ?
  • Ucuz markasız olanlardan almayın tavsiye etmem kağıt gibiler.

Dremel 409 numaralı kesme diski incedir ilk kullanırken 1-2 tane kırabilirsiniz ama alışırsınız ucuzdur 36 adedi 12 lira olması lazım.
  • Evet haklısınız diskler falan çok dandik benim aradığım ahşap kanal açma uçları. Aslında aklımda söyle bir fikir var sap çapı 6mm olan uclardan alıp tornacıda onu 3.2mm yaptırsam olur mu?
  • eline sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havya ucu havyaya girmiyor
    7 yıl önce açıldı
    Lehim havyası
    geçen yıl açıldı
    matkap kömürleri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cok isime yaricak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce çok kullandım kuyumcu atölyesinde çalıştığımdan dolayı bunlarla çok içli dışlı oluyoruz uygun fiyata satan yerleri söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skreyper

daha önce çok kullandım kuyumcu atölyesinde çalıştığımdan dolayı bunlarla çok içli dışlı oluyoruz uygun fiyata satan yerleri söyleyebilirim.

lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuduman

quote:

Orijinalden alıntı: Skreyper

daha önce çok kullandım kuyumcu atölyesinde çalıştığımdan dolayı bunlarla çok içli dışlı oluyoruz uygun fiyata satan yerleri söyleyebilirim.

lütfen

hocam şimdi beyazıttan sonra çemberli taş durağında iniyorsun fem dersanesini yan sokağı sirkeciye doğru giden tarafta sirkeci tarafına hemen ilk sağdan içeri giriyon sinema var sinema sağda kalıo solda bim var bimi geçiyon hemen sağda mavi renkli ön cepesi var görürsün zaten

• Bir sorun var ben İzmir'deyim.
  • oyma gravür işleri için dremel uçları çok pahalı bunların yerine diş depolarında satılan uçlardan alın tam uyumlu daha sağlam ve kat kat daha ucuz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiL35

Ucuz markasız olanlardan almayın tavsiye etmem kağıt gibiler.

Dremel 409 numaralı kesme diski incedir ilk kullanırken 1-2 tane kırabilirsiniz ama alışırsınız ucuzdur 36 adedi 12 lira olması lazım.

ben bu kesme diskin kırılmasına kendimce çözüm buldum aynı diskten 2 sini patex ile yapıştırıp mengenede 3 saat sıkılı vaziyette beklettim ve sonuç gerçekten çok dayanıklı oldu aradaki yapışkandan dolayımıdır anlayamadım çatlma dahi olmuyor tek kötü yanı biraz kalınoldu ama yapışırken press yediğinden olması gereken den daha ince çıktı
     Dremel Uçları
    Benim asıl sormamm gereken soru Minyatür Daire Testere Bıçağı 31,8 Mm den aldım birde yanında dremel 670 testere bağlantısını aldık amacım bu Daire Testere ile parke kesmek satıcıyada sordum bana bu testere demir sacı bile keseceğini söyledi ama daha ilk parkeyi 10cm ilerlemeden yanık kokusu çıktı ve testere sertliğini keskinlini önemli ölçüde kaybetti parkenin yüzeyine ilk saplanışta sanki demir kesercesine kıvılcımlar çıkartıyor bu uç bukadar kötümüdür gerçekten hayal kırıklığı yarattı bende okadar masraf yaptık sonuç hüsran oldu bu ucun dışında ne önerirsiniz bana
     Dremel Uçları

• Kestiğiniz malzeme laminantmı yoksa ağaç parkemi keserken kıvılcım çıkması ilginç.
  • Tek Tek Sekme İle Uğraşmayın Diye tek tek resimleri aktardım

taşlama bileme

temizleme parlatma

kesme

zımparalama bantları

pensetler mandrenler diğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 21 Ağustos 2012; 19:14:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ASiL35

Kestiğiniz malzeme laminantmı yoksa ağaç parkemi keserken kıvılcım çıkması ilginç.

kullandığım malzeme Laminant parke ilk ağızlamada gündüz almasada hafif loş ışıkta çok belli oluyor kıvılcımlar içeriğe daldımı kıvılcımlar kayboluyor 0.5cm kalınlığında tahta çıtaları çok güzel kesiyor ama lamınantın yüzeyi çok sert olduğu için ilk dalışta kesimde testereden eser miktarda parçalar kopuyor ve körelmeler başlıyor zaten daldımı ilerlemek de çok zor oluyor ve yanma başlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.