ewet kasa güzel ama fanlar güçkaynağı vb şeyler takılın ca kabloları gizlemeye yer kalmıyo hertaraf görünüyo nerde satıldıgını bilmiyorum ama çok istersen plexiden yapa bilirsin
şeffaf kasayı bir ara Gittigidiyor'da görmüştüm. hatta almayı bile düşünmüştüm ancak kasanın içindeki tozlar gözükeceği için rahatsız edici olacağını düşündüm ve satın almadım. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 80YTL civarındaydı.
C2D E8400 @ 3.52GHz (Günlük) | Zalman WB-5 | Alphacool NexXxoS Xtreme II - Rev.2 (240lık) (2x Nanoxia FX12-1250) | AGB-Eheim 600 Station II 12V | Asus Maximus Formula X38 (Rampage Formula BIOS'u ile) | OCZ Titanium 2GB 1066MHz DDR2 Dual Kit | Seagate 160GB SATAII NCQ 7200RPM | WD 250GB ATA/133 HDD 7200RPM | Powercolor HD4870 GDDR5 | CM Stacker 810 | SilverStone Strider 750W PSU | ASUS DRW-1608P3S | ASUS DRW-1814BLT | Logitech G5 v2 | Logitech G15 v2 | Cyber Snipa Aluminium Gamer MousePad | Cyber Snipa Sonar 5.1 Headset
şeffaf kasayı bir ara Gittigidiyor'da görmüştüm. hatta almayı bile düşünmüştüm ancak kasanın içindeki tozlar gözükeceği için rahatsız edici olacağını düşündüm ve satın almadım. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 80YTL civarındaydı.
ben bir şeffaf kasa kullanıcısıyım. tavsiye ederim. ama eğer kasayla uğraşmöayı seviyorsan tavsiye ederim. bulabileceğin yer öncelikle senin nerede olduğuna bağlı. aerocool un ürettiği kasalar var. acryclear olarak geçiyor piiyasada. bu modeller hem hiçbir metal destek kullanmıyor hem de görüntüsü özellikle ışıklandırınca mükemmel oluyor. fotoğrafların olduğu bi site vardı ama sitenin adresini bulamadım. ama sanırım google da bür sürü benzer siteler bulabilirsin. kasayı almak için internet yerine gidip görüp almak istiyorum dersen istanbulda vatan bilgisayarda olması lazım değişik bir iki model. ama tam bilemiyorum. toz konusuna gelince kesinlikle haklısınız. inanılmaz kötü görünüyor. ancak kabloları saklamak derken eğer kasaya abartıp fan kontrol disket sürücü gibi gerekli olmayan parçalar takarsan, kasana yazık olur. mümkün olduğunca az, sadece işini görecek kadar donanım olması gerekli. ve ışıklandırma ve kablo sarma kiti ile de kasanı tertemiz yapabilirsin. ayrıca kablo toplama işinden sonra kasayı ara sıra temizlemek de çok kolay olacaktır. hatta kasayı kapatıp tamamen sökmene bile gerek kalmaz. yan kapaklardan birini çıkarttığında normal kasalardan büyük ebatları olduğu için bu kasaları temizlemek veya içinde iş yapmak çok daha kolay ve rahat.
kısacası tavsiye ederim.
tozlar rahatsız edebilir fakat düzenli olarak temizlersen ışıklandırma yapılınca güzel durur
Başarı istemek değildir. Jack Barringer Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. Konfüçyüs Benim başarı konusunda bildiğim tek şey, başarmak konusundaki kararlılıkdır. William Feather
ben herşeyi göze aldım toz yönden sıkıntım yok temizlerim basit benim nerede olduğum önemli değil online olarak bulabilirsem hemen alacam sadece bana link lazım ne vatanda var nede benim gezdiğim sitelerde eğer sizin bildiğiniz yer varsa çok sevinirim herkese tşkler
türk sitesi vardı orada irtibat vardır mutlaka telefon veya maille ulaşıp sipariş edebilmek için bilgi almaya çalış. o kadar da armut piş yapma yani ;)
Orjinalden alıntı: Şeffaf Kasa
türk sitesi vardı orada irtibat vardır mutlaka telefon veya maille ulaşıp sipariş edebilmek için bilgi almaya çalış. o kadar da armut piş yapma yani ;)