Noluyor bakıyım burda 1 hafta kaybolduk neler neler olmuş oO ankette varmış genelde rock-metal dinlerim ama sagopa ve ceza da güzel gelir Edit:Favorilerim Rammstein,Metallica,LP,System Of A Down,Iron Maiden ve Pentagram
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordOfEldorado -- 17 Temmuz 2007; 21:37:32 >
Noluyor bakıyım burda 1 hafta kaybolduk neler neler olmuş oO ankette varmış genelde rock-metal dinlerim ama sagopa ve ceza da güzel gelir Edit:Favorilerim Rammstein,Metallica,LP,System Of A Down,Iron Maiden ve Pentagram
ya hala nasıl system of a down dinleyebiliyorsunuz yaaa
Ya bir kız var aynı yerde çalışıyoruz ama kız çok güzel ben daha önce böyle birisini görmedim arkadaş.İşimiz gereği sıkça karşılaıyoruz bana böyle bir acayip bakıyr gülüyor bende gülüyorum işte bundan daha ötesine gidemedim görünce dilim tutuluyo naber diyicem ama o güldüğü zaman sanki birisi beni tutuyo sadece gözlerine bak diyor.Bir konuşa bilsem gerisini getiricem ama işte olmuy bir fırsat olsa Ama bir herif var durmadan bunun yanında yakalık yapıyo sinir oluyorum.Sizce ne yapmalıyım kızla nasıl tanışayım ilk olarak.
iş basit kızın yanına git okul muhabbeti aç.Hangi okuldasın falan de okulunu söyleyince hemen bi arkadaş uydur tanıyormusun falan de fazla ileriye gitme sonra o herifin davranışlarına bak eğer adam agresif bi tavır alırsa bil ki o da senin gibi kızdan hoşlanıyor ve ondan önce davranıp kızı kap.Zaten bu dediğim ilk muhabbeti yaptıktan sonra gerisi kendi kendinden gelir!
batuhan15
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
18 Temmuz 2007, 23:07:34
quote:
Orjinalden alıntı: oBLoOd
Tamam o zaman başlıyorum
Ya bir kız var aynı yerde çalışıyoruz ama kız çok güzel ben daha önce böyle birisini görmedim arkadaş.İşimiz gereği sıkça karşılaıyoruz bana böyle bir acayip bakıyr gülüyor bende gülüyorum işte bundan daha ötesine gidemedim görünce dilim tutuluyo naber diyicem ama o güldüğü zaman sanki birisi beni tutuyo sadece gözlerine bak diyor.Bir konuşa bilsem gerisini getiricem ama işte olmuy bir fırsat olsa Ama bir herif var durmadan bunun yanında yakalık yapıyo sinir oluyorum.Sizce ne yapmalıyım kızla nasıl tanışayım ilk olarak.
arkadaşlar şöyle bişey düşündüm.. bir tane asp script yazalım... -25 için arkadaşlık scripti yonja gibi bişey sadece -25 üyeleri girer... asp bilenler varsa bana ulaşsınlar birlikte yazmaya başlarız
ewet baylar yaa ilk gördüğün bi kızla nasıl tanışabilirim nasıl muhabbet yaratabilirm bana bi akıl verin yaaa bugün bi kız gördüm süperdi yanıda da hiç erkek yoktu kzı kız iki kişiyidler
sametK şimdi yolda yürüyen kızla gidipte konuşmakla şansın %1 falan.Ama eğer kızın beğendiği bir tipsen ve kızında arkadaşı yoksa yanına yaklaşırsın saat sorarsın nerde oturuyorsunuz falan tabi kız kendindeyse ters cevap verir heyecana gerek yok, sadece öğrenmek istedim falan dersin baktın kız tav olacak yüzsüzlük yapıp telefon numarasını istersin baktın vermeyecek suyuna gidersin:
- Vay be telefonum böyle bi güzel kızın numarasından mahrum kaldı...
