Şimdi Ara

hande yener

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şarkılarını cok seviyorum.
    ama giderek baska bir tarza kaymaya basladı vede eskiden yaptıgı müzige ve diger sanatcılara çamur atıyor artık..

    eskiden pop müzigin daniskasını yaparak bu zamanlara geldi isim yaptı mal mülk sahibi oldu türk genclerinin sevgisini kazandı şuanda pop müzik yapanlara bakkal müzigi diyor.bu büyük bir terbiyesizlik..
    insan zamanla kalitesini yükseltebilir veya müzik tarzını degiştirebilir.. ama bu ona baska sanatcıları aşşagılama yok sayma terbiyesizlik yapma hakkını vermez..

    ahlakı yönden de zayıfladı kişilik yönünden de..

    ne oldum degil ne olucam demeli handecim



  • şimdi bir şey söyledim ve haklı olarak tepki aldım ki dalga geçmek yada tartışma çıkarmak amacında değildim.

    ama açıklama yapmak mecburiyeti doğdu. biraz yalçın küçük'lük yapıcam izninizle.


    tarkanla başlayalım. rizeli deniyor. soyadı tevetoğlu. tevet in anlamı nedir bilen var mı ? yok çünkü ibranicedir ve yahudiler arasında sık kullanılan bir isimdir.

    yahudi ay isimlerini araştırın tevet bir ay ismidir. aynen şabat (şubat) , tammuz (temmuz) , Nisan (nisan) , Elul (eylül) gibi. 1925te bize aynen geçen bu ibrani ay isimlerini neden kullanıyoruz birisi açıklarsa gerçekten memnun olurum.

    ayrıca tatmin olmayanlara İSTANBUL YAHUDİ SOYAĞACI PROJESİ sitesinindehttp://www.isfsp.org/istanbul/

    "tevet" araması yapmalarını tavsiye ediyorum.


    ben tarkanın bazı şarkılarını gerçekten severim. fakat arkanın ilk çıkışını hatırlayanlar vardır. kıl oldum abi şarkısıyla ve iğrenç bir pantolonla cins cins danslarla şarkılarını söylüyordu.diğerlerinden görünüşte hiçbir farkı yoktu. ben o günlerde basındaki tarkan pompalamasına nasılda gıcık kaptığımı hatırlıyorum. tarkanı gençliğin yeni ilahı diye her gün tv ve gazetelerde pompalıyorlardı. ayrıca onu asıl ünlü eden izmirli fatma sezen (yıldırım) aksu hakkında bir şey yazmıyayım. ve aksunun elinden tuttuğu bütün öğrencilerinin hepsinin meşhur olması durumu. aşkın nur yengi , sertab erener levent yüksel harun kolçak bunlar da ibrani asıllı.

    bir ibrani şebeke var. kesinlikle sanatta siyasette ticarette orduda basında üniversitelerde her yerde etkililer ve birbirlerini kolluyor ve koruyorlar. ve hepsi birbiriyle akraba.

    tarkanın karma felsefesine ilgili olduğunu biliyorsunuzdur. kabala felsefesiyle örtüşür. sabatayistler ayrıca bektaşi ve mevlevi tarikatlerini de sızmışlardır.tarkanın gizlice evlendiği sevgilisi bilge öztürk ? ya kardeşi berna öztürk ? tarkanın baldızı olmak dışında hiçbir özelliği olmayan bu basit kadın neden rezilliklerine rağmen magazin programlarının vazgeçilmezi?



    hande yenere gelince yener ailesi sabatayistliği tescilli bir sülaledir. hande yenerin Maurice Kohen isimli bir yahudiyle birlikte olduğunu söyleyeyim yetsin. jerfi yener adını duyan var mı?

    sabataycılık meselesini anlamadan tarihimizi osmanlının son dönemi ile cumhuriyet tarihi anlaşılamaz bence. yalçın küçük'ü beğenmeyenler soner yalçın'ın Efendi 1 ve 2 kitaplarını okusunlar en azından. kurtlar vadisi ve sağır oda seven çok arkadaş var bu forumda.

    ibrani asıllı olmak kötü değildir. hiç kimse kökeni yüzünden suçlanamaz. ülkesine vatanına bağlı ibrani asıllılarda çok var. kurtuluş savaşı bunlarla doludur. bilgi insanı özgürleştirir. yok saymakla gerçekler değişmez.

    fakat güzel ülkemizde bir oligarşi ve kast sistemi var. bunlardan olmayanların bir yere gelmeleri çok zor çünkü
    her yer tutulmuş ve saltanatlarını paylaşmıyorlar. ırkçılar yabancıyla kesinlikle karışmıyorlar. dönmüş gibi gözüküyorlar ama dönmediler.

    yalçın küçük'ün yakında bu magazin ve televole kültürünün sürekli etrafında döndüğü küçük güruhu daha yakından tanımamıza yardımcı olacak grup seks isimli bir kitap çıkaracağını duymuştum. yine çok gürültü çıkacak eminim.

    neyse amma uzatmışım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.