Şimdi Ara

Ubisoft Oyunları Steam'e Geri Dönüyor: Valhalla, Anno 1800 ve Daha Fazlası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Prince of Persia, Assassin’s Creed ve daha fazlasıyla tanınan Ubisoft, Steam'e yeniden geri dönüş yapıyor. Bu doğrultuda ilk olarak Assassin's Creed Valhalla, Anno 1800 ve Roller Champions oyunları Steam'e dahil edilecek. Diğer oyunlar da aşama aşama Steam kullanıcılarına sunulacak.
     
    Ubisoft, Steam'e geri dönüyor
     
     
     
    Ubisoft, Steam'e geri dönüş konusunda çeşitli açıklamalar yaptı. Bu kapsamda bir Ubisoft temsilcisi Eurogamer'a verdiği bir röportajda şunları söyledi: "Ubisoft Connect aracılığıyla belli bir oyuncu ekosistemi yakaladık. Ancak Ubisoft Connect haricinde oyunlarımızı farklı kitlelere nasıl ulaştıracağımızı sürekli olarak değerlendiriyorduk. Bu kapsamda Steam'e dönüş yapmaya karar verdik. İlk olarak Assassin's Creed Valhalla, Anno 1800 ve Roller Champions oyunları Steam'e getireceğiz." 
     
    Her üç oyun şu anda Epic Games Store ve Ubisoft Store aracılığıyla PC için mevcut. Ubisoft'un Steam üzerinden yayınladığı son PC oyunu, 30 Nisan 2019'da piyasaya sürülen Starlink: Battle for Atlas'tı. 








  • Ahahah. Kıçı kırık kendi yaptığınız ubizort connect de kimse almıyor etmiyor tabi tırı vırı oyunlarınızı hemen U dönüşü. Siz kim steam'e aşık atmak kim. Tıpış tıpış dönersiniz böyle tıpkı EA, Bethesda gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dönerse fiyatlar artar. İyi olmadı...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: overactive

    Dönerse fiyatlar artar. İyi olmadı...


    Öyle olsa epic mağazasında da artardı. Kendi belirledikleri fiyat ne ise her platformda aynı oluyor. Steam'e gelince artması gibi bir durum olamaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben her zaman oyun yayıncısının launcher'ını kullanmayı tercih ediyorum çünkü steam gibi platformlarda iki launcher aynı anda açık kalmak zorunda kalabiliyor veya çeşitli entegrasyon sorunları meydana gelebiliyor... Epic'ten Ubisoft oyunu satın alıp direk Ubisoft Connect üzerinden oynayabiliyorsunuz umarım Steam'de de aynı mantık olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ben her zaman oyun yayıncısının launcher'ını kullanmayı tercih ediyorum çünkü steam gibi platformlarda iki launcher aynı anda açık kalmak zorunda kalabiliyor veya çeşitli entegrasyon sorunları meydana gelebiliyor... Epic'ten Ubisoft oyunu satın alıp direk Ubisoft Connect üzerinden oynayabiliyorsunuz umarım Steam'de de aynı mantık olur.


    Onun yerine kendi uygulamalarına da giriş yapma zorunluluğunu kaldırsalar daha iyi. Mesela EA, Apex legends için kendi Origins platformunu zorunlu tutmuyor. Ama diğer oyunları oynamak için açmak gerekiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • far cry 6yı bekliyorum bakalım umarım epicde uplayda düştüğü fiyattan gelir .günceleme gelirse alınmaz.
  • NCK: The Settlers History Collection da dönüyor mu? 7 Oyunun tamamı. Assassin's Creed Valhalla, Anno 1800 ve Roller Champions umurumda değil. The Settlers!!!!!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    NCK: The Settlers History Collection da dönüyor mu? 7 Oyunun tamamı. Assassin's Creed Valhalla, Anno 1800 ve Roller Champions umurumda değil. The Settlers!!!!!!!


    Muhtemelen bu oyunlarda gelecektir. The Settlers History Collection ve şu an geliştirilmekte olan yeni The Settlers ilerleyen günlerde gelir. Açıkçası ben gelir diye ümitliyim. Belli ki Steam'e iyiden iyiye dönüş var. Bu arada, her mesajında "NCK" yazıyorsun. Ne demek bu?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tıpış tıpış geri dönecekler



    Ubisoft Oyunları Steam'e Geri Dönüyor: Valhalla, Anno 1800 ve Daha Fazlası
  • NCK. Üye olmadan, takma isim, adımın baş harfleri.
  • kışın da ac valhalla güzel indirim alırsa alırız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.