gibilerinden falan zaten kız tamamsa verir numarayı hala tersliyorsa abisini çağırmadan ordan uzaklaşsan süper olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::ExtremE:: -- 19 Temmuz 2007; 0:52:56 >
ya hala nasıl system of a down dinleyebiliyorsunuz yaaa
Ben onların müziğini beğeniyorum düşüncelerini yada yaptıklarını değil yoksa yaptıklarını bende sevmiyorum.Ona bakarsan Korn da türk bayrağı yaktı.
evet beyler kulüp biraz ağır gidiyor acil iyileştirmelere girmek gerek.Anket işi düzelse bi nebze düzelecek ama yöneticilerimiz uyuyor
neyse önerim youtubetan video, hoşunuza giden bir müzik-şiir yaşadığınız ilginç olaylar gibi şeyleri gönlünüzce bu başlık altından bizlerle de paylaşmanız.Haydi bakalım gençlik gaz kesmek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::ExtremE:: -- 20 Temmuz 2007; 0:31:23 >
yukarıda sayın extreme arkadaşımızın attığı mesajı esssefle kınadığımı belirterek mesajıma başlamayı bir zorunluluk bilirim... öncelikle yavaş gittiğimizin farkındayım kurucu(!) arkadaşım ancak bunu böyle kırmızı kırmızı yazarak g.tümüze pardon tutamadım gözümüze sokmana hiç mi hiç gerek yok biz istediğimiz zaman paylaşım yaparız agam ülem biz burda atraksiyon olsun diye milletle kapışalım sen gel biz ne de hayır alınıyorum güceniyorum vallahi adamı kavgaya çağırıyoruz düelloya sen biz eyavaş gidiyosun de olacak iş mi bu beeeaaah!! yazık değil mi bu insanlaraaa!! hiç mi düşünmedin bizi bu sözleri sarfederken!!! haaee!!! hiç mi??!! yazık bu kadar üyeye bee
şimdi arkadaşlar ben sizi insaniyet ve klüp namına bu arakadaşa cevap vermeye davet ediyorum
şu kurucu(!) ya haddini bildirelim de görsün bakalım ağır gitmek ne demekmiş!!!! haksızlık bu yaea sözlerimi bitirdim
Sadece içinde bulunduğumuz durumu belirttim ve başlık altında daha güzel daha akıcı bir sohbet ortamı oluşturabilmek için benim fikirlerimi ortaya koydum.Tutupta:
--duhan-- çok yavaş gidiyorsun biraz paylaşım yap böyle de olmaz ki bi kulüp kuralım dedik içine *ıçtınız...
gibisinden kişisel olarak bi mesaj da atmadım.
Kırmızı olarak yazmamın sebebi ise dikkat çekip paylaşımı arttırma olasılığıdır.
Tüm Kulüb Üyelerine DUYRULUR!!!
not:Mesajında ki gizli amacı anlamadım sanma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::ExtremE:: -- 20 Temmuz 2007; 0:45:15 >
malum anket açamıyoruz bundan sonra muhabbet konularını başlık içerisinde büyük ve yeşil renkli şekilde belirteceğim...
ilk cevap ta benden olsun:
Günde 6-7 saat bilgisayar başında dururum.Çoğunu donanımhaberde geçirirm.1 saat kadar oyun ve birazda müzik film download falan uğraşırım.Bilgisayardan başımı kaldırmaya fazla zamanım olmuyor ama zaman buldukça halı saha maçına arkadaşlarla motor turuna falan çıkarım.Tabi ki bu anlattıklarım tatildeyken okul varken malum ne yaptığımız
1 saat ordan 1 saat oraya gitti etti 4 1 saat oraya 1 saat daha öbür tarafa etti 6 2 saat oraya 1 saat ortaya karışık etti 9 ondan sonra da yaklaşık 3.5 deseeeem
toplamda 10.5saat ettii
fazlaymış lae
ee bir dahaki buluşmamızda da neler yaptığımdan bahsederiz