Şimdi Ara

Nba Live 07de alley oop yapmak!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar verecegım kodları belgelerım/nba live 07/config/ herhangi bir dosyayı notepad veya wordpad ile açın ve son satıra kopyalayın ve g ile f tuşlarıyla aleey-hoop yapın ayrıca maçta da değİşikk croosoverlar yapın İşte kodlar

bind K_f RYAXISCHANGE
    bind K_g RXAXISCHANGE
    bind K_4 PLAYCALL4
    bind K_SPACE PLAYCALL3
    bind K_2 PLAYCALL2
    bind K_1 PLAYCALL1
    bind K_DOWN DOWN
    bind K_UP UP
    bind K_LEFT LEFT
    bind K_RIGHT RIGHT
    bind K_E BACKDOWN
    bind K_F CROSSOVER
    bind K_S PASS
    bind K_D SHOOT
    bind K_W TURBO
    bind K_Q FAKE
    bind K_R DIRECTSHOOT
    bind K_Z DIRECTPASS
    bind K_LSHIFT DEBUG2
    bind K_A DEBUG1
    bind K_ESC PAUSE
    bind K_3 CALLPLAY
    ioconfig_mgr_analog 0
    ioconfig_mgr_haspov 0
    ioconfig_mgr_default 0
    ioconfig_mgr_displayname "VC"
    ioconfig_mgr_keyboard_priority 0

Alıntıdır!
    Alıntı olduğu için pek bilgi veremeyeceğim ama sanıyorum ki oyuna girmeden önce her zaman ayarları tekrarlamak gerekiyor ve olmazsa oyunu kapatın bi kaç kez daha deneyin oluyo

• çalışman için teşekkürler eline sağlık hemen uygulucam aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: FothermuckeRrR

çalışman için teşekkürler eline sağlık hemen uygulucam aynen

aslında teşekkürü bn diilde bunları bulan hakediyor sölediim gibi bu bilgiler alıntı! (yinede saol)
    bnm tek yaptıım şey forumlarda bu bilgiyi aramak oldu 1 saatimi aldı siz daha çabuk öğrenin diye buraya yazdm

• sadece alley oop için ise bu kodları yazmanız yeterli:
    bind K_f RYAXISCHANGE
    bind K_g RXAXISCHANGE
  • Sagol
  • Nba 07'de All-Star'da Slam Dunk Contest'da değişik hareketler yapamıyorum. Fakat bilgisayar yapıyor. Peki Bilgisayarın yaptığı hareketleri nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomb.raider

Nba 07'de All-Star'da Slam Dunk Contest'da değişik hareketler yapamıyorum. Fakat bilgisayar yapıyor. Peki Bilgisayarın yaptığı hareketleri nasıl yapıyoruz?

bilmiyorum ama sanırım yapamıyoruz
    bulursam paylasırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2013 Şut Taktikleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi gamepad lazım onun için ben de zamanında çok kafa yormuştum klavyeyle yapmanın imkani yoktu ama sonra ben gamepadi aldıktan sonra yine bu tarz kodlarla yapılabildigini duydum ne kadar dogru yanlış bilinmez tabi araştır istersen bi
  • live 2006'da çok kolay alley oop oluyo
  • istek üzerine arastırdım buldum.
    şimdi yukarda verdiğim(ilk çok olan)linkleri configsdeki herhangi bir dosyaya kopyalıyoruz anladıım kadarıyla topu farklı atma ve farklı yerlere atmayı soruyorsun ölese şöyle yapacaksınız:
    önce fye ardından hızlıca gye basıyorsun arkasından atıyor topu veya önce g sonra hızlıca fye bas bu seferde ters dönüp atıyor farklı yerlere atmak içinde 1-3-4 tuşlarını kullanıyoruz yani 1+f ye basınca topu ekrana atıyor vs vs insallah 1. olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: berattt

bi gamepad lazım onun için ben de zamanında çok kafa yormuştum klavyeyle yapmanın imkani yoktu ama sonra ben gamepadi aldıktan sonra yine bu tarz kodlarla yapılabildigini duydum ne kadar dogru yanlış bilinmez tabi araştır istersen bi

game padin en çok lazım olduğu durumlar zaten diğer türlü yapamadım yapılmıyorda sanırım
    mesela sağ çaprazdan x+x ile sağ yön tuşuna basınca ters bi şekilde beşliğinden çevirip dönerek tek elle basıyor ama bunun için yön tuşlarının hepsine sırayla basmak lazım bi nevi analogu 360 çevirmek buda imkansızgibi bise
    ama gamepadle soldaki analogu çeviriyorsun oluyor
    bu sölediğim gamepad veya konsol mu ne iste onda iste ps2 kolları gibi olanşimdiden özür dilerim bu konuda pek bilgim yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Rasitlin Majere

live 2006'da çok kolay alley oop oluyo

nasıl ya bi türlü yapamıom bi sölermisin bo kodlarla olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AI95

istek üzerine arastırdım buldum.
    şimdi yukarda verdiğim(ilk çok olan)linkleri configsdeki herhangi bir dosyaya kopyalıyoruz anladıım kadarıyla topu farklı atma ve farklı yerlere atmayı soruyorsun ölese şöyle yapacaksınız:
    önce fye ardından hızlıca gye basıyorsun arkasından atıyor topu veya önce g sonra hızlıca fye bas bu seferde ters dönüp atıyor farklı yerlere atmak içinde 1-3-4 tuşlarını kullanıyoruz yani 1+f ye basınca topu ekrana atıyor vs vs insallah 1. olursun

Teşekkürler kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 4 Temmuz 2007; 20:04:55 >

• iyide bende olmuyor. 4-5 Kere oyunu açtım configs dosyaları değişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpbizkit

quote:

Orjinalden alıntı: Rasitlin Majere

live 2006'da çok kolay alley oop oluyo

nasıl ya bi türlü yapamıom bi sölermisin bo kodlarla olurmu?

belgelerim->nba live 06->configs içinde kendi verdiğiniz isimde olan dosyayı not defteri ile açın sonra içine
    bind K_TUŞ RYAXISCHANGE
    bind K_TUŞ RXAXISCHANGE tuş yazan yerleri silip alley oop yapmak istediğiniz tuşları yazıyorsunuz(a,b,c)

• quote:

Orjinalden alıntı: tomb.raider

iyide bende olmuyor. 4-5 Kere oyunu açtım configs dosyaları değişiyor.

şimdi öğrendim nba o dosyaları oyunu açarken tekrar eski haline getiriyor bu yüzden configs dosyasının içine yeni bir metin belgesi oluşturup bu kodları yazıyorsun iyi oyunlar
    bu arada olmazsa yapabileceğim birşey yok bende oluyor üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI95 -- 6 Temmuz 2007; 18:14:25 >
  • 300 kişi okudu 4 kişi tşkkür etti bilgiyi alıp sonra teşekkür etmemek olmuyo ben sizin için urasıyorum siz sadece bilgiyi alıp hiç bi tşkkür etmeden çıkıyosunuz konudan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.