Şimdi Ara

FUT Esports & Vodafone İşbirliğini Duyurdu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
     
         Türkiye’nin önde gelen espor kulüplerinden FUT Esports takımı yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Sponsorluk kapsamında Avrupa’nın en büyük Gaming House’ı FUTHOUSE’ta bir stüdyo açacak olan Vodafone, FUT Esports ile birlikte 2023’te 5G üzerinden oyun turnuvası da düzenleyecek. FreeZone ve FUT Esports işbirliğinin detayları, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin ve FUT Esports Kurucu Ortağı Cesur Sünnetçioğlu’nun katılımıyla düzenlenen toplantıda aktarıldı. Vodafone Maslak Plaza ve Vodafone Metaverse Mağaza’da eşzamanlı olarak gerçekleştirilen toplantı, Decentraland’de yapılan ilk canlı hibrit basın toplantısı oldu.
     
         Oyun ve espordaki gelişimin en büyük destekçilerinden biri olduklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: “Vodafone FreeZone markamızla 6 yıl önce adım attığımız espor pazarına yaklaşık 45 milyon TL’lik yatırım yaptık. Önümüzdeki 5 yılda yatırımlarımıza devam etmek istiyoruz. Esporu destekleyen marka olarak baktığımızda, sektörümüzde birinci sıradayız. Hem Vodafone'lu müşterilerimiz için sunduğumuz Gamer ek paketleri, hem de yeni gelen genç müşterilerimize sunduğumuz FreeZone Gaming portföyümüz ile gençlere internetinden yemeyen uygulamaların yanı sıra her ay oyun dünyasına ait hediyeler kazanma şansı sağlıyoruz. İnternetten yemeyen uygulamalar özelinde düşük ping garantisi veriyoruz. Gaming portföyümüzle 2018 yılından bu yana 1 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştık. Gaming uygulamaları için verdiğimiz tarifelerine ek GB'ların yanı sıra FreeZone'a gelen müşterilere birçok oyun platformunda geçerli seçkin oyun içi faydalar sağlıyoruz. 2018'den bu yana yaklaşık 5 milyon TL değerinde destek verdik. Şimdi de FUT Esports işbirliğiyle espora yaptığımız katkılara bir yenisini daha ekliyoruz. Ana sponsoru olduğumuz FUT Esports, 11 farklı espor branşında onlarca sporcusu ile sadece Türkiye’de değil global anlamda da aktif ve kapsamlı espor kulüplerinden biri. FUT Esports işbirliğiyle sponsorluk alanımızı genişletip tek bir oyuna değil birçok oyuna ve dolayısıyla daha geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmış oluyoruz. Bu vesileyle, tüm gamer’ları FreeZone avantajlarından yararlanmaya davet ediyoruz.”
     
         Türkiye’nin en rekabetçi oyuncularını ve oyun dünyasının en popüler isimlerini bir araya getiren FUT Esports 2014 yılında kuruldu. FUT Esports, mücadele ettiği branşlarda şimdiye kadar toplamda 35 kez şampiyonluğa ulaştı. FUT Esports takımları, online turnuvalara ek olarak dünyanın dört bir yanında 25 farklı şehirde LAN turnuvalarda mücadele etti. Toplam 58 oyuncusu bulunan FUT Esports’un branşları arasında FIFA, FIFA Pro Clubs, VALORANT, PUBG, PUBG Mobile, Apex Legends, Honor of Kings, TeamFightTactics, Hearthstones, Magic The Gatering, Legends of Runeterra yer alıyor. FUT Esports, VALORANT Champions Tour 2023’te yarışacak, dünya genelindeki 30 takım içinde yer alan 2 Türk takımdan biri konumunda bulunuyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.