Şimdi Ara

Sony, Çinli Oyun Geliştiricilerine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Teknoloji ve oyun devi Sony Interactive Entertainment, Salı günü Chengdu'da (Çin'in Siçuan eyaletinin başkenti) düzenlediği bir etkinlikte, China Hero Project oyun programını genişleteceğini duyurdu. China Hero projesi, Çinli geliştiricilerden gelen yeni oyunları oyunculara sunacak.
     
    Projede 10'dan fazla oyun yer alıyor
     
     
     
    Sony tarafından başlatılan ve Çinli geliştiricilerden gelecek oyunları temel alan bu proje ile yeni oyunlar dünya çapında Sony tarafından yayınlanacak. Aşama aşama hayata geçirilen bu projenin ilk aşamasında Animal Force, ANNO: Mutationem, F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, Hardcore Mecha, Immortal Legacy, In Nightmare ve The Walker'da dahil olmak üzere toplam 17 oyun desteklendi. Projede şu anda üçüncü aşamaya geçildi ve 10'dan fazla yeni oyun geliştiriliyor.
     
    Üçüncü aşamada bulunan proje kapsamında bazı oyunlar Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak ve PlayStation Studios tarafından desteklenecek. Sony ayrıca Çin yapımı oyunları denetlemek (kalite kontrol vb.) için China Game Production adlı bir ekibin kurulduğunu duyurdu.
     
    Öte yandan Sony geçtiğimiz günlerde China Hero Project'in birinci ve ikinci aşamalarından olan Lost Soul Aside ve Convallaria oyunlarını dünya çapında yayınlayacağını duyurdu.
     
    Duyuru fragmanı
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